arkada?lar Usa da dövme yapt?rmak ucuz mu yapt?ran arkada?lar tavsiyesi olanlar var m? ?

arkada?lar Usa da dövme yapt?rmak ucuz mu yapt?ran arkada?lar tavsiyesi olanlar var m? ?

Buraya gore oldukca ucuz ama yinede New York,LA yada Miami gibi metropollerde yaptirmani tavsiye etmem fiyat acisindan.

türkiye ye nazaran kesinlikle uçuz. ve hijyen-kalite vs. olarak bence daha güvenilir. taltrap ?n da dedi?i gibi çok büyük metropolleri de?ilde küçük ?ehirleri baz alarak konu?uorum.
illa bi fiyat örne?i istiosan, normal bi yere orta büyüklükte 50 dolard? san?r?m.

Ermana katiliyorum dedigi gibi daha profosyonel,gerci artik Istanbulda da oldukca iyi yerler var ama fiyat acisindan ve arz-talep yuzunden oldukca pahali.
Ornek vermek gerekirse ben oldukca isclik isteyen ve omzumdan dirsegime kadar gelen bir dovmeyi 300 dolara yaptirmistim.
Tabi o tarihlerde dolar 1.20 belkide daha azdi.
Konu taltrap tarafından (25-05-2009 Saat 02:27 AM ) değiştirilmiştir.

evet amerikal?lar çok profosyonel istanbulda bi yapt?rmaya çal??sam kafamdaki dü?ündü?ümü 4 milyara ç?kar galibaki amerikada yapt?rd???m gibide olabilir mi oda var
ben s?rt?ma hz. musan?n denizi ikiye ay?r???n? yapt?rmak istiyorum en ekomik america gibi gözüküyor ama ordada tabi yine i?çilikler de?i?ebilir new york CT ME
yak?nlar?nda giden var m? acaba önerebilce?iniz

kocaman bi isa dövmesi ii gider![]()
sucks !

Yaa bu dövme olay?nda bilgili olan arkada?lara bir ?ey sormak istiyorum. ?imdi ben baya?? zay?f?m. Bilekler, kollar falan incecikBen dirsekten bile?e kadar ??k bir dövme yapt?rmak istiyorum ama mutlaka ilerde kilo al?r?m. Bu kollar büyüyünce dövme mundar olur herhalde? Substrat yüzeyi geni?leyecek
Tavsiye eder misiniz yapt?rmam??

Ben Rehoboth Beachte yaptirdim amerikali bir arkadasimin tavsiyesi ile ve oldukca guzel iscilik cikardilar,bahsettigin bolgeler icin,google da ya da myspace de arama yapabilirsin daha etkili olur calismalarini da gormus olursun.
Evet ayhn bir bozulma olur kilo alip vermelerde, kas sisip,sonmelerinde tabi bi bozulma dovmenin niteligine vede vucudunun ne kadae degistigine bagli.

istanbuldada çok kaliteli tecrübeli ve temiz yerler war ayr?ca uygun fiyatta bulabilirsiniz ,bu i?i abd de yaparlar gibi bi model yok yani abd de ne dövmeler gördüm ben ?ekil ?emal bozuk elinin ayar?n? kaç?rm?? veya ucuz i?çilik yapm??,mürekkebi olmas? gerekti?i gibi de?il vs.benim 2 dövmem war 2 sinide istanbulda yapt?rd?m![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

michael scofield dövmecisini bulmak laz?m =)

ben gecen sene NY soho da yaptirmstm.. sol dirsegimin arkasina 100$ wermistm.. istanbulda aynisini daha ucuza yaptirabilrdm ama soho da o mekanlari gorunce bi hatira olsn yaptirak dedim.. ama dediginz gibi buyuk sehirlerde pahali baya.. ama daha ufak yerlerde fiyat uygun.. bakalim bu senede buyuk ihtimal yaptirim..

?u an gülmekle gülmemek aras?nda kald?m, çünkü gülmeye ba?larsam durabilece?imden ?üpheliyim![]()

jfk 24 saat aç?km? versus dövme yapt?r?rsam amerikaya girebilirmiyim![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
eger i?yerinde çal???rken dövmen gözükürse ve dövme ?rkc? bir simgeyse misal Nazi i?areti sorun olur ama gerisinde problem yok
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

göbe?inin ortas?na heralde gidip de usame bin laden in dövmesini yapt?rmayacakt?r ya.
yanl?? m? dü?ünüyorum acaba?
kuyruk sokumuna usame kafal? kelebek![]()

s?rt?ma eyalet haritas? yapt?rim diorm kayboluruz falan mazallah![]()

arkada?lar bu yaz lake george/NY da olaca??m ve dövme yapt?rmay? dü?ünüyorum. bu konu ile ilgilenen oldu mu hiç türkiyeye oranla oradaki fiyatlar nas?l.. yada amerikada yapt?r?p ta s?k?nt? ya?ayan oldu mu?v.s v.s. k?sacas? sözün özü madem yapt?raca??m amerikaya gitmi?ken orada yapt?ray?m diye dü?ünüyorum.. sizce türkiye de mi yapt?ray?m abd de mi?
slc de arkadaslarim 5 kisi dovme yaptirdi kol ve sirtlara 50 ser dolar verdiler ve 10 cm boyunda dovmeydi yaptirdiklari cesitli sekiller yaptirdilar
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

bu bilgiler çok iyi oldu kesinlikle dövme için abd ye gitmeyi bekleyeceğim. bu arada lake george da dövme yaptıran oldu mu hiç?
ara sıra discovery channel da miami ink ve los angeles ink.'nin yaptığı dövmeleri gösteriyodu.gerçekten süper şeyler yapıyolardı.Hayalinizde ne varsa adam onu kola yapıyordu. bunlar önerilebilir tabi fiyat konusunda herhangi bir bilgim yok

1000 den başlıo miami inkvala paranız varsa istanbulda tavsiye edebileceğim birisi var...adam için şu anda türkiye nin en iyisi deniyor..

gitarist mi değil mi bilmiorum onu..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks