Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Atatürk Havaliman?ndaki Lounge'lar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Atatürk Havaliman?ndaki Lounge'lar

?imdi arkada?lar havaliman?na erken gittiniz karn?n?z aç burger king deli gibi pahall? eyvah ne yapacaks?n?z ?

Wings "primeclass" Lounge :
    Atatürk Havaliman? Wings “primeclass” ?ç ve D?? Hatlar ile Esenbo?a D?? Hatlar Salonlar?’ndan, Akbank'?n belirledi?i kart sahipleri ve "primeclass" yolcular? tüm hizmetlerden s?n?rs?z faydalanabiliyorlar. Kablolu ve kablosuz internetten TV’ye, günlük gazetelerden haftal?k ve ayl?k dergilere, BTA ?kram Hizmetleri taraf?ndan özenle haz?rlanm?? self-servis aperatif bardan, masaj koltuklar?na kadar her türlü konfor eksiksiz dü?ünülmü?. 7 gün/24 saat hizmet veren salonlar TAV “primeclass” CIP Servis taraf?ndan i?letiliyor.

Garanti Zone Lounge :
    TAV “primeclass” CIP Servis taraf?ndan i?letilmekte olan Atatürk Havaliman? Garanti Zone ?ç ve D?? Hatlar CIP Salonlar?, Garanti Bankas?'n?n belirledi?i kart sahipleri seyahatleri öncesinde kendileri için özel tasarlanan bu lounge'dan faydalanabiliyorlar. Salon hizmetinde, kablolu ve kablosuz internetten, TV’ ye, günlük gazetelerden, haftal?k ve ayl?k dergilere, BTA ?kram Hizmetleri taraf?ndan özenle haz?rlanm?? self-servis aperatif bardan, masaj koltu?undan, çocuk oyun odas?na, anonslardan uzak sakin bir ortama kadar her türlü konfor “primeclass” konuklar? için eksiksiz dü?ünülmü?. 7 gün/24 saat hizmet veren salonlar TAV “primeclass” CIP Servis taraf?ndan i?letiliyor.

Yap? Kredi World CIP Lounge :
    TAV “primeclass” CIP Servis taraf?ndan i?letilmekte olan Atatürk Havaliman? Yap? Kredi World D?? Hatlar CIP Salonu Yap? Kredi Bankas?’n?n belirledi?i kart sahipleri, seyahatleri öncesinde, BTA ?kram Hizmetleri taraf?ndan servis edilen zengin self-servis aperatif bar, çocuk odas?, haftal?k ve ayl?k dergiler, günlük gazeteler, TV, kablolu ve kablosuz internet, toplant? olana?? ile özel tasarlanan salondan faydalanabiliyorlar. 7 gün/24 saat hizmet veren salonlar TAV “primeclass” CIP Servis taraf?ndan i?letiliyor.

Millennium Lounge :
    Anla?mal? havayolu firmalar?n?n first ve business class yolcular? ile ?? Bankas? kredi kart? sahiplerinin a??rland???, 24 saat hizmet verilen bir salondur. Günlük haz?rlanan aperatif yiyecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler, taze meyve ve sandviç çe?itleri bulunan Millennium Lounge'ta ayr?ca faks, internet, telefon gibi hizmetler de sunuluyor. Millenium Lounge'da rahat edebilece?iniz koltuklarda yabanc? veya yerli gazeteleri okuyup televizyon izleme imkan? bulunuyor.

HSBC Advantage Lounge :
    HSBC kredi kart sahiplerinin a??rland???, 24 saat hizmet verilen yolcu salonunda s?cak ve so?uk içecekler, aperatif yiyecekler BTA ?kram Hizmetleri taraf?ndan servis ediliyor.

British Airways Terraces Lounge:
    British Airways Terraces Lounge’da 06:30-18:30 saatleri aras?nda hizmet veriliyor. Salonda, British Airways, Iberia ve Qatar Havayollar? "Business class" yolcular?, BTA ?kram Hizmetleri taraf?ndan
    Wat

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

HSBC Club Lounge

Atatürk d?? hatlarda bulunuyor. Aç?k büfe yiyecek-içecek, TV, faks, internet bulunuyor.

Giri? için gereken kartlar: HSBC Advantage Classic, Gold ve Campus, HalkCard Advantage ve Halkbank Gold ile 50 YTL
    Pegasus Kart, HSBC Advantage Platinum, Advantage Rouge ve Advantage Black ve Halkcard Advantage Platin, Halkcard Advantage Business kartlar?yla kart? son 2 ay içinde alm?? olmak veya son 3 ayda bir kere i?lem yapmak ko?uluyla ücretsiz.
    Misafir: Ücretsiz giri? hakk? olan kartlar yanlar?nda bir misafir ücretsiz getirebiliyor.
    Wat

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı volkanaksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HSBC Club Lounge

Atatürk d?? hatlarda bulunuyor. Aç?k büfe yiyecek-içecek, TV, faks, internet bulunuyor.

Giri? için gereken kartlar: HSBC Advantage Classic, Gold ve Campus, HalkCard Advantage ve Halkbank Gold ile 50 YTL
    Pegasus Kart, HSBC Advantage Platinum, Advantage Rouge ve Advantage Black ve Halkcard Advantage Platin, Halkcard Advantage Business kartlar?yla kart? son 2 ay içinde alm?? olmak veya son 3 ayda bir kere i?lem yapmak ko?uluyla ücretsiz.
    Misafir: Ücretsiz giri? hakk? olan kartlar yanlar?nda bir misafir ücretsiz getirebiliyor.
    madem bedava bu 50 tl olay? ned?r anlamad?m ??md? kart? gosterd?g?m?zde bu lounge lerden ucrets?z yararlanab?l?yor muyuz yoksa 50 tl m? çek?yorlar? yan?m?zda artkadas?m?z olsa oda yararlanab?l?r m??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evet herkesi hsbc lounge bekliyorum..sandviçleri çok güzel. uçu? stresi ya?ayanlar viskide içebilirlerrr nihahaha

tabi tam ara?t?rma yapmak gerekiyor..ben buraya ekledim ve bir seferinde hsbc loungede bedava yedim içtim,baz? loungeler art? fiyat istiyor olabilirler,kart?n?za göre ara?t?r?n ve sald?r?n
    Konu volkanaksu tarafından (29-05-2009 Saat 09:09 PM ) değiştirilmiştir.
    Wat

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?imdi arkada?lar havaliman?na erken gittiniz karn?n?z aç burger king deli gibi pahall? eyvah ne yapacaks?n?z ?
    ben buraya ekledim ve bir seferinde hsbc loungede bedava yedim
    burger rahal? deniliyo, giri? ücreti 50ytl deniliyo, bevada yedim deniliyo.. ne ayak bu lounge??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

campüs kart?n varsa 50 ytl der ne demi?im ! tam ara?t?rma gerekir..
    Wat

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

akbank wings kart?n 2 çe?iti var. biri black wings (ki bu bende var ) bu kart varsa sizinle beraber 1 arkada??n?z daha ayn? s?n?rs?z hizmetlerden ücretsiz faydalanabiliyor e?er normal wings kart?n?z varsa arkad???n?z için yakla??k 20tl gibi bi para ödüyorsunuz ama emin olun uça??n?z?n kalkmas?na bir kaç saat varsa o 20liray? kesin ç?kart?yorsunuz e?er bu karttan sizde yok ama yak?n çevrenizde birinde varsa ona rica edip kendinize ek kart ç?kartt?r?p ayn? hizmetleri yine ücretsiz alabiliyorsunuz (ki ben öyle yapt?m ) o ek kart? kullanma zorunda de?ilsiniz.sadece ilk geldi?inde 1kez bankamati?e tak?p açt?rman?z yeterli. daha sonra istanbul iç hatlar,istanbul d?? hatlar ve ankarada bu kart?n keyfini sürüyorsunuz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tugcetugcetugce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akbank wings kart?n 2 çe?iti var. biri black wings (ki bu bende var ) bu kart varsa sizinle beraber 1 arkada??n?z daha ayn? s?n?rs?z hizmetlerden ücretsiz faydalanabiliyor e?er normal wings kart?n?z varsa arkad???n?z için yakla??k 20tl gibi bi para ödüyorsunuz ama emin olun uça??n?z?n kalkmas?na bir kaç saat varsa o 20liray? kesin ç?kart?yorsunuz e?er bu karttan sizde yok ama yak?n çevrenizde birinde varsa ona rica edip kendinize ek kart ç?kartt?r?p ayn? hizmetleri yine ücretsiz alabiliyorsunuz (ki ben öyle yapt?m ) o ek kart? kullanma zorunda de?ilsiniz.sadece ilk geldi?inde 1kez bankamati?e tak?p açt?rman?z yeterli. daha sonra istanbul iç hatlar,istanbul d?? hatlar ve ankarada bu kart?n keyfini sürüyorsunuz

Loung a g?rerken k?ml?k goster?lmes? ?sten?or mu kredi kart?yla beraber ??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Pardon bu wings kart nedir ?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayinstayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon bu wings kart nedir ?

Akbank ?n al?sver?s yapt?kca m?l kazand?ran kredi kart?.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı wise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Akbank ?n al?sver?s yapt?kca m?l kazand?ran kredi kart?.
    hmm ben de max?mum var olurmu d

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

wings kart bi çe?it kredi kart? ama öyle sokakta herkesi zorla üye yapt?klar? kartlar gibi de?il.bildi?im en büyük özelli?i kart? kulland?kça mil puan kazan?yorsun ve onlarlada uçak bileti al?yorsun.bu kart mü?terileri bankan?n vip mü?terisi oluyor ama bu vip mü?teri olaman?n hava alan? d???nda ne gibi bi ayr?cal??? var onu da bilmiyorum yani galiba ben sadece beni ilgilendiren k?sm? biliyorum ben day?m?n ad?na olan wings karttan ek kart ç?kartt?rd?m o ?ekilde hizmetlerden faydalancm.
    ama kimlik gösterilmesi konusunda emin de?ilim san?r?m gösteriliyor çünkü herkesin kart?n?n üstünde kendi ad? yaz?yor ba?kas?n?n kart?n? bu amaçla kullanmay? önlemek için kimlik istiyor olabilirler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

max?mum i? bankas?n?nd? san?r?m bankayla görü? belki kart?n? bu hizmeti alabilce?in kart çe?idine çevirebilirler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Baz? kartlarda ücret al?yorlar ama maximum da san?r?m alm?yorlard?..

bir mail at hoca ,e?lenceli olur ücretsiz ye iç vs
    Wat

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

?imdi bende de hsbc advantage campus var bu kartla bu dediginiz yerlerde ücretsiz her?eyden faydalanabiliyormuyuz...
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sen de hsbc'ye sor bence çünkü gercekten s?n?rs?z yiyp içtikten sonra para ödememek kadar güzel bi?ey olamaz

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

bu konuyu birisi aç?kl??a kavu?tursun ?imdi, hsbc kampüs kart? yan?mzda olunca, direk kartla girip kafam?za göre tak?labilirmiyiz yani??? bu ne güzel bi?i yawww
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bende de 1000 lira limitli normal Maximum kart var ??bank'tan..Ben de bir ara?t?ray?m bakay?m..Giderken vaktim olmayacak da dönü?te ?stanbul'da 4,5 saat aktarmam var orda i?e yarayabilir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hahaha,süpermi? yaa ben de ö?renmek istiorm,bnm de hsbc advantage var,bilenler ltfn bilgilerini payla?maya dvm etsin =)
    Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

---HSBC Advantage Kredi Kart? sahipleri, HSBC Club Lounge'a giri? yapt?ktan sonra içecek, yiyecek, TV, faks, internet, e-mail hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilir

---HSBC Advantage Classic/Gold, Advantage H?zz Standard/Gold/Üniversiteli ve Campus Kredi Kart? sahipleri;HSBC Club Lounge hizmetinden ki?i ba?? 50TL* giri? ücreti kar??l???nda yararlanabilirler
    * Belirtilen fiyatlar HSBC Bank A.?. taraf?ndan de?i?tirilebilir.

ü?enmedim ara?t?rd?m,sonuç hüsran
    Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

??bank'ta bu uygulama ücretsiz gibi..En az?ndan ?u ana kadar hiç ücret yazan bir yer bulamad?m..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

s?md? hsbc advantage kart?m var 50 ytlde g?r?s ucret? m? odeyeceg?m ben?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hector10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

anlad???m kadar?yla evet ama saçma ya,ben de dier kart sahipleri kdr al??veri? yap?orm..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hector10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence cok sacma y?y?p ?çsem 50 tl y?ne tutumaz d??arda baska yerde aa ?unlarada bak

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

terminal filminde gördü?ümüz gibi ,ba??po? sepetleri toplay?p,yerine tak?p 1 çeyreklik kazanabiliyor ve onlada burgerking yiyibilioz mu ^^ sen bana bunu cevab?n? ver
    sucks !

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

zaten ucusa 1 saat kala orada olacagiz ne yemesi icmesi,ogrenciyiz biz oturur bekleriz
    adi lounge zaten,bu yasima kadar ucretsiz lounge gormedim,bu saatten sonrada gormem

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

beyler hsbc campüs olanlar eger faydalanacaksa 50 ytl ödeyecekmi?..hsbc yi arad?m cevap veremediler,kem küm bi sn falan dediler biraz bekledim 50 ytl dediler...

Ama kart?n?z? diger hsbc kartlar?ndan her hangi birisiyle de?i?tirirseniz mesela pegasus hsbc kart bu kartla bedava oluyormu?..
    Wat

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Primeclass ad?nda siyah bi kart?m var. Salonlara giri? ücretsiz. Yerli/yabanc? içki falan s?n?rs?z. Her seferinde 5 saat erken gidip tüm içkileri tek tek deniyorum :P

Tam emin olmamakla birlikte yan?nda 30 ki?iyi ücretsiz salona sokabiliyorsun.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ben uçu?a nas?l yeti?ce?im diye dü?ünüyorum adamlar loungler mançlar onlarla ilgileniyor yahu
    yat?n bankta bekleyin uça??n?z? ulen
    herkes mi riçi riç burada

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben uçu?a nas?l yeti?ce?im diye dü?ünüyorum adamlar loungler mançlar onlarla ilgileniyor yahu
    yat?n bankta bekleyin uça??n?z? ulen
    herkes mi riçi riç burada
    K?skanma k?skanma!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)