Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaþlar çok acil yardým...!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question Arkadaþlar çok acil yardým...!

Arkadaþlar þirket dün orlandoya gidecegimi söyledi düne kadar nereye gidecegimi bilmiyordum bu arada housekeeper olarak çalýþacam iþ fln ayarlanmýþ saati 7.5 dolar kalacak yeri de ayarlamýþlar o da aylýk 450 dolar civarýydý biraz araþtýrdým orlando hakkýnda pek olumlu þeyler söylemiyorlar wat için...ikinci iþ þansý yok gibi birde çok sýkýcý bir yer diye anlatýyorlar size danýþayým dedim ne dersiniz arkadaþlar gitmiþ olanlar veya bu konuda araþtýrma yapmýþ olanlar bilgilerini paylaþýrsa sevinirim yer degiþtirme þansým var sanýrým ayný eyalette olmak zorunda mý bilmiyorum ama amacým hem eðlenmek hem de biraz para biriktirmek sizce neresi uygun (virginia beach,panama city,orlando,ny,miami...veya sizin önerileriniz) lütfen yardýmcý olun karar vermek zorundayým en kýsa zamanda...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

orlandonun sýkýcý olacaðýný sanmýyorum giden arkadaþým gayet memnundu.
    2.iþ bulamamýþtý ama mesaiyi iyi almýþtý
    o da bir hotelde housekeeperdý.
    saatlik 7.5 için 450$konaklama biraz fazlaymýþ.
    alternatif konaklamalarý araþtýrmalýsýn bence.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iyi de þirket ayarlýyor konaklamayý ancak gittikten sonra araþtýrabilirim gittigimde hayal kýrýklýgý olmasýn diyorum daha detaylý bilgiye ihtiyacým var...

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

bence housekeeper gibi bir iþ için 7,5 az bi rakam bn iþ secerken 9-10$ cývarýndaydý saati,gerci sen biraz gec secmiþsin bunu buldugunada þükür,bu arada oralando sýkýcý degildir herhalde koca sehir tabi nereye dusecegin önemli,bende ilk iþimde orlando düþünüyordum sonradan vaz gectim iþten dolayý ve daha once orlandoya giden bi arkadasým sadece iþi degistir orlando cok güzel demiþti, artýk sen bilirsin ama bu saatten sonra cokta iyi iþler ve yerler bulman zor olur sanýrým...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bana sunulan seçeneklerde en mantýklýsý bu geldi ama ilk defa gidecem prof bir watçý degilim onun için arkadaþlardan yardým istiyorum...?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

orlando nun gayet güzel olduðu söylenio arkadaþým..tatil kýsmýnda oraya gitmeyi düþünüoruz arkadaþlarla..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

is-sozlesmende bonus yaziyor olmasi lazim.. cunki 7.50 cok az,sezon sonunda mutlaka her calistigin saat icin 1 dolar odemeleri lazim.
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Roma Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    is-sozlesmende bonus yaziyor olmasi lazim.. cunki 7.50 cok az,sezon sonunda mutlaka her calistigin saat icin 1 dolar odemeleri lazim.
    sen olsan zorla bonus alýrdýn haa....

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý dj_yakamoz_021 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar þirket dün orlandoya gidecegimi söyledi düne kadar nereye gidecegimi bilmiyordum bu arada housekeeper olarak çalýþacam iþ fln ayarlanmýþ saati 7.5 dolar kalacak yeri de ayarlamýþlar o da aylýk 450 dolar civarýydý biraz araþtýrdým orlando hakkýnda pek olumlu þeyler söylemiyorlar wat için...ikinci iþ þansý yok gibi birde çok sýkýcý bir yer diye anlatýyorlar size danýþayým dedim ne dersiniz arkadaþlar gitmiþ olanlar veya bu konuda araþtýrma yapmýþ olanlar bilgilerini paylaþýrsa sevinirim yer degiþtirme þansým var sanýrým ayný eyalette olmak zorunda mý bilmiyorum ama amacým hem eðlenmek hem de biraz para biriktirmek sizce neresi uygun (virginia beach,panama city,orlando,ny,miami...veya sizin önerileriniz) lütfen yardýmcý olun karar vermek zorundayým en kýsa zamanda...

benim bildiðim iþi sen seçiion þirket deðil, açrmsýn biraz, yoksa sponsorun spirit mi??? D
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iþi ben seçtim de sadece eyalet olarak bilgi verildi tam olarak neresi oldugunu bilmiyordum ama tip olayý varmýþ ne diyorsunuz arkadaþlar mantýklý mý?

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

valla bu iþte tip hiç belli olmaz abi, tamamen senin baktýðýn odalarda kalacak olan müþterinin profili ile alakalý, ama yine duðrultursun 3-5 kuruþ, rahat ol....
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Aslýnda biraz da managerine baðlý diye duydum benimki fýrýldaklýk yaparsa tiplere fln el koyarsa döverim valla
    Konu dj_yakamoz_021 tarafýndan (25-05-2009 Saat 01:17 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)