Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 74 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sabit hatlar sýnýrsýz ve Mobil hatlar çok ucuz

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Thumbs up Sabit hatlar sýnýrsýz ve Mobil hatlar çok ucuz

Slm,

Daha önce bende 2 kez katýldým bu programa. Bu yýl inþallah vizem bir gelse 3. kez katýlacam.

O yüzden iyi bilirim, bu haberleþme sorununu. O yüzden size þu anda Türkiye'de de kullnadýðým mükemmel bir programý önerecem.

www.poivy.com

Bu siteden girip programý indirin. Geçerli ödeme seçeneklerinin biriyle 10 Euro yükleyin.

-Avrupa, Amerika ve dünyanýn diðer birçok ülkesi dahil sabit hatlarý bedavaya ve mobil hatlarý da çok uygun tarifelerle arayabilirisiniz. Ses kalitesi normal telefondan farksýz.

Tek ihtiyacýnýz olan bir bilgisayar!!!

Umarým iþinize yarar...
    Konu übersetzer tarafýndan (03-06-2009 Saat 12:14 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

çok iyi yaaaa... peki istanbul'dan baþka izmir, ankara veya diðer þehirler aranabiliyor mu?
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Evet, tüm sabit hatlar için geçerli bu. Ayrýca 3 cent'e SMS de gönderebilirsiniz. Bunun dýþýnda birçok güzel özelliði var, SIP gibi.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

buna benzer bir tane de ben yazayým :

http://www.voipraider.com/en/calling-rates.html#lett

direk olarak tarifeye gider link .
    bunu denemedim ama voip cheap diye bir program kullandým onla giresunu falan aradým . bu da oyledir galiba sýnýrsýz oldugu için çok iyi .3 ay ev ile sýnýrsýz konusmak inanýlmaz...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bu programlarýn içinde en iyisi skype gibi geliyor bana ama onda turkiye uygyun deðil yine amaerikaya 3 ay sýnýrsýz olmasý lazým.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý yusufcnr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    buna benzer bir tane de ben yazayým :

http://www.voipraider.com/en/calling-rates.html#lett

direk olarak tarifeye gider link .
    bunu denemedim ama voip cheap diye bir program kullandým onla giresunu falan aradým . bu da oyledir galiba sýnýrsýz oldugu için çok iyi .3 ay ev ile sýnýrsýz konusmak inanýlmaz...
    Evet, Voipraider de Poivy gibi. Böyle birkaç tane daha var. Mesela; www.smslisto.com Buda olabilir ayný zaten sadece Poivy cep aramalarýnda bir kaç cent daha ucuz.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hocam þimdi bunu türkiyedeki evdeki bilgisayara kuruyoruz 10dolarýný yüklüyoruz. amerikadan bir hat alýyoruz. evden bizim o hattý arýyorlar ve çok ucuza konuþuyoruz deðil mi?(laptopla gitmeyeceðim için) ya da oldu da bulduk bir laptop ondan üye giriþini yapýp türkiyedeki sabit hattý bedavaya arýyoruz.
    bir soru bu noktada abddeki ankesörlü telefonlarý da arayabiliyor muyuz bunlarla. ordaki telefonlarýn üstünde o hattýn numarasý yazýyormuþ galiba.
    bilmediðimden soruyorum

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Eðer yanýna bilgisayar almýcaksan, o zaman dediðin gibi ordan hat alýrsýn seni ararlar dicem de orda cep telefonlarýný arayýnca senden de para gidiyor. Amerika için bu programla sabit ve mobil hatlarý aramak BEDAVA.

Evet, doðru duydun. Ankesörlü telefonlarýn üzerinde numarasý yazar onu verirsen ordan ararlar.

Yada herhangi bir þekilde bilgaysar temin ettiðinde orda, program zaten 2MB dan küçük hemen indirip kurasýn yada wep sitesinden log in olduktan sonra da hesabýndan arama yapabilirsin.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý romeoeros Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Slm,

Daha önce bende 2 kez katýldým bu programa. Bu yýl inþallah vizem bir gelse 3. kez katýlacam.

O yüzden iyi bilirim, bu haberleþme sorununu. O yüzden size þu anda Türkiye'de de kullnadýðým mükemmel bir programý önerecem.

www.poivy.com

Bu siteden girip programý indirin. Geçerli ödeme seçeneklerinin biriyle 10 Euro yükleyin.

-Avrupa, Amerika ve dünyanýn diðer birçok ülkesi dahil sabit hatlarý bedavaya ve mobil hatlarý da çok uygun tarifelerle arayabilirisiniz. Ses kalitesi normal telefondan farksýz.

Tek ihtiyacýnýz olan bir bilgisayar!!!

Umarým iþinize yarar...
    tam olarak nasýl kullananacýðýmýzý anlatýr mýsýn ?
    bilgisayar falan demiþsýnde...

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Programý indirip kurun, sonra basit bir üyelik alýp o hesaba en az 10 Euro yükledikten sonra aramak istediðiniz numarayý girmeniz yeterli.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Ben þimdi bir üyelik aldým ve 10 euro hesabýma yükledim türk parasý olarak 23 lira tuttu. Bana 120 günlük freeday calls verdi sanýrým 120 günün bitimden sonra tekrar 10 euroluk kontör yüklemem gerekiyor. Teminden beri ev hatlarýný arýyorum þu ana kadar ses veri alýþ-veriþi çok iyi herhangi bir sorun olmadý. Amerikada da bunu kullanacaðým. Çok iyi oldu bu romeoeros paylaþým için çok teþekkür ederim.

Uzman Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    18

bende voipwise kullaniyorum sistem ayni .Gayet guvenilir ve tr ile iletisimin en hesaplisi icin kullanilmasi gereken sistemler

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

hakikatten çok sevdim yaa teminden beri arýyorum çok güzel oluyor =) oh bea ne zamandýr konuþmadýðým arkadaþlarýmla dertleþtim =)

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Bilgisayar olmadan mobil olarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Yani cep telefonunuzdan bedava yada çok ucuza (GPRS/3G gibi baðlantý tarifenize baðlý olarak) bir program aracýlýðý ile konuþabilirsiniz.

www.fring.com adresinden cep telefonunuz için uyumlu yazýlýmý indirin, programýn SIP kýsmýna POIVY den aldýgýnýz kullanýcý adýný ve þifresini girin ve arama yapýn.

Biraz önce denedim, gayet iyi çalýþýyor. Türkiye'de GPRS biraz pahalý ama USA'da sanýrým bir paket tarife ile bu sýnýrsýz kullanýlabilir.

Ayrýca Fring le skype, msn gibi programlarý sesli olarak da arayabilirsiniz.
    Konu übersetzer tarafýndan (03-06-2009 Saat 03:34 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Bilgisayar olmadan mobil olarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Yani cep telefonunuzdan bedava yada çok ucuza (GPRS/G3 gibi baðlantý tarifenize baðlý olarak) bir program aracýlýðý ile konuþabilirsiniz.

www.fring.com adresinden cep telefonunuz için uyumlu yazýlýmý indirin, programýn SIP kýsmýna POIVY den aldýgýnýz kullanýcý adýný ve þifresini girin ve arama yapýn.

Biraz önce denedim, gayet iyi çalýþýyor. Türkiye'de GPRS biraz pahalý ama USA'da sanýrým bir paket tarife ile bu sýnýrsýz kullanýlabilir.

Ayrýca Fring le skype, msn gibi programlarý sesli olarak da arayabilirsiniz.
    iþte bende bunu sorucaktým.. Kardeþim amerikaya gitmeden seni allah gönderdi saðolasýn =))))

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Önemli deðil, herkesin iþine yarar umarým.

Fring için girmen gereken ayarlar:

Proxy server : sip.poivy.com
    Account name : your PoivY username
    Password : your PoivY password

Bu üç bilgiyi cep telefonuna kurduðun Fring programýnýn SIP kýsmýna girdiðinde bilgisayardan kullanabildiðin ücretsiz arama özelliði ayen cepte olcak. Sadece GPRS/3G ücreti ödeyeceksin.
    Konu übersetzer tarafýndan (03-06-2009 Saat 03:33 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu iþlemlrin hepsini amerikaya gidincede yapabilir miyiz? bide bu GPRS/G3 ücreti ndir?

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar ben ýkýsýnýde 10 ar euro yuklemýstým ama cok psman oldum ses kalýtesý cok dusuk karsý taraftan ses ýyý gelýyor ama senýn sesýn karsý tarafa gýtmýyor beným kýz arkadasým turkýyede oldugu ýcýn butun yollarý denedým ama bu ýkýsýnde de pek memnun kalmamýstým

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Evet, istersen þimdi yap istersen gidince. Bilgisayrýnda kullanacaksan sadece PoivY'ye üye olup bir hesap açman yeterli.

Cep telefonundan kullanmak istiyorsan, Fring yazýlýmýný cep telefonuna kurman gerekli ve sonra yukarýda ayzdýðým bilgileri bu programýn ilgili kýsmýna gireceksin.

Cep telefonundan baðlantý GPRS, 3G ya da WiFi gibi baðlantýlarla saðlanýyor. WiFi varsa bedava baðlantý olan heryerde ki bu amerýkada çoðu yerde mevcut ücretsiz kullanabilirsiniz. Onun dýþýnda GPRS le baðlabilrisniz. Türkiye'de baya pahalý ama Amerika'da sýnýrsýz GPRS kullanabileceðiniz tarifeleri var sanýrým operatörlerin.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

PoivY ya da bunun gibi bir kaç tane servis benim babamýn þirketi deðil ama sonuçta tüm dünya için en uygun fiyatlara (çogu ülke bedava)konuþmak için öneriyorum.

Ses kalitesi tamamen kullandýðýnýz internet baðlantýsýnýn hýzý, bilgiayrýnýz ses ayarlarý vb. sebeblere baðlý.

Ben hem bilgisayrdaki programýndan hemde Fring aracýlýðý ile cepten kullanýyorum fark yok normal telefondan.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Neden bu kadar sýnýrlendýgýný anlamýs degýlým ben kullandým memnun kalmadým dedým sana yalancýsýn demedým ký
    sen memnun kalýp yazmýssýn ben de kalmadým yazdým neden sýnýrlendýgýný gercekten anlamadým

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Smile

Alýntý amerikan eagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Neden bu kadar sýnýrlendýgýný anlamýs degýlým ben kullandým memnun kalmadým dedým sana yalancýsýn demedým ký
    sen memnun kalýp yazmýssýn ben de kalmadým yazdým neden sýnýrlendýgýný gercekten anlamadým
    Yok neden kýzayým ki, benle bir alakasý yok sadece durumu açýkladým. Sen ses kalitesi kötü deyince bunun sebebini söyledim sadece.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

aklýma takýlan bi konu var þimdi bu þirket sabit hatlara bedava diyorsun arkadaþým , peki dielim üye olduk 3ay hak verdiler , 1ay oldu sonra adamlar sýkýldý bedava nereye kadar olmaz paralýya çevirelim dedi sabit hatlarý.. bedava die baþladýk sonra habire 10euro yüklemeyelim konuþmak için.. bu hakký ellerinde saklý tutuolarmý ? böle bi olaylada karþýlaþabiliriz sonuçta...

Yok neden kýzayým ki, benle bir alakasý yok sadece durumu açýkladým. Sen ses kalitesi kötü deyince bunun sebebini söyledim sadece.
    "sabah 09.00, akþam 18.00. sonra baþka mecburiyetler. sýkýþýp kaldýk. sýrf yeme, içme, barýnmanýn bedeli bu kadar agýr olmamalý. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karþýlýðý bir ömür yani. ne saçma."

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý fbsertac Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    aklýma takýlan bi konu var þimdi bu þirket sabit hatlara bedava diyorsun arkadaþým , peki dielim üye olduk 3ay hak verdiler , 1ay oldu sonra adamlar sýkýldý bedava nereye kadar olmaz paralýya çevirelim dedi sabit hatlarý.. bedava die baþladýk sonra habire 10euro yüklemeyelim konuþmak için.. bu hakký ellerinde saklý tutuolarmý ? böle bi olaylada karþýlaþabiliriz sonuçta...
    Evet, böyle birþey olabilir, yani 1 ay 15 gün yada 2 ay sonra bedava uygulamsý kalkmýþtýr deyip dakika baþýna ücretlendirmeye baþlayabilirler. Ancak web sitesinden de incelerseniz bu ve bu tür þirketler sürekli daha çok ülkeyi bedava arama kapasamýna almaya çalýþýyor ve diðer paralý olanlarýn da oranalrýný düþürüyor. Reklamlarýný da zaten bunun üzerine yapýyorlar o yüzden sanmýyorum böyle birþey. Ama daha önce bunun gibi bir servis saðlayýcýsýnda Türkiye sabit hat bedavaydý, þimdi dk baþýna ücretlendirliyor.

Ama zaten bu bedava haftalýk 300dk ile sýnýrlý olduðu için kaldýrmazlar kolay kolay. Kaldýrsalar bile Türkiye sabit hat dk. 0.04cent, mobil hat dk. 0.07cent.

) en azýndan önümüzdeki 3 ay kaldýrmazsalar yeter sanýrýým !!!

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

dün geceden beri heryeri arýyorum sürekli sesim nasýl geliyor sorusunu soruyorum.. Daha hiç bilgisayardan konuþtuðumu anlamadýlar =)

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý fubar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dün geceden beri heryeri arýyorum sürekli sesim nasýl geliyor sorusunu soruyorum.. Daha hiç bilgisayardan konuþtuðumu anlamadýlar =)
    Ara tabi de aþaðýda yazan limiti aþma ama....

FREE*

* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit.

www.poivy.com

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben deneme aramasý yapmak istedim.ama türkiye numarasýný aradýðýmda hata veriyor.yanlýþmý arama yapýyorum acaba bilemiyorum.

00 90 212 1234567 olmasý gerekmiyormu?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý realbrutal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben deneme aramasý yapmak istedim.ama türkiye numarasýný aradýðýmda hata veriyor.yanlýþmý arama yapýyorum acaba bilemiyorum.

00 90 212 1234567 olmasý gerekmiyormu?
    Doðru yazmýþsýn ama deneme aramasý yapýlabilir olarak belirtilmesine raðmen ilk yükleme yapýlmadan aramaya izin vermiyor maalesef...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

invalid falan diyor.bende acaba dedim yanlýþmý arýyoruz.

sanýrým 3 kiþi sorunsuz bir þekilde kullanýyor bu programý.peki 10 euro yükledikten sonra ücretli aramalar için bir dahamý kontür yüklemek gerekiyor?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý realbrutal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    invalid falan diyor.bende acaba dedim yanlýþmý arýyoruz.

sanýrým 3 kiþi sorunsuz bir þekilde kullanýyor bu programý.peki 10 euro yükledikten sonra ücretli aramalar için bir dahamý kontür yüklemek gerekiyor?
    Hayýr, bu 10 Euro'yu kullanabilirisn ücretli aramalar için.....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)