and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ya arkadaslar 1 haziran gene ii. forumda vize gorusmesine 20 haziranda gidecek arkadaslar var.. 20 haziran yaa. saka gibi..
if you`re good at something , never do it for free.
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
bozmayin moralinizi ben gecen yil ikinci gorusmeye 1 temmuzda girdim konsolosluktan 14 gunde ancak cevap geldi ve ben usa'ya ayak bastigimda takvimler 20 temmuzu gosteriyordu . gec olsun guc olmasin![]()
Fazla dert etmeyin hersey yoluna girer . Ben yarin sirkete kayit oluyorum . Onden 200$ arkadan 350$ vericem .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Arkadaslar sirket cok ama cok onemli.bu benm 2.yilim olcak.ole oldugu halde self gitmek icin ankarada basvurdugumuz ilk sirket on kayit ucretlerini alip gecen yil ki fabrikadan sozlesmeleriniz geldi die tam 3 ay boyunca bizi oyaladi ve sonucta ne is sozlesmesi var ne ds formu var hicbisey yok.sonra baska bi sirkete basvuru yaptik ve onunla gidiyoruz ama ilk sirketten on kayit ucretlerimizi alamiyoruz.ds formu getirmedigi halde basvuru yaptim paralariniz yandi diye kandiriyo.ve ordaki ogrenciler konusurken duydum 5 ay once basvuran ogrencilerin hala isi yok,ds formu yok,vize randevusu alinmamis.onlar ne zaman ise yerlesecekler ne zaman vize alacaklar da gidecekler bilmiyorum.o yuzden sirket cok onemli.eger hala sirketinizden bi ses yoksa gidin hesap sorun hakkinizi arayin bence.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks