Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Net10 Ýstanbul Dýþý Aranamýyor (Müþteri Hizmetleri Cevabý)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Net10 Ýstanbul Dýþý Aranamýyor (Müþteri Hizmetleri Cevabý)

Net10'u tanýttýnýz heveslendik, lakin web sitesinde Ýstanbul dýþý aranýlmadýðý izlenimi veriyor. Forumda Fiorex ve Faruk aranabiliyor diyor, yanýlmýyorsam birileri aranmadýðýný yazmýþlardý.

Dün bu kuþkularým üzerine müþteri hizmetlerine mesaj attým, gelen cevabý yazýyorum:

Dear Alper,

Thank you for your interest in NET10 Wireless. We are responding to your
    recent inquiry.

In our international long distance, you can only call Istanbul and not
    the whole of Turkey.

Bu durumda risk alýp Net10 abonesi olmak ne derece doðru? Onun yerine ayný þirketin Tracfone hizmeti daha mantýklý gibi duruyor.

Bu sene Net10 kullanan birileri var mý? Cevaplarsa çok makbule geçecek
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 06:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Sayýn üyemiz faruk, sayýn üyemiz faruk,

Bu baþlýktan bekleniyorsunuz

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Faruk yine yas tahtaya bastin bak ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

faruk sanýrým sen aramýþtýn abi istanbul dýþý.
    yaa senin aradýðýn Net10 kartýný çinliler yapmýþ olmasýn_?
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

geçen senelerde arama yapmýþ olabilir, ya da sitesinde istanbul yazýsý olmasýna raðmen bütün türkiye aranýyor olabilir, bu sene arama yapabilen var mý?

inþallah faruk'un dediði olur da alýrýz net10'u. gerçekten uygun fiyatlarý

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

ben aranamýyor demiþtim.Geçen sene ayný sorularý pek çok kez sordum müþteri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamadýk.Ben istanbullu olduðum için bir sorun olmadý ama arkadaþlar arayamamýþlardý ailelerini .Bunu o baþlýktada yazmýþtým uyarmýþtým böyle bir durum olabilir diye.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kerempi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben aranamýyor demiþtim.Geçen sene ayný sorularý pek çok kez sordum müþteri hizmetlerini deli ettim ama istanbul harici bir arama yapamadýk.Ben istanbullu olduðum için bir sorun olmadý ama arkadaþlar arayamamýþlardý ailelerini .Bunu o baþlýktada yazmýþtým uyarmýþtým böyle bir durum olabilir diye.
    cevap için teþekkürler, bu durumda tracfone'a yönelmek kalýyor.
    Net10 kampanyasýz 15 cente konuþturuyor, tracfone da 20 cente.
    Kampanyalý tracfone cihazý almak lazým

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

fakat yinede faruk aradýk demiþti bence bi gelsinde yazsýn belki bir bildiði vardýr veya aranamýyor deniyordurda bir yolunu bulmuþlardýr aramýþlardýr onlar.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar þu net10 un istanbul dýþý arama yapýyormu yapmýyormu söylerseniz ona göre sim kart alýcam aranamýyorsa elimdeki at&t yi aktifleþtircem.

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý kerempi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kerempi + 1
    faruk -1

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Ýster eksi verin, ister çarpý koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu aldým. Kimse kusura bakmasýn, bu saatten sonra ne aranýr derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesabýný yapýp, kafasýna uyaný alsýn. Hadi kalýn saðlýcakla

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

NET10'nin sitesinde soyle bi yazi var,yurt disina SMS gonderemezsiniz,ama ben azerbaycan ve turkiyedeki arkadaslarima sms gonderiyordum.yani yazilanlara o kadarda takilmayin siz.
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

NET10 service does not allow international text messages. Attempting to send international messages could result in service deactivation

Roma'nýn dediði gibi uyarý var, mesaj atýlabildiðini ikinci cümle açýkça belli ediyor, biz bu hizmeti aslýnda veriyoruz ama siz yapmayýn, yakalarsak hesabýnýzý sileriz gibisinden bir cümle bu

Sanýrým sistemleri mesajlara da istanbul dýþý aramaya da açýk, risk alýp denemek lazým

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Bence almayýn. Sitede Ýstanbul diyor iþte. Ayrýca müþteri Hizmetleri de aranmaz demiþ. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hattý götürmek. Dakikasý sadece 25 kontör

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence almayýn. Sitede Ýstanbul diyor iþte. Ayrýca müþteri Hizmetleri de aranmaz demiþ. Onlardan iyi mi bileceksiniz?
    En iyisi burdaki Turkcell hattý götürmek. Dakikasý sadece 25 kontör

En güzeli Vodafone

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý faruk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýster eksi verin, ister çarpý koyun. Ben bu seneki NET10 telefonumu aldým. Kimse kusura bakmasýn, bu saatten sonra ne aranýr derim, ne de aranmaz derim. Herkes kendi hesabýný yapýp, kafasýna uyaný alsýn. Hadi kalýn saðlýcakla
    hayirlisi olsun ben hesabimi kitabimi yaptim gecen yilki sisteme devam edecegim yani, Turkiye ile gorusmek icin Voip , USA ici gorusmeler icin ise AT&T kullanacagim

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki tracfone'u tavsiye eder misiniz? 20 cente görüþme vaad ediyor
    at&t amerika içi görüþmek için uygun. bana türkiye sabit hattý aramak olsun yeter. ailemden çaðrý alýp geri dönüþ yapacaðým

Uzman Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Ya bu Voip ne acaba ? Faruk sen cevap verme hemen kzýyosun
    Don't Give up

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

voice over ip
    kýsaca internet üzerinden telefon görüþmesi yapma

internet veya 3g þebekesi üzerinden çok daha ucuza (hatta bedava) konuþma imkaný

dezavantajý nedir, internet veya 3g þebekesi lazýmdýr, bilgisayar veya voip uyumlu cep telefonu lazýmdýr
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 08:59 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Eskiþehir ile 100'den fazla telefon görüþmesi yaptým..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

görüþecekleri yakýnlarý istanbulda olanlar net10 alsýn geri kalan at&t alsýn ha cep telefonuna gerek yok diyenler mezun card da alabilirler geçen sene peynir ekmek gibi insanlar onlarý kullanýyordu ben bunu bilir bunu söylerim

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eskiþehir ile 100'den fazla telefon görüþmesi yaptým..

Hocam telefon mevzusu ile ilgili birçok konu var ve birçok farklý markalar vs. mevcut. Açýkçasý net bir karar veremedim. En ekonomik, hem USA içi hem TR ile konuþabileceðimiz hat nedir, ne tavsiye edersiniz.

Konuyu netleþtirebilirsek sevinirim.

Uzman Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Bende genelde CEP arayacaðýmdan acaba ne kullanalým lütfen yardým edin ?
    Don't Give up

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Geçen sene kullandýðým NET10 i aktive etmeyi düþünüyorum. Zor olursa yeni bir NET 10 alýrým..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar ben salý günü amerikaya gidiyoryum ve telefon götürmei düþünmüyorum net 10 almayý planlýyordum ancak ben yozgatlýyým ve evi aramam lazým net10 istanbul dýþý aramýyorsa ne yapmalýyým dünya telekom için geçmi kaldým abd de iken bunu yapabilirmiyim tracfone iþime yara mý çok acil yardým ederseniz minnettar olurum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konuþturduðunu farkettim.

Þöyle ki:

Þu linkteki telefonu 20$'a aldýðýmýzda bize yaklaþýk 80 dakikalýk konuþma veriyor. Bir baþka promosyonu ise, bundan sonra alacaðýmýz bütün kontörlerin ikiyle çarpýlacak olmasý.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere týklayýn) de görüldüðü gibi 79 dolara 450 dakikalýk kontör alýrsak kampanyadan dolayý 900 dakikalýk kontörümüz olacak. Bu da dakikasý 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatlarý) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon artý 79.99 dolar kontör fiyatýyla ucuza konuþma yapýyoruz.

Bu sistemin tek dezavantajý fiyatýn makul olmasý için yüksek miktarda kontör almamýz gerekliliði. Kontör fiyatlarý kontör miktarý yükseldikçe düþüyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatlarý net10'dan pahalýya görüþtürüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konuþturuyor.

þahsen net10'u alýp riske gireceðime, tracfone alacaðým. Baþlangýç için fazla para ödemiþ olacaðým ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olmasý da cabasý
    Konu therealper tarafýndan (31-05-2009 Saat 09:32 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý therealper Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tracfone'un web sitesini inceleyince net10'dan daha ucuza konuþturduðunu farkettim.

Þöyle ki:

Þu linkteki telefonu 20$'a aldýðýmýzda bize yaklaþýk 80 dakikalýk konuþma veriyor. Bir baþka promosyonu ise, bundan sonra alacaðýmýz bütün kontörlerin ikiyle çarpýlacak olmasý.

Mesela linkte (buy airtime yazan yere týklayýn) de görüldüðü gibi 79 dolara 450 dakikalýk kontör alýrsak kampanyadan dolayý 900 dakikalýk kontörümüz olacak. Bu da dakikasý 8.89 cente türkiye'yi (özellikle belirteyim türkiye'deki bütün sabit hatlarý) arayabilmemiz demek.

Böylece 19.99 dolar telefon artý 79.99 dolar kontör fiyatýyla ucuza konuþma yapýyoruz.

Bu sistemin tek dezavantajý fiyatýn makul olmasý için yüksek miktarda kontör almamýz gerekliliði. Kontör fiyatlarý kontör miktarý yükseldikçe düþüyor.

40 dolara kadar olan kontör fiyatlarý net10'dan pahalýya görüþtürüyor. 40 dolar ve üstü kontörler ise oldukça ucuza konuþturuyor.

þahsen net10'u alýp riske gireceðime, tracfone alacaðým. Baþlangýç için fazla para ödemiþ olacaðým ama 3 ay kontör yüklemesi yapmama da gerek kalmayacak

Edit: Telefonun radyo/kamera/bluetooth özellikli olmasý da cabasý

güzel bilgilerin ve emeðin için çok teþekkür ederiz...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý stormhik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    güzel bilgilerin ve emeðin için çok teþekkür ederiz...
    rica ederim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    19

Bu müsteri hizmetleri olayý su aralar hep ters geliyor bana. Net 10 ile ben de Manisa ile 80-100 defa görüsmüsümdür. Simdi kalkmýs müsteri hizmetleri sadece Ýstanbul diyor. Degistiyse bilemiycem ama WRONG. Expedia bilet iptalinde ise biletin acýklamasýnda nonrefundable yazýor, müsteri hizmetleri mailinde iptal var ama cezalý diyor. Anlamadým gitti kardesim...

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar sadece amerika içi görüþme yapmak için en uygunu NET10 mu yoksa AT&T mi??? lütfen kýsa bi cevap verin ona göre kafamda bitireyim bu konuyu ve dediðiniz þirketten alayým hattý....teþekkürler....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)