eleman görüþmenin sonunda "your visa approved" dedi.. yani bu iþ tamam mý?
eleman görüþmenin sonunda "your visa approved" dedi.. yani bu iþ tamam mý?
Bilet icin erken davran pahalaniyor .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hadi hayýrlý olsun...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
teþekkürler arkadaþlar..he ben de belirteyim belki lazým olur arkadaþlara sarý saçlý mavi gözlü 1 nolu abimizden aldým.. bölümümü sordu. 2 yýllýk mý 4 yýllýk mý onu sordu ( herkes soruyo alýþtým artýk
bu arada fizik tedavi ve rehabilitasyonda okuyorum ve bilmek isteyenler için 4 yýllýk
) sýnýfý sordu, ne iþ yapýcaðýmý sordu.. kaðýtta cashier yazýyo onu soyledim peki nasýl bi yerde dedi tam olarak bilmiyorum dedim ( fake job abim ayarladý
).. garip bi bakýþ attý.. sonra da your visa approved. have a nice day dedi.. darýsý tüm arkadaþlara..
Konu agreeta tarafýndan (29-05-2009 Saat 03:52 PM ) deðiþtirilmiþtir.
hayýrlý olsun. 560 euro ya thy var kaçýrma bence. keþke önceden bilseydik de alsaydýk
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks