Merhaba, Greyhound online olarak sitesinden bilet almak istedim ama alamad?m. ?u an sorun oldu?u için i?lemin gerçekle?emedi?ini belirtti.
Bu durum belirli bir sürece özel mi, yoksa daha önce online bilet alan oldu mu.
Merhaba, Greyhound online olarak sitesinden bilet almak istedim ama alamad?m. ?u an sorun oldu?u için i?lemin gerçekle?emedi?ini belirtti.
Bu durum belirli bir sürece özel mi, yoksa daha önce online bilet alan oldu mu.
Ben gecen yaz iki defa aldim. Iki uc gun sonra da new york - virginia bileti alcam...
uzun mesafede fiyat olarak uçaktan pek bi fark? yok. o kadar yol arabayla çekilmez. ama k?sa mesafa için fiyatlar? uygun görünüyor.
greyhound pek kullanilmaz amerikada.zaten tek otobus sirketi o...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bende tallahasse'den panama city'e bilet ald?m arkada?lar gidece?iniz günden 21 gün önce biletleri al?rsan?z çok ucuza geliyor. Ben 11 dolara ald?m biletimi....
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
ayhn nerden ald?n bileti o kdr ucuza
@maverick
greyhound da hiç çekilmez diyorlar ama bakal?m bizimde 2 saatlik bi yolculu?umuz olucak :S
zafere giden her yol mübaht?r fubar, anlad?n dimi sen onu??![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
@ikaratas
expedia.com'dan ald?m dostum bileti.
@maverick
Ben 13 haziran 20.40da Jfk'deyim, o gece kalacak yer buldum, ertesi gün 11.52'ye ald?m biletiSan?r?m benim için en makul seçenek bu olsa gerek
![]()
Arkada?lar Greyhound'dan online bilet alam?yorum. ?u s?ralar hiç online bilet alan var m?.
Anlad?m naim =)))
Karde?im ben 2 hafta önce ald?m hiçbir sorun vermemi?ti belki ?u an bir yap?lanma vard?r yada sen eksik bilgi giriyorsundur. Bu arada Amerika d??? bilet alacaklar "Will Call" seçene?ini i?aret etsinler. Böylelikle greyhound istasyonuna gidip kredi kart?n? ibraz ederek biletini kestirebilirler. Öteki seçenek san?r?m Amerikada ?u an oturanlar için uygun bir sistem. tam olarak hat?rlam?yorum ama yinede o seçenekleri okuman?z? tavsiye ederim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks