29 Mayýs saat 10:15 itibari ile vize görüþmesine girmiþ bulunuyorum. Ve bugünkü deneyimlerimi sizlerle paylaþmak isterim. Saat 07:15 de Anadolu yakasýndan Avrupa yakasýna geçiþ yaptým mükemmel bir Ýstanbul trafiðinde 1.15 dakikada gidebileceðim yolu 2 saate yakýn bir süre zarfýnda aþarak saat 09:10' da konsolosluk önündeydim. Hiç beklemeden içeri girdim. Bahçedeki kontrol noktasýný geçtim daha sonra kapýnýn önünde 10 dakika kadar bekledikten sonra içeri giriþ yaptým. Numara aldým ve ilk olarak evraklarýmý teslim ettim. 20 dakika sonra Asyalý sevecen ablamýz parmak izi aldý. Bu arada 1 numaralý giþedeki Amerikalý abimiz çatýr çatýr sorular sorarak milleti hayatýndan bezdiriyordu 2 – 3 kiþiye red verdiðine þahit oldum. Ayrýca Asyalý abimiz herzamanki gibi sevecen tavýrlarýyla adeta Amerika provasý yaptýrtýyordu ve vize daðýtýyordu. Bu arada diðer giþelerden birine 50 – 55 yaþlarýnda bir teyzemiz geldi. Dedim iþte benim kýsmetim geldi. O kadar rahat ve sevecen tavýrlarla yaklaþýyordu ki öðrencilere sanýrsýnýz ki evine gelen misafirle ilgileniyor. Bu arada 744 olan takip numaramý bekliyordum. 740, 741, 742 görüþmedeydi. Asyalý abimizde 743 yandý. Ahhh dedim içimden derken biricik teyzemde 744 yandý ve hýzla giþeye yöneldim. Günaydýn? Nasýlsýnýz? Nerede okuyorsunuz? Nereye gideceksiniz? Baba ve anneniz ne iþ yapýyor? Ýlk defamý gidiyorsunuz Amerikaya? Ne zaman mezun olacaksýn? Arizona hakkýnda ne biliyorsun ve çalýþacaðýn yer hakkýnda? gibi sorularý yöneltti. Hatta bende bir kaç soru sordum kendisine gideceðim restoranýn menüsünden yiyecek isimleri saydým ve daha önce yunan mutfaðýný denediniz mi diye sordum? O da gülümseyerek hayýr dedi. Ve tam o anda beklenen cümleyi kurdu.
CONGRATULATIONSHave a nice holiday.
Hatta ben ups kaðýdýný alýp hýzla uzaklaþýrken arkamdan bir þeyler söyledi?? Ama kimin umrunda
26 Haziran'da Arizona – Peoria The Sleek Greek Restaurant 'ta olacaðým. Þimdi sýrada uçak bileti alým iþlemi var. 850 Euro gibi bir fiyat ödeyeceðim..
Lütfen kendinize güvenin ve asla korkmayýn. Hatta benim yaptýðým gibi yapýn ve sizde soru sormayý deneyin
Herkese iyi WAT' lar diliyorum.

Have a nice holiday.
Hatta ben ups kaðýdýný alýp hýzla uzaklaþýrken arkamdan bir þeyler söyledi?? Ama kimin umrunda
Alýntý

Benim numaram 744 'tü benden sonra girdin görüþmeye herhalde..Ýnþallah sende alýrsýn vizeni Sanada iyi tatiller 
Bookmarks