Turkish WAT Ýstanbulda Buluþuyor...
Ortaköy sahilde
Boðaz Turlarýnýn yapýldýðý iskelenin orda olalým saat 18:00 da.
Ben ve adros 5 gibi orda oluruz daha erken gelebilen gelsin
Turkish WAT Ýstanbulda Buluþuyor...
Ortaköy sahilde
Boðaz Turlarýnýn yapýldýðý iskelenin orda olalým saat 18:00 da.
Ben ve adros 5 gibi orda oluruz daha erken gelebilen gelsin
Konu wise tarafýndan (05-06-2009 Saat 03:51 PM ) deðiþtirilmiþtir.
ne zaman?????????
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
ne zamann?
gitmeden 2 gun onceye denk gelýyor ssatte uygun olursa ý am in...
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
haftaiçi her gün bana uyar
arkadaþlar finaller war ancak olursa pazar olabilir 1 2 saatliðine veya akþama doðru cmt olursa gelirim onun harici hergün haftaiçi finaller war bu þekilde gelebilirim yani
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Arkadaþlar aksam da olabýlýr 5 ten sonra hafta ýcý uyarsa herkese goruselým
haftaiçi cuma 5 ten sonra olabilir bana sizlere uymassa kýsmet deilmiþ artýk baþka bahara olur bana sizler buluþursunuz![]()
ya da tam tersi olur![]()
final dönemi ama olabilir ben de gelirim![]()
Arkadaþlar ortak bý gun saat verýn
cuma veya cmt 5 ten sonra 6 gibi yani veya pazar akþamüstü gibi biþeyler bana uyan.
cuma 5ten sonra iyidir![]()
Somethings never changes..
bana uygundur![]()
5ten sonra mý býraz geç olmamýþ mý saati?
çalýþmalar tüm hýzýyla devam ediyor...olcak olcak ha gayret...
ama Ýzmir tayfa gibi olamaz...biz bi günde organize olmuþtuk yaww...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
wala cuma bile 16.45 te sýnawým war ordan çýkýp gelicem ama okul beþiktaþta ortaköye yetiþirim yani ama daa erken olsun diyen arkadaþlar warsa cmt weya pazara alalým
benden sana tavsiye...
forumda istanbulda okuyan,yada bu konuya msj atan arkadaþlara ulaþ,özelden msj at...mail adresini yolla...daha rahat konuþup toplu bi karar verir ve sonra forumda tam saat,yer ve tarihi açýklarsýnýz...gelecek arkadaþlardan iletiþim için telefon numaralarýný almayý unutma...gelcem diip de gelmiyenleri arayýn ve sinir edin...þahsen ben öle yapmýþtým...
hadi kolay gelsin...umarým görüþme olur da fotolara bakarýz...![]()
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Cuma 6 diyelim olmaz mý![]()
cuma 6 banada uyar ama stormhik in dedi olaya girsin wise bencede halledelim bu iþi kýsa zamanda istanbulda olan ve katýlmak isteyen herkesin gelebileceði biþey ayarlayalým ,herkeste biraz fedakarlýk yapýwersin![]()
Tamam Cuma 6. Bir aksilik olmazsa geliyorum![]()
unutmayýn arkadaþlar zamanýnýz kýsýtlýýýý...millet gitti de ikinci maaþlarýný aldý yaww...![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks