Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2.17 ortalamayla red yedim...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2.17 ortalamayla red yedim...

24 ?ubatta girdi?im görü?menin sonucunu bugün ö?rendim. 2.17'yle red yedim...(asyal?dan)istanbul.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

neden red yemi? olabilirsin ki??? görü?meni k?saca yazar m?s?n buraya?
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

geçmi? olsun, tekrar denemyi dü?ünomusun??
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar öncelikle belirteyim ilk kez gittim görü?meye az biraz heycan vard? ama numara al?p beklemeye ba?lay?nca biraz rahtlad?m neyse konuya girelim..
    (görü?memi çekik gözlü abiyle yapt?m) b:ben ç:çekik

b:hi?how are you?
    ç: im fine good morning..(burdaki tuhafl?k ilk giri?i ben yapm?st?m cünkü eleman benim transkripte bak?yodu..
    ç:what is your gpa?
    b:it's 56.37..duvarda as?l? olan 4lük sistemde kar??l???na bakarken 2.17 olmas? laz?m dedim.. fakat transkriptimde bizim okulun sistemi farkl? oldu?undan daha sonucu aç?klanmayan derslerimin yan?nda ba?ar?s?z yaz?odu ve 6 dersin 2 si belliydi yani 4 dersimin yan?nda ba?ar?s?z yaz?odu..
    ç:neden bu dönem biçok ba?ar?s?z dersin var dedi transkripti göstererek.
    b:bende olay? anlatt?m daha 4 dersim belli olmad???n? aç?klanmad??? için böyle yazd?g?n? ifade ettim.birkaç kez tekrarlad? sorusunu ve bnde ?srarla anltt?m.. bide ba?arisiz dio türkçe söylüyo bana neyse sonra anlad? san?r?m.
    Ç:What class are you in?
    B:its my second year
    ç:where will you working in the usa?
    b:i'll working six flags white water as a lifeguard
    Ç:bilgisayara bi?eyler yazd?..what does your father do?
    B:my father a doctor.. he is working ......
    çk filan dedi i?te sonra ds ini yolla gibi bi?eyler dedi ve ye?il ka??tla beraber pasaportumu uzatt?.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bir daha girmeyi dü?ünmüyorum... çünkü notlar ayn? yani

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

çok geç bir tarihte ö?renmi?sin sonucunu,inan?yorum ki bir daha girersen o ortalamayla al?rs?n,adam anlamam?? olacak ba?ar?s?z derslerini.çünkü son dönemine bakm?? ve dü?ük oldugu için reddetmi?,son dönem çok önemli,olmad? türkçe anlat.
    Hemen randevu ald?r ?irketine,ds'nle git 10 günde al?rs?n.hemen randevu alabilirsen tabi.
    sucks !

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Karde?im niye pes ediyorsun? Tekrar gitti?inde ba?kas?na dü?me ihtimalin var. Ayr?ca ö?renci i?lerinden farkl? bir not dökümü iste. Aç?klanmayan not için FAILED yaz?yorsa adamlar tabiki k?llan?r. Sen hocalar?ndan falan da referans al. Ayr?ca vize sonuçlar?n? falan da götür. A?lamayana meme yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

en yak?n vize randevu tarihi 15 haziran ve ds tarihi 15 haziran arkada?lar...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

2.27 alttan 7dersle vizeyi ald?m 3.s?n?f?m bu arada
    bence tekrar denemelisin
    ortalama sorun olmam??t?r
    sorunu da sen bulabilirsin
    belki de ayn? ki?iye denk gelmezsin ve al?rs?n vizeni
    ben olsam tekrar ba?vururum
    1.30larla alanlar var

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bence bi daha dene bu kadar emek bo?a gitmesin
    ..:::PrInCe Of K.s.A:::..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı dirtynegro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en yak?n vize randevu tarihi 15 haziran ve ds tarihi 15 haziran arkada?lar...
    Vize al?rsan görü?tü?ün ki?iye anlat durumu, ayn? gün içinde gönderiyolar. Forumdan biri bu taktikle 8 saat içinde ald? pasaportunu.

Albeni, bahanesi çok.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sözle?mene bak e?er en geç ba?lama tarihi 15i de?ilse sark?tabilirsin
    uçak bileti almam??san 17sine kadar gidersin çünkü vize görü?mesinde i?inin acil oldu?unu söylersen eline çabuk ula??r. 8saatte pasaportunu alan var

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ingilizcede hiç bi sorun hiç çok düzgün ve ak?c? konustum yani. ama adam ?srarla transkripte bak?p peki ama neden ba?ar?s?z yaz?o dedi henüz aç?klanmad? o derslerim dedim peki ama neden böle yaz?o dio bende türkçe aç?klanmad??? için dedim. yani k?llanm??t?m gerçekten vermicek gibi bi his vard? içimde...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

24 ?ubatta girdi?im görü?menin sonucunu bugün ö?rendim. 2.17'yle red yedim...(asyal?dan)istanbul.
    kanka bir kez daha dene...seninle bu vize konu?unu konu?tuk diye hat?rl?yorum...bence dene...benm arkada??m da red yedi ayn? okulday?z.o tekrar girmeyi dü?ünmüyor ama onun ki baya?? bi uzun hikaye.hem mant?kl? ol kanka p.tesi finaller ba?l?yor.15 hazirana kadar ister istemez mutlaka 3-5 s?nav aç?klan?r.olmad? hocalara yalvar yakar erken aç?klatt?r her?y buna ba?l? ö?renciyim okadar masraf yapt?m hocam falan de.ozaman hem ortalaman yükselir hem de ba?ar?l? ders say?n artar...

sen beni dinle dicem ama herkes benmle ayn? fikirde bi tek sen kimseyle ayn? fikirde diilsin...

?imdiden vize görü?mende ba?ar?lar kanka...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

1.30larla vize alanlar? hesaba katarsak notlara çok tak?lmamas? gerekirdi. mesela benim ortalamam büyük bir dü?ü? e?risi gösteriyordu. iki dönem içinde 3.06'dan 2.14'e dü?ü?ünü pek önemsemedi sar???n abimiz. çekik ba?ka ba?ka bir?eyi kafas?na takm?? olmal?. dü?ük ortalamalarla vize alanlar? okuyup, bir iki tüyo kapt?ktan sonra bence tekrar ?ans?n? deneyebilirsin.
    Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

adam yüzüme bile bakmad? ilk gitti?im anda transkripte dalm??t? %99.9 bu yüzden red yedim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

adam onu kand?rmaya çal??t?g?n? dü?ünmü? bence,daha önce almad???n hiç bir dersin transkript inde görünmemesi gerekir . E?er daha önceki senelerde al?p sayd?rm??san falan öyle görünür,emin misin bundan,ne ilginç bir okulmu?.do?al olarak adam anlamam??.?irketin seni çal??t?r?rken güzelce bir yönlendirseymi? ke?ke.bunun olabilece?i ?eklinde.
    sucks !

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irket b?rak yönlendirmeyi ?ans?n yok bilmem ne diodu bana. bizim okulun transkriptlerinde ba?ar?s?z dersler ortalamaya kat?lm?yo ben buna ra?men ben gircem filan dedim zaten nerden anl?caklar ki dedim ama me?er japon bilinçalt? okuyomu?...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

problem zaten almad???m dersler de?ildi s?nava giripte henüz aç?klanmam?s derslerimin olmas?yd?.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

?irket b?rak yönlendirmeyi ?ans?n yok bilmem ne diodu bana. bizim okulun transkriptlerinde ba?ar?s?z dersler ortalamaya kat?lm?yo ben buna ra?men ben gircem filan dedim zaten nerden anl?caklar ki dedim ama me?er japon bilinçalt? okuyomu?...
    abi kendimi örnek gösteryim sana...hatta bizim okulda benm arkada? var ad? Hazar...adam efsane.normalde 5. y?l? okulda ama hala 1. ve 2. s?n?f derslerini vermeye çal???yor...arkada? 3 y?ld?r gidiyor usa'ya ki bu y?lda gidcek...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tabiki de var biliyorum ama inan?n art?k o s?k?nt?y? gerilimi çekmek istemiyorum ba?ka yaza art?k

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bi kere b?rak?rsan bidaha yakalayamazs?n biraz ?srarc? ol hem diyosun red vermesi için tek sebep orda asl?nda aç?klanmayan derslerinse ingilizcene de güveniyosun anla??lan gayet ak?c? konu?tum diyosun vs. ama sen bilirsin 2.kez her zaman denenmeli lam? cimi yok.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Bencede sadece aciklamani guzel yap Faruk 'un dedigi gibi farkli dokum iste vs. vs. Bunca emegini bosa harcama derim ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

okadar zamand?r bunun için haz?rlan ve sadece 1 kere dene ve pes et ! ! ! Bence karde?im transkriptin delki durumu düzeltip tekrar dene zaten yeni randevuya kadarda s?navlar?n aç?klan?r ve bunca zamana kadar çabalar?n bo?a gitmez... Don't give up

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

dene abicim ne kaybedeceksin yaaa, o kadar hayal kurmu?sundur, yar?m b?rakma hiç bi?eyi, son ?ans?nda olsa dene abicim..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dene abicim ne kaybedeceksin yaaa, o kadar hayal kurmu?sundur, yar?m b?rakma hiç bi?eyi, son ?ans?nda olsa dene abicim..
    benm imzada yazanlar? sana yolluyorum negro...iice oku ama...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar süpersiniz ya ama inan?n art?k bedava verseler gitcek durumum kalmad? ya o kadar so?udum ki....

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

o zaman en ba?ta nie ba?vurdun abicim, bence ?u anda ?oktas?n, burdaki tavsiyelere uy derim, yoksa temmuzda ulan bak?m ?u forumda deyipte, fotolar? fln görünce daha kötü olursun...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

dostum gecm?s olsun snn ad?na uzuldum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya ben 1.8 le ald?m.Niyetin yoksa gitme tabi sen bilirsin.G?TME !
    Senin okulun ne öle yaa :S kald???m dersler ortalamaya kat?lm?yor diyosun :S
    sucks !

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)