Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Net10 ?stanbul D??? Aranam?yor (Mü?teri Hizmetleri Cevab?)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Net10 ?stanbul D??? Aranam?yor (Mü?teri Hizmetleri Cevab?)

Net10'u tan?tt?n?z heveslendik, lakin web sitesinde ?stanbul d??? aran?lmad??? izlenimi veriyor. Forumda Fiorex ve Faruk aranabiliyor diyor, yan?lm?yorsam birileri aranmad???n? yazm??lard?.

Dün bu ku?kular?m üzerine mü?teri hizmetlerine mesaj att?m, gelen cevab? yaz?yorum:

Dear Alper,

Thank you for your interest in NET10 Wireless. We are responding to your
    recent inquiry.

In our international long distance, you can only call Istanbul and not
    the whole of Turkey.

Bu durumda risk al?p Net10 abonesi olmak ne derece do?ru? Onun yerine ayn? ?irketin Tracfone hizmeti daha mant?kl? gibi duruyor.

Bu sene Net10 kullanan birileri var m?? Cevaplarsa çok makbule geçecek
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 06:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Say?n üyemiz faruk, say?n üyemiz faruk,

Bu ba?l?ktan bekleniyorsunuz

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Faruk yine yas tahtaya bastin bak ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

faruk san?r?m sen aram??t?n abi istanbul d???.
    yaa senin arad???n Net10 kart?n? çinliler yapm?? olmas?n_?
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

geçen senelerde arama yapm?? olabilir, ya da sitesinde istanbul yaz?s? olmas?na ra?men bütün türkiye aran?yor olabilir, bu sene arama yapabilen var m??

in?allah faruk'un dedi?i olur da al?r?z net10'u. gerçekten uygun fiyatlar?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

ben aranam?yor demi?tim.Geçen sene ayn? sorular? pek çok kez sordum mü?teri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamad?k.Ben istanbullu oldu?um için bir sorun olmad? ama arkada?lar arayamam??lard? ailelerini .Bunu o ba?l?ktada yazm??t?m uyarm??t?m böyle bir durum olabilir diye.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kerempi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben aranam?yor demi?tim.Geçen sene ayn? sorular? pek çok kez sordum mü?teri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamad?k.Ben istanbullu oldu?um için bir sorun olmad? ama arkada?lar arayamam??lard? ailelerini .Bunu o ba?l?ktada yazm??t?m uyarm??t?m böyle bir durum olabilir diye.
    cevap için te?ekkürler, bu durumda tracfone'a yönelmek kal?yor.
    Net10 kampanyas?z 15 cente konu?turuyor, tracfone da 20 cente.
    Kampanyal? tracfone cihaz? almak laz?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

fakat yinede faruk arad?k demi?ti bence bi gelsinde yazs?n belki bir bildi?i vard?r veya aranam?yor deniyordurda bir yolunu bulmu?lard?r aram??lard?r onlar.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkada?lar ?u net10 un istanbul d??? arama yap?yormu yapm?yormu söylerseniz ona göre sim kart al?cam aranam?yorsa elimdeki at&t yi aktifle?tircem.

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý kerempi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kerempi + 1
    faruk -1

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

?ster eksi verin, ister çarp? koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu ald?m. Kimse kusura bakmas?n, bu saatten sonra ne aran?r derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesab?n? yap?p, kafas?na uyan? als?n. Hadi kal?n sa?l?cakla

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

NET10'nin sitesinde soyle bi yazi var,yurt disina SMS gonderemezsiniz,ama ben azerbaycan ve turkiyedeki arkadaslarima sms gonderiyordum.yani yazilanlara o kadarda takilmayin siz.
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

NET10 service does not allow international text messages. Attempting to send international messages could result in service deactivation

Roma'n?n dedi?i gibi uyar? var, mesaj at?labildi?ini ikinci cümle aç?kça belli ediyor, biz bu hizmeti asl?nda veriyoruz ama siz yapmay?n, yakalarsak hesab?n?z? sileriz gibisinden bir cümle bu

San?r?m sistemleri mesajlara da istanbul d??? aramaya da aç?k, risk al?p denemek laz?m

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Bence almay?n. Sitede ?stanbul diyor i?te. Ayr?ca mü?teri Hizmetleri de aranmaz demi?. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hatt? götürmek. Dakikas? sadece 25 kontör

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence almay?n. Sitede ?stanbul diyor i?te. Ayr?ca mü?teri Hizmetleri de aranmaz demi?. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hatt? götürmek. Dakikas? sadece 25 kontör

En güzeli Vodafone

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ?ster eksi verin, ister çarp? koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu ald?m. Kimse kusura bakmas?n, bu saatten sonra ne aran?r derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesab?n? yap?p, kafas?na uyan? als?n. Hadi kal?n sa?l?cakla
    hayirlisi olsun ben hesabimi kitabimi yaptim gecen yilki sisteme devam edecegim yani, Turkiye ile gorusmek icin Voip , USA ici gorusmeler icin ise AT&T kullanacagim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki tracfone'u tavsiye eder misiniz? 20 cente görü?me vaad ediyor
    at&t amerika içi görü?mek için uygun. bana türkiye sabit hatt? aramak olsun yeter. ailemden ça?r? al?p geri dönü? yapaca??m

Uzman Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Ya bu Voip ne acaba ? Faruk sen cevap verme hemen kz?yosun
    Don't Give up

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

voice over ip
    k?saca internet üzerinden telefon görü?mesi yapma

internet veya 3g ?ebekesi üzerinden çok daha ucuza (hatta bedava) konu?ma imkan?

dezavantaj? nedir, internet veya 3g ?ebekesi laz?md?r, bilgisayar veya voip uyumlu cep telefonu laz?md?r
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 08:59 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Eski?ehir ile 100'den fazla telefon görü?mesi yapt?m..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

görü?ecekleri yak?nlar? istanbulda olanlar net10 als?n geri kalan at&t als?n ha cep telefonuna gerek yok diyenler mezun card da alabilirler geçen sene peynir ekmek gibi insanlar onlar? kullan?yordu ben bunu bilir bunu söylerim

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eski?ehir ile 100'den fazla telefon görü?mesi yapt?m..

Hocam telefon mevzusu ile ilgili birçok konu var ve birçok farkl? markalar vs. mevcut. Aç?kças? net bir karar veremedim. En ekonomik, hem USA içi hem TR ile konu?abilece?imiz hat nedir, ne tavsiye edersiniz.

Konuyu netle?tirebilirsek sevinirim.

Uzman Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Bende genelde CEP arayaca??mdan acaba ne kullanal?m lütfen yard?m edin ?
    Don't Give up

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Geçen sene kulland???m NET10 i aktive etmeyi dü?ünüyorum. Zor olursa yeni bir NET 10 al?r?m..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkada?lar ben sal? günü amerikaya gidiyoryum ve telefon götürmei dü?ünmüyorum net 10 almay? planl?yordum ancak ben yozgatl?y?m ve evi aramam laz?m net10 istanbul d??? aram?yorsa ne yapmal?y?m dünya telekom için geçmi kald?m abd de iken bunu yapabilirmiyim tracfone i?ime yara m? çok acil yard?m ederseniz minnettar olurum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konu?turdu?unu farkettim.

?öyle ki:

?u linkteki telefonu 20$'a ald???m?zda bize yakla??k 80 dakikal?k konu?ma veriyor. Bir ba?ka promosyonu ise, bundan sonra alaca??m?z bütün kontörlerin ikiyle çarp?lacak olmas?.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere t?klay?n) de görüldü?ü gibi 79 dolara 450 dakikal?k kontör al?rsak kampanyadan dolay? 900 dakikal?k kontörümüz olacak. Bu da dakikas? 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatlar?) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon art? 79.99 dolar kontör fiyat?yla ucuza konu?ma yap?yoruz.

Bu sistemin tek dezavantaj? fiyat?n makul olmas? için yüksek miktarda kontör almam?z gereklili?i. Kontör fiyatlar? kontör miktar? yükseldikçe dü?üyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatlar? net10'dan pahal?ya görü?türüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konu?turuyor.

?ahsen net10'u al?p riske girece?ime, tracfone alaca??m. Ba?lang?ç için fazla para ödemi? olaca??m ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olmas? da cabas?
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 09:32 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý therealper Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konu?turdu?unu farkettim.

?öyle ki:

?u linkteki telefonu 20$'a ald???m?zda bize yakla??k 80 dakikal?k konu?ma veriyor. Bir ba?ka promosyonu ise, bundan sonra alaca??m?z bütün kontörlerin ikiyle çarp?lacak olmas?.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere t?klay?n) de görüldü?ü gibi 79 dolara 450 dakikal?k kontör al?rsak kampanyadan dolay? 900 dakikal?k kontörümüz olacak. Bu da dakikas? 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatlar?) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon art? 79.99 dolar kontör fiyat?yla ucuza konu?ma yap?yoruz.

Bu sistemin tek dezavantaj? fiyat?n makul olmas? için yüksek miktarda kontör almam?z gereklili?i. Kontör fiyatlar? kontör miktar? yükseldikçe dü?üyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatlar? net10'dan pahal?ya görü?türüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konu?turuyor.

?ahsen net10'u al?p riske girece?ime, tracfone alaca??m. Ba?lang?ç için fazla para ödemi? olaca??m ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olmas? da cabas?

güzel bilgilerin ve eme?in için çok te?ekkür ederiz...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý stormhik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    güzel bilgilerin ve eme?in için çok te?ekkür ederiz...
    rica ederim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    19

Bu müsteri hizmetleri olay? su aralar hep ters geliyor bana. Net 10 ile ben de Manisa ile 80-100 defa görüsmüsümdür. Simdi kalkm?s müsteri hizmetleri sadece ?stanbul diyor. Degistiyse bilemiycem ama WRONG. Expedia bilet iptalinde ise biletin ac?klamas?nda nonrefundable yaz?or, müsteri hizmetleri mailinde iptal var ama cezal? diyor. Anlamad?m gitti kardesim...

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    17

arkada?lar sadece amerika içi görü?me yapmak için en uygunu NET10 mu yoksa AT&T mi??? lütfen k?sa bi cevap verin ona göre kafamda bitireyim bu konuyu ve dedi?iniz ?irketten alay?m hatt?....te?ekkürler....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)