KLM ile uçaca??m.?nterneten 30 saat önceden itibaren check-in yapt?rabiliyormu?uz.San?rsam öyle daha iyi olur çünkü dolmadan pencere kenar? fln kapabiliriz.Pencere kenar? olacakta uçakta hangi nereye oturmam? önerirsiniz?

KLM ile uçaca??m.?nterneten 30 saat önceden itibaren check-in yapt?rabiliyormu?uz.San?rsam öyle daha iyi olur çünkü dolmadan pencere kenar? fln kapabiliriz.Pencere kenar? olacakta uçakta hangi nereye oturmam? önerirsiniz?

bende cam kenar? istiyorum.motor üstü vermesinler çok sallanmayal?mbir yolu yordam? varsa ö?renmek isterim.yetkilinin bana söyledi?ine göre,biletimize koltuk no yazd?rabiliyormu?uz önceden fakat bunu dikkate al?p almamak,o an uçak görevlisinin insiyatifine kalm??m??.
sucks !

gece uçanlar? bilmem de, gündüz uçacaklar cam kenar? als?nlar, benim çok pis madara etti?im bi adam olmu?tu s?rf bu cam kenar? için![]()
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...

ben cam kenar?na oturmay?nca ba??m dönüyor
o yüzden illaki cam kenar?

kanat onu cam kenari yerler en ideal yerlerdir arkadaslar.![]()

UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Aynen bencede kanat onu ve on taraflardaki 2 'li koltuklardan secim yapabilirsiniz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

kanat önü almay?n,kanat koparsa ilk siz uçars?n?z ^^
sucks !

Neden kanat önü? Kanat manzaray? kapatm?yor mu?
kanat?n b? 5-10 koltuk onu ya da arkas? en ?deal cam kenar? ?c?n.. en onde cok gzl olur ama malum oras? gotu kocaman, enses? kal?n kodamanlar ?c?n recep ?n ded?g? g?b?...
valla paso yemek-?cmek ?stersen?z en arkada ya da hostesler?n yemek haz?rlad?g? ara yerlerden b?let al?n... ben gel?s?mde en arkada orta koltugun yan?nda ?d?m.. hem tuvalete kolay g?d?l?yo, hem de ne zmn tuvalate g?tsem hostesler?n y?yecek ve ?c?cek haz?rlad?klar? yerlere hostesler taraf?ndan konulan c?kolata, c?ps malum her turlu mesrubat extradan al?yordum...bell? b?r sureden sonra hotes bana extradan kend? vermeye baslad? ....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks