Arkadaþlar bir sorum olucak ben laptopumu da burdan götürücemm abd ye peki yanýan sýrt çantasý da alabilir miyim laptopu bagaja vermem...
Ondan bi soriimm dedimm
Firma DELTA
Arkadaþlar bir sorum olucak ben laptopumu da burdan götürücemm abd ye peki yanýan sýrt çantasý da alabilir miyim laptopu bagaja vermem...
Ondan bi soriimm dedimm
Firma DELTA
tabiki olabilir ki laptop cantasi yerine sirt cantasi daha kullanisli olur.
edit:yanlis anlamisim
hem laptop hemde sirt cantasi alabilirsin,ben donuste 2 tane laptop sirt cantasi sokmustum kabine bir tanesini de ayagimin onune almistim.
aynen kardes laptop cantasi+sirt cantasi ile binebilirsin ucaga
evet british airways'in sitesinde de öyle yazýyordu. Laptop case plus hand bag þeklinde diye...
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Arkadaþlar biþi sorcam. Amerika içi uçuþlarda bagajlar ücretliymiþ galiba. mesela 1.bavul 15$ 2.bavul 25$ gibi bir þey hatýrlýyorum. 3.bavul 100$ civarýný buluyo. 23 kg'lik 2 bagaj hakkýmdan sonra el bagajý da 3.bagaj olarak mý sayýlacak?
arkadaslar ben yanima 2 laptop cantasi 1 de sirt cantasi alabilrmyim ..
log jam restaurants -----lake george, ny
ýký laptop kastedýyorsan sýrt cantana koyabýlýrsýn onu.yoksa deskteký gorevlýnýn gozune cok gorunebýlýrr
Peki.
zaten sen ıstesende bagaja almıyorlar elektronık cıhazları)
peki 1 laptop bir sırt birde normal kol cantamı alsam el bagajı oalrak sadece..olur mu![]()
GüLümSe GüL GüNeÞee
anaa taa ne zaman yazmisim ben bunuevet delta ile donmustum gecen yil. ama bu elinize alacaginiz bagajlarin koltuk altina veya o ustteki kabinlere sigiyo olmasina dikkat etmek lazim. amerika ici ucusumda elime aldigim bagajlardan birini ust kabine sigdiramadim. benim beceriksizligim oldu biraz gerci o. koltuk altina da uzun geldi, birazi disarda kaldi. hostes check-inden gecmedin mi tekrar gec mi o tarz seyler deyince odum koptu. en sonunda ust bagaja zar zor sgdirdik. o kucuk ucaklar cok skintili ya :S
Konu cell tarafýndan (17-10-2010 Saat 07:04 AM ) deðiþtirilmiþtir.
evet gecersın ama cok buyuk ve agır olmamasına dıkkat et...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks