arkadfaþlþar arkadaþýmýn 20 hazýranda gorusmesý var ve coook gec bý sure goruslerýnýzý yorumlarýnýzý özenle ve dikkatle bekliyorum hepinize kolay gelsin..
arkadfaþlþar arkadaþýmýn 20 hazýranda gorusmesý var ve coook gec bý sure goruslerýnýzý yorumlarýnýzý özenle ve dikkatle bekliyorum hepinize kolay gelsin..
rahat ol git al gel![]()
Bence problem olmaz , insallah pasaportun kisa surede elinde olur ve vizeni alirsin .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
tarýh cok sýkýntýlý hayýrlýsý olsun ýyý olur ýns.
bencede çok geç beee, ama olsun , geç olsun güç olmasýn....
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
arkadaþlar inanýnki sizler olumlu olumsuz farketmez bý cvp yazdýgýnýzda cok mutlu oluyorum.. evet bu durum beným degýl arkadasýmýn durumu benýmse durumum yrn bellý olacak yarýn yaný pazartesý gunu drop box olarak belgelerýmý gonderecegým ben hýc randevu tarýhý fln almadým yani ama iþte 20 hazýran cok gec bý sure evet bu yuzden výze vermeme gýbý bý durum olabýlýrmý memur cok gec dýye red verýrmý e gec olacaksa madem neden 20 sýne randevu tarýhý verýyorlar ýlla 131 dolarý yemek ýcýnmý anlamýyorum yani ya ... dostlar yaþayanýnýz yada þahit olanýnýz varmý 20 hazýran gýbý gecbý tarýhlerde gorusmesý olan arkadaslarýnýz varmý gorus ve onerýnýzý ýtýna ýle beklemekteyým tþk ederim
bu arada ayinstayn arkadasým eger bu sene gýdýyorsan o yazdýgýn výrgýnýa domýniona hemen söyleyeyým gecen sene hemen hemen her cumartesý oranýn onunden gecýyordum bende výrgýnadaydým gecen sene
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks