Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 29 Mayýs Vize Görüþmesi Deneyimim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Wink 29 Mayýs Vize Görüþmesi Deneyimim

29 Mayýs saat 10:15 itibari ile vize görüþmesine girmiþ bulunuyorum. Ve bugünkü deneyimlerimi sizlerle paylaþmak isterim. Saat 07:15 de Anadolu yakasýndan Avrupa yakasýna geçiþ yaptým mükemmel bir Ýstanbul trafiðinde 1.15 dakikada gidebileceðim yolu 2 saate yakýn bir süre zarfýnda aþarak saat 09:10' da konsolosluk önündeydim. Hiç beklemeden içeri girdim. Bahçedeki kontrol noktasýný geçtim daha sonra kapýnýn önünde 10 dakika kadar bekledikten sonra içeri giriþ yaptým. Numara aldým ve ilk olarak evraklarýmý teslim ettim. 20 dakika sonra Asyalý sevecen ablamýz parmak izi aldý. Bu arada 1 numaralý giþedeki Amerikalý abimiz çatýr çatýr sorular sorarak milleti hayatýndan bezdiriyordu 2 – 3 kiþiye red verdiðine þahit oldum. Ayrýca Asyalý abimiz herzamanki gibi sevecen tavýrlarýyla adeta Amerika provasý yaptýrtýyordu ve vize daðýtýyordu. Bu arada diðer giþelerden birine 50 – 55 yaþlarýnda bir teyzemiz geldi. Dedim iþte benim kýsmetim geldi. O kadar rahat ve sevecen tavýrlarla yaklaþýyordu ki öðrencilere sanýrsýnýz ki evine gelen misafirle ilgileniyor. Bu arada 744 olan takip numaramý bekliyordum. 740, 741, 742 görüþmedeydi. Asyalý abimizde 743 yandý. Ahhh dedim içimden derken biricik teyzemde 744 yandý ve hýzla giþeye yöneldim. Günaydýn? Nasýlsýnýz? Nerede okuyorsunuz? Nereye gideceksiniz? Baba ve anneniz ne iþ yapýyor? Ýlk defamý gidiyorsunuz Amerikaya? Ne zaman mezun olacaksýn? Arizona hakkýnda ne biliyorsun ve çalýþacaðýn yer hakkýnda? gibi sorularý yöneltti. Hatta bende bir kaç soru sordum kendisine gideceðim restoranýn menüsünden yiyecek isimleri saydým ve daha önce yunan mutfaðýný denediniz mi diye sordum? O da gülümseyerek hayýr dedi. Ve tam o anda beklenen cümleyi kurdu.
    CONGRATULATIONS Have a nice holiday. Hatta ben ups kaðýdýný alýp hýzla uzaklaþýrken arkamdan bir þeyler söyledi?? Ama kimin umrunda
    26 Haziran'da Arizona – Peoria The Sleek Greek Restaurant 'ta olacaðým. Þimdi sýrada uçak bileti alým iþlemi var. 850 Euro gibi bir fiyat ödeyeceðim..
    Lütfen kendinize güvenin ve asla korkmayýn. Hatta benim yaptýðým gibi yapýn ve sizde soru sormayý deneyin

Herkese iyi WAT' lar diliyorum.
    Ýnancýmýzdan þüphe duyanlar, O gün geldiðinde anlayacaklar.. uA|KaЯÞý lýksýz bir sevda bizimkisi..

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

belkide þaka yapmýþtý sana aslýdna vizeyi vermeyecekti, arkandada onun için sesleniyordu

Hayýrlý olsun
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Kortanzz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    belkide þaka yapmýþtý sana aslýdna vizeyi vermeyecekti, arkandada onun için sesleniyordu

Hayýrlý olsun
    yawwww eðer bu saatten sonra öle bi durum olursa kortanzz forumu terk et abi...

hadi hayýrlý olsun...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý stormhik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yawwww eðer bu saatten sonra öle bi durum olursa kortanzz forumu terk et abi...

hadi hayýrlý olsun...
    Aynen kortanzz.. terket git bu alemi
    Ýnancýmýzdan þüphe duyanlar, O gün geldiðinde anlayacaklar.. uA|KaЯÞý lýksýz bir sevda bizimkisi..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ya ucak biletin pahalý degil mi 850 euro ha???
    PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Hayýrlý olsun

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý dingin1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya ucak biletin pahalý degil mi 850 euro ha???
    Vallahi internettende araþtýrdým fakat bu civarda hep fiyat aralýklarý.
    Benim 24 haziran itibariyle istanbul'dan çýkýþ yapmam gerekiyor. Arizona phoenix'e ineceðim. Daha uygun bir fiyatla bilet bulabilirsen haberdar et lütfen beni. Sanýrým pazartesi günü alacaðým bileti..

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    18

Hayýrlý olsun renkdaþ,

UPS'e gönderdikten sonra bir sakatlýk çýkacaðýný pek sanmýyorum.

Ýyi tatiller þimdiden...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý bcg1905 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hayýrlý olsun renkdaþ,

UPS'e gönderdikten sonra bir sakatlýk çýkacaðýný pek sanmýyorum.

Ýyi tatiller þimdiden...
    Eyvallah renkdaþ saðolasýn..Benim numaram 744 'tü benden sonra girdin görüþmeye herhalde..Ýnþallah sende alýrsýn vizeni Sanada iyi tatiller

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

gözün aydýn,hayýrlýsý olsun
    Somethings never changes..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý adros Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gözün aydýn,hayýrlýsý olsun
    Teþekkürler Adros..Türkiye'de bir eksik USA'de bir fazlayýz artýk

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)