Alıntı realbrutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geç aktive derken yani belli bir süre gerekiyor sanırım dünya telekom hattının aktif olması için diye biliyorum.belki yanlışım olabilir.

net10 olayını biliyorum ama sitesinde sadece istanbul yazıyor.başka yeri arayanda var sorun olanda.ayrıca cep telefonlarıda aranmıyor maalesef.dünya telekom biraz ücretleri fazla olsada bence gene en iyisi.

şu benzin istasyonlarında satılan ucuz konuşma kartlarından bahsedebilirmisin biraz?arama ne kadara geliyor? telefon kulübelerinde kullanılan karttan bahsediyorsun değilmi?
Istanbulda ikamet ettigim icin ben sadece istanbulu arayacagim bu yuzden net 10 gayet uygun benim icin ama dedigin gibi diger sehirleri bilemiyorum,ama gecen sene genelde beni ailem aradi,net 10 hattimdan mesaj atiyorum konusmak istedigimde onlar ariyorlardi,10TL lik telekom karti ile neredeyse 1 ay aradilar beni.

Ucuz konusma kartlarini heryerde bulabilirsin ve her telefonla kullanabilirsin,kartin uzerindeki pin numarasini kaziyorsun pini girip bakiyene ulasiyorsun daha sonra verilen direktiflere gore aramak istedigin numarayi giriyorsun cok pratik ve basit,new york a ilk indigimde de bir marketten bu kartlardan alip ailemi aramistim bana gore en uygun ve zahmetsiz yolu bu turkiyeyi aramanin.5 dolarlik bir kartla yanilis hatirlamiyorsam 50 dakika kadar konusabiliyordum Turkiye ile e zaten internet varsa 50 dakika 1 ayda yeterde artar bile.