arkada?lar 1 haziran sabh antalyadan istanbula thy ile gidicem el bagaj? 8kg dio sitede ama istanbuldan deltayla gidicem onun da el bagaj? 18kg nas?l ayarlicam ben bu i?i? iç hatlar da thy tart?ya koymuyo el bagaj?n? diyenler oldu ama do?ru mu

arkada?lar 1 haziran sabh antalyadan istanbula thy ile gidicem el bagaj? 8kg dio sitede ama istanbuldan deltayla gidicem onun da el bagaj? 18kg nas?l ayarlicam ben bu i?i? iç hatlar da thy tart?ya koymuyo el bagaj?n? diyenler oldu ama do?ru mu
kesin cevap için thyi aramal?s?n derim..![]()
AEK

evet öle bir saçmal?k var hadi giderken bvul dolu olmuyorda dönü?te bavul dolu oluyor nerdeyse 30 kg oyüzden patl?yorsun herkez dönü?te haz?rl? olsun bena baya patlam??t? para istanbuldan adana yaparken
LIVE IS LIFE

el bagaj?da biyere kadar bence 7 kilodan fazla bir?ey sokamazs?n s?gmaz
LIVE IS LIFE

Thy iç hatlarda hiçbir ?ekilde el bagaj?n? tartm?yorlar. Uçakta yan?na alacaksan el bagaj?n var m? diye sorarlarsa yok dersin olur biter.![]()

THY'yi aray?p aktarmal? yolcularda ayn? durumun geçerli olup olmad???n? sorabilirsin..![]()

Y?lda 30 a yak?n yurtiçi uçuyorum. ?imdiye kadar bi kere bile sormad?lar. Hatta en son 2 hafta önce uça?a kocaman bi po?et, a?z?na kadar dolu s?rt çantas? soktum hiç bir?ey oldu?u yok.
El bagaj?n?n olup olmad???n? söylemen bir?ey de?i?tirmiyor. Boyu çok büyük olmad??? sürece okul çantas?, spor çantas?, ufak valiz vb. ?eylere istersen 100 kilo koy kimse bakmazUça?a gönül rahatl??? ile sokabilirsin
![]()

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks