Taksim Galatasaraydaki þirketin sponsor firmalarýndan biri olan bu kuruluþ saðolsun oldukça kazýk attý.
Þirket ismini vermiyorum. Yöneticiler izin verirse söylerim ama çoðu kiþi tahmin etmiþtir.
Bu baþlýk altýndan son durumumuzu güncelleyip birbirimize bilgi akýþýný saðlayabiliriz.
Benim iþim henüz dün iptal oldu.
Vermont-Manchester'da bir hoteldeydi.
Yarýn haber vereceðiz dediler
vermediler
aradým
hafta içi dediler
hafta içi arayacaðým
p.tesi diyecekler
ki daha önce iþi iptal olanlar görüyorum ki hala bulamamýþlar bir iþ.
ayný lokasyonda benzer iþleri bizim için aradýklarýný söylediler ama bu kadar büyüklüðü ile övünen bir firmanýn alternatif iþi olmamasý çok enteresan.
5 ay önce imzaladýðým sözleþmenin þimdi iptal olmasýnýn mantýðýný sorduðumda "gitmenize bir kaç gün kala da iptal olabilirdi ve biz size bundan bahsetmiþtik" diye piþkin bir cevap alarak iyice gerildiðimi de belirtmek isterim.
bu ihtimali elbette ki herkes biliyor ama bize o zaman "iþiniz iptal olduðunda en az 3 iþ seçeneði size sunulacaktýr" da demiþlerdi ama görüyorum ki oyalama taktiklerinden baþka bir þey yok ortada
5 iþle ilgilendim 5i de iptal oldu
kimbilir daha neler iptal olmuþtur.
ben ciddi ciddi selfe geçip aradaki fiyat ücretini almayý düþünüyorum. sözleþme istanbulda kaldý bilemiyorum böyle bir þansým var mý ama pazartesi günü istanbula gittiðimde bu durumu konuþacaðým.

Alýntý

Maine'de Old Orchard Beach'de bi otelde housekeeping iþi saati 8.50 dolar konaklama da haftada 50. oh bee! 

Bookmarks