Baþlarda google da WAT hakkýnda araþtýrma yaparken gördüm bu siteyi...
baktým çok güzel bilgiler var,süper bir paylaþým sitesi hemen üye oldum...Tabi bu arada WAT maceram da baþlamýþ oldu...Hemen firmalar ve iþler hakkýnda bilgiler edinmeye baþladým...Bana en uygun iþ nedir_?diye araþtýrdým...kafamda zaten belli düþünceler vardý sadece ilk defa gideceðim için tecrübeli arkadaþlarýn yardýmýna ihtiyacým vardý...Ýþ seçimi konusunda yardýmlarýný benden esirgemeyen turkishwat yöneticileri ve üyelerine çok teþekkür ediyorum...
Ýþi seçtik þimdi geldi vize sürecine...Açýkçasý hiç heycanlý deðildim...amaaannn alamazsam tekrar baþvuru yaparým diyordum..Siteye girdim ve gerekli biligleri arkadaþalrdan aldým...Vize ve Pasaport sürecinde beni yanlýz býrakmayan herkese teþekkür ederim...
Herþey güzel,iþ sözleþmesini de yaptýk...En ince ayrýntý UÇAK BÝLETÝ...bu konuda her ne kadar þanssýz olsamda (bileti aldým 8 gün sonra british air 500$ bilet çýkardý) yine turkishwat.net yöneticileri ve üyeleri beni yönlendirdi....
þimdi kaldý gitmeye...yaklaþýk 10 gün sonra benmde maceram baþlýcak....tabi gidince de yine sizden yardým alcam (sevis,telefon görüþmesi,ikinci iþ...vs)
anlicaðýnýz turkishwat.net bana çok þey kazandýrdý...þimdiden gelecek yýl için yükseklisans hayaleri kuruyoruz FUBAR ve BEN...
öncelikle TURKISHWAT.COM gibi bu güzel bilgi paylaþým merkezini bize kazandýran tüm YÖNETÝCÝLERE,üþenmeden mesajlarý okuyarak yardýmda bulunan bulunmayan tüm ÜYELERE ve son olarak;
-BREAK-
-FIOREX-
-WATKEN-
-ROMA-
-GÖKÇEK-
-AALPÝNÝSTT-
-ÖZGÜRSÜM- 'e her konuda özel olarak ilgilendikleri için teþekkür ederim...
ÝYÝ KÝ VARSIN TURKISHWAT...
HERKES BURAYA ÝKÝ KELÝMEDE OLSA DÜÞÜNDÜKLERÝNÝ YAZSIN ARKADAÞLAR.BU SAYFA DA ANI DEFTERÝ MÝSALÝ BELKÝ BÝR GÜN SABÝTLENÝR VE YILLAR GEÇTÝKÇE HER YENÝ YILDA YENÝ KÝÞÝLER BU SAYFAYA YAZMAYA DEVAM EDER...
NOT:YETO,FUBAR,ADROS,BREAK,WATKEN,TURKCELL KULLANICISI TUFANOÐLU0535,WATWAT,DÝNGÝN1,KORTANZZ... VE ADINI SAYAMADIÐIM TÜM ARKADAÞLARA...
![]()

) yine turkishwat.net yöneticileri ve üyeleri beni yönlendirdi....
Alýntý

Þaka bir yana bizde tesekkur ederýz yönetici ve uye arkadaslara katkýlarýndan dolayý

Bookmarks