ya inanýlcak gibi deðil pazartesi günü gidiyorum ve iþimz iptal oldu ve daha garibi bu haberi amerikadaki þirket bana bildirdi ilk kendi þirketme bildirmek yerinenolcak þimdi
ya inanýlcak gibi deðil pazartesi günü gidiyorum ve iþimz iptal oldu ve daha garibi bu haberi amerikadaki þirket bana bildirdi ilk kendi þirketme bildirmek yerinenolcak þimdi
yapma abi ya insanýn tüm hevesi gitti ya
hangi þirketle gidiyordun?
bir de alternatif iþ seçeneði sunmadýlar mý?
edit:bu arada direk sana bildirmelerinin sebebi bilgi akýþýný hýzlandýrmaktýr. hemen bu þirketi ara bence
Konu hellguard tarafýndan (29-05-2009 Saat 08:03 PM ) deðiþtirilmiþtir.
daha haber beklyo onlarda amerikadan paramý geri alabilckmym acaba ya
nedeni neymiþ peki, sordun mu? kriz yüzünden mi yine ?
parayý geri alman zor biraz yani alacak olsan bile kasýmdan önce vermezler.
vermemek için de her türlü cinliði yaparlar.
bunun yanýnda baþka bir iþ bulursan uçak bileti zararýný karþýlattýrabilirsin.
ama programdan vazgeçersen zararýn çok olur
vize pasaport uçak bileti extralar falan
geçmiþ olsun. vizeyi alýp, her iþi hallettikten sopnra böyle bi þey olmasý gerçekten çok kötü. madem iþleri iptal edecekler neden baþtan öðrenci istiyolar anlamýyorum?
yani buda mý olur dedirtiyor insana tam gitmeye 2 gün kala böyle þeyler oluyorsa gidip iþe baþlamadan ohh çekemeyecegiz desenize... arkadaþým serin kanlý olmaya calýþ tüm haklarýný ara...ve yýlma bunca emek, masraf boþa gitmesin..
PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!![]()
arkadasim sposor firman neydi acaba bi sakincasi yoksa ogrenebilir miyiz? Benim 2 arkadasimin da isleri iptal oldu gitmelerine bir hafta kala. Biri Global V. Digeri Elete. Ustelik ikinci firmayla giden arkadasimin isverenin geleceginden haberi bile yokmus. sans eseri ortaya cikti. Bence moralini bozma ve sirketle konus hemen. Gidecegin yere mumkun oldukca yakin bir yerler ayarlaman halinde en az zararla cikarsin tabi. Gecmis olsun diyorum.![]()
bunuda mi duyacaktik ya offkardes sirketten bi hayir yoksa kendin is ayarlamaya calis .. vazgecme cok kaybedersin
oy oy nerelere gideyim ben![]()
hangi þirketti hocam seninki?
experienceusa þirketim ya benim anlamadðm bu sponsor nie bana mail atýyo da þirketime haber vermiyo önce
hocam bu ne ya çok zor cidden...geçmil olsun ve kolaylýk versin..
arkadaþým git baþlarýna ekþi yoksa ezemeye çalýþýrlar...
Wat
eh be küfürü bastým walla þimdii......inanki þimdi aklýmda sen vardým, en yakýn zamanda gelecek birisi var mý diye dusunuyrdm, soracaktým bende ne var ne yaptýn diye....bu nasýl iþtir arkadas....
![]()
yaa ama programdan vazgeçmeni tavsiye etmem, yeni iþ bulmak zorundalar , sonucta bulunacak yeni iþi begenip begenmemende malum ama hatýrladýðým kadarýyla arkdaslarýnla gidiyordunuz, ortak kalacaksnýz,, calýscaðýn yerde benzer pozisyonlar cok olacaktýr...
her iþte bir hayýr vardýr sonuc olarak ama ,, dur bakalým bekleyelim þirketten gelecek haberi...
offf böyle iþi iptal olunanlarýn açtýðý konularý görünce beni stres basýyor.benimde gitmeme 3 gün kaldý.daha aksilik yok.hiç haber yok.umarým alternatif bir iþ bulabilirler sorununu bir an önce halledersin
bu nasýl iþ arkadaþ yaaa, bu sene wat burnundan geldi herkesin, umarm hayýrlýsý ile sonuçlanýr, haberlerini beklioruz...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
cok cok gecmis olsun. ilk defa mi gidecektin. yani forumda isi olmayipta oraya gidip is bulacak arkadaslarda var. faruk mesela. gerci onun 3. wati olacak. ama bence gidip baska is aramak lazim..tecrubende varsa eger gidip denenmeli bence..![]()
if you`re good at something , never do it for free.
nasýl olur ya böyle birþey? bu iþ için ne kadar çaba sarfettiðimizi bilmiyor mu bunlar. böyle bir durumda hakkýmýzý savunamayacak mýyýz yani? inþallah hayýrlý bir çözüm yolu bulunur maviyeþil. inþallah böyle birþey hiçbirimizin baþýna da gelmez.
wiski diski ne abi. kücük bir iþveren sanýrým.ondan kaynaklanýyor olabilir.eðer öyle deðilse bilmiorum.
geçmiþ olsun
sucks !
arkadasým cok gecmiþ olsn öncelikle
ama sakýn bu yoldan vazgecme elbet bir iþ bulacaksýn...
çalýþacaðým yeri çok araþtýrdým panamada yaygýn bi marketmiþ küçük bi yer deðil yani...
ama gidecek heves falan kalmadý ben de ya yani þimdi arayýp iþiniz devam ediyo yada baþka iþe yerleþtirdik derlerse de ben nasýl güvenicem ya gittiðimde iþim iptal olursa...
öncelikle geçmiþ olsun. peki iptalin nedeni neymiþ öðrenebildin mi?
her iþte bir hayýr vardýr... vazgeçmek kötü bir tercih olur. panama veya civarýnda alternatif iþler varsa onlara bak.
http://panamacity.craigslist.org/jjj/
buradan iþ bakabilirsin panamacityde
ya bencede vaz gecme çünkü oraya gidip iþimizin iptal oldugunu gorme olasýlýgýmýz her zaman var,ve bunu daha once yasayanlarda var,genelde kýsa sure içinde baska iþe yerlestiriliyorlar senin içinde yeni bir iþ bulurlar.ayrýca sen ingilizce okuyodun yani dil de iyi derecede bize gore,dolayýsýyla iþ bulman ve iþe kabulun daha kolay olacaktýr.sen yüzdðn yüzdün kuyruðu bile geçtin.
go on...
kesinlikle katýlýyorum nicolaya....
vazgecme...
sana yeni bir iþ bulmak zorundalar...varýncada catýr catýr 2. iþe girersin.....
sýkma canýný,,,
oraya vardýktan sonra iþini kaybetmektense,, türkiyedeyken iptal olmasý bir bakýma daha iyi....
bekliyoruzz seni buraya....
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks