Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: JFK'den Virginia Beach'e Nas?l gidilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart JFK'den Virginia Beach'e Nas?l gidilir?

Arkadaslar JFK'den Virginia Beach'e uçak kalk?yor mudur?JFK International fln die duydum domestic uçu? olmuyormu? heralde.Konu hakk?nda bilgisi olan varsa yard?m edin lütfen Bi de otobüsle virginia beach'e gitmek için terminale taksi ile gidi? cok pahal?ym?s acaba baska alternatif yollar hakk?nda bilgisi olan var m??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet arkada?lar bu konuda bilgisi olan varm?.bende ayn? ?ekilde virginia beach e gitmek istiyorum JFK dan.ama nas?l olacak.galiba otobüs ile olacak ama bayaaa uzun duruyor yol bu konuda fikri yada yorumu olan varm??
    yard?mc? olursa sevinirim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı vagazone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkada?lar bu konuda bilgisi olan varm?.bende ayn? ?ekilde virginia beach e gitmek istiyorum JFK dan.ama nas?l olacak.galiba otobüs ile olacak ama bayaaa uzun duruyor yol bu konuda fikri yada yorumu olan varm??
    yard?mc? olursa sevinirim
    JFK dan virginia beach e nas?l gidilir.
    bunun için öncelikle manhattanda 42th street te Port Authority Bus Terminali var buraya gitmeniz gerekiyo. buraya 2 ?ekilde gidebilirsiniz.
    a)taksi:JFK dan c?kt?ktan sonra taksiye binerseniz sizi buraya 45-50 dolara götürür. (bence bu kadar para vermeyin b ??kk? daha cazip)
    b) metro:JFK dan c?k?n airtrain e binin. buraya 7 dolar veriyosunuz. airtraine binin. airtrainden inece?iniz yerde metroya biniceksiniz.(airtrain den nerede inece?inizi tam olarak hat?rlam?yorum ama haritalar var oradan bakars?n?z A1 metrosuna nerden biniliyosa orda inin) airtrainden indikten sonra A1 metrosuna binin. ve 42th station da inin. buras? Port Authority Bus Terminali.
    buraya kadar geldiyseniz. gerisi kolay. greyhound otobüs firmas?na virginia beache biletinizi al?n. biletin fiyat? 50-60 dolar aras? bi?eydi. ben aksam saat 10 da binmi?tim. sabah saat 6 da inmi?tim. 8 saatlik bi yolculuk. inece?iniz yer norfolk. indikten sonra otobusunuzu de?i?tiriyosunuz. binece?iniz otobus sizi virginia beache goturecek. bu otobus için para odemiyosunuz. ald?g?n?z greyhound bileti ile biniceksiniz. bindikten sonra 30 yada 45 dakika sonra virginia beachtesiniz.
    not: otobüslerde bilet al?rken koltuk numaras? yoktur. o yuzden yan?n?za zencinin biri oturabilir. ben ?ansl?yd?m rus bi k?zla birlikte oturmustum)
    bagaj numaras? falanda vermezler. çantan?z? al?p direk bagaja f?rlat?yolar. k?r?l?cak e?yan?z falan varsa gitti demektir. ama bunu istemiyosan?z. görevli zenciye 2 dolar bah?i? verin. cantan?z? guzel bi ?ekilde bagaja yerle?tirir. )
    umar?m yard?mc? olabilmi?imdir. kolay gelsin..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkda?lar bende va beach deyim bizde ?imdi 4 arkada? nas?l gitsek diyoruz newyork a uçup oradan uçak ile gidelim diyoruz ama oradan uçak fiyat? ne kadar bilmiyoruz. bu konuda net bilgisi olan var m? çünkü otobüs cidden çekilmez yaa

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Araba ile 400 km yol var. Bence uça?? ara?t?r?n.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aooo baya fazlaym?? gerçekten.zaten bana gelen mail de "avarage 95" dolar yaz?yordu otobüsle.anlam??t?m uzak oldugunu.te?ekkürler verdigin bilgi için.bu uçak i?inide ara?t?racagm.ba?ke fikri olan payla??rsa benimle sevinirim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bence siz en iyisi rise atmak istemiyorsaniz isinizi direk Virginia Beach'e alin bileti (direktdemekle aktarmali olarak ama son duragi Virginia Beach ola demek isredim)
    eger bunu dusunesseniz soyle yapmanz lazim...
    simdi arastiriyorum birazdan yazacam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada??m benim new york a gitmem gerekiyor en ba?ta .. ki biletini ald?m oryantasyon ordan yap?lacak.?nterexchance firmas? sponsorum oldugu için orada önce oaraya gelmemi istediler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bazi srketler var 35 doalra bile goturuyor www.gotobus.com

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkürler kontrol ediyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende virginia beache gidiyorum.new yorktan virginia beach yaklasik 11-12 saatte gidildigini biliyorum otobusle tabi buna duraklmalarda dahil.tigerbus ile dahada uzun suruyormus.bilet fiyati yaklasik 100$ civari.bende new yorktan dusndum gelmeyi ama o kadar yol cekilmez ya :S ist-norfolk biletleride 900£ civari cok arastiramadim ama daha uygununu bulurz isallah.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

June , 2008
    Select Departs Arrives Duration Transfers Carrier Schedule
    01:30am 02:40pm 13h, 10m 1 GLI 0519

08:00am 07:20pm 11h, 20m 1 GLI 0903

09:00am 09:40pm 12h, 40m 2 GLI 2223

08:45pm 06:15am 9h, 30m 1 GLI 0905

11:30pm 10:30am 11h, 0m 1 GLI 0513

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

birde bu grehound idi eger bileti 1 2 hafta once alirsan 40 dolara kadar iniyor fiyat

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Prices: $35 one-way, $60 roundtrip. Duration: 7 hours.

Arkada??m 7 saatte gidiyormu? galiba.
    yani anlad?g?m kadar?yla

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

duraklma sayisina gore degisebiliyordur yani express olabailir yada benm baktiklarim duraklama sayisi fazladr bana bi arkadasim anlatmisti yanlis bilgi vermek istemem zaten bu durum cok karistiriyor kafami ucakla jfkya kadar sonra otobusmu yoksa ucaktan indemeden norfolk mu ?fiyat olarak otobus daha ucuza geldigi kesin ama cekecegin cefa ve yolarda harcayacagin parayla ayni paraya gelirse anlamsiz oluyor :S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya evet e?er NewYork ta özellikle bir i?in yoksa NewYork aktarmal? gitmek çokta anlaml? de?il.iyi karar vermek gerekiyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede vagazone zaten ne kadar önce gidersen va o kadar ii hergecen gun ogrenci yagcak cunku 10-25 haziran arasi birazda o yonuyle bakiyorum olaya.senin is veren sagliyormu konaklamayi?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

liquid benim i?veren saglayacak galiba.haftal?k 80-100 dolar civar? dediler.ama tam ayr?nt?lar?n? ?u anda bilmiyorum.Daha bikaç saat önce ald?m haberini
    Seninkide sa?l?yordur umar?m.bide onunla ugra?mak s?k?nt? verebilir...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar bu arada bu konuyla ilgili görü?leri olan di?er arkada?larda yard?mc? olabilirse çok sevinirim.?imdiden te?ekkür ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkda?lar biz de 4 arkda? virginia beach e gidiyoruz. new york alacakkt?k ama çok uzun yol diyue vazgeçtik. burdan direkt virginia beach de varm?? san?r?m ama gidi? dönü? 2 milyar. napsak acaba?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

washington al?caz bu arada ama gotobus ta bulamad?m washington va beach

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

san?r?m washingtondan kalkan otobüs yok

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı minetaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    san?r?m washingtondan kalkan otobüs yok
    newyorktan virginia beache giden otobus washingtondan geciyo diye hat?rl?yorum..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada??m evet biraz uzak NewYork-Virginia aras? ama bak ben uçak biletimi 600 euro ya ald?m.newyork a ve oradanda virginia ya gitmesi tahminen 100 dolar diyorlar.yani maddi olarak NewYork tan gitmek çok ak?ll?ca.ama ugra?amam diyorsan?z bilemem.Bide nihayetinde sadece çal??mak degil amaç.gezmek içinde gidiyoruz hepimiz.onun iiçin newyork üstü gitmek daha eglenceli olabilir.hem bak?n 4 ki?isiniz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

stephen gercekten ayrintili bilgin için tesekkurler.bir de kaybolmayalim yaban ellerde :P yani konu virginia beach olunca gidilecek tarih daha bir ob-nem kazaniyor ozellikle bnm gibi tek gidicek ve konaklamasi belli olmayan kisiler için.
    en uygun ist-norfolk arasi jfk aktarmali 1650ytl buldum otobus illaki daha uyguna gelecek.

vagazone konaklama isi bana dusucek buyuk ihtimalle ama gidecegim isweren koklu bir yer gold key burolari var va'da o yuzdende pek endiselenmiyorum....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı liquid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stephen gercekten ayrintili bilgin için tesekkurler.bir de kaybolmayalim yaban ellerde :P yani konu virginia beach olunca gidilecek tarih daha bir ob-nem kazaniyor ozellikle bnm gibi tek gidicek ve konaklamasi belli olmayan kisiler için.
    en uygun ist-norfolk arasi jfk aktarmali 1650ytl buldum otobus illaki daha uyguna gelecek.

vagazone konaklama isi bana dusucek buyuk ihtimalle ama gidecegim isweren koklu bir yer gold key burolari var va'da o yuzdende pek endiselenmiyorum....
    rica ederim. baska sorular?n varsa yard?mc? olmaya cal?say?m payla??m için burday?z
    yanl?z ?unuda belirteyim, uzulerek soyluyorum konaklaman belli deilse s?k?nt? yasayabilirsin gibime geliyo. en gec haziran bas? gibi gidersen iyi yer bulabilirsin. ama gec kal?rsan malesef s?k?nt? yarat?r. dedi?im gibi baska sorun varsa sorabilirsin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rica ederim. baska sorular?n varsa yard?mc? olmaya cal?say?m payla??m için burday?z
    yanl?z ?unuda belirteyim, uzulerek soyluyorum konaklaman belli deilse s?k?nt? yasayabilirsin gibime geliyo. en gec haziran bas? gibi gidersen iyi yer bulabilirsin. ama gec kal?rsan malesef s?k?nt? yarat?r. dedi?im gibi baska sorun varsa sorabilirsin.
    biliyorum stephen tek kisi oldugum için bi yer bulurum diye dusunuyordm ama bu tabi 3 4 gunu gecerse bnm içinde gercekten zor olacak senin tavsiye edecgin bir yer var mi ev bulmam için yardimci olacak yer kisi veya emlakci?gidisim muhtemelen 15 haziran falan olacak cokta gec kalmamis olurum umarim.gold key hakkinda bir bildigin var mi acaba daha once va da bulunmus biri olarak

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı liquid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorum stephen tek kisi oldugum için bi yer bulurum diye dusunuyordm ama bu tabi 3 4 gunu gecerse bnm içinde gercekten zor olacak senin tavsiye edecgin bir yer var mi ev bulmam için yardimci olacak yer kisi veya emlakci?gidisim muhtemelen 15 haziran falan olacak cokta gec kalmamis olurum umarim.gold key hakkinda bir bildigin var mi acaba daha once va da bulunmus biri olarak
    sen tam olarak virginia beach in neresine gidiceksin. oceanfront mu?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

stephen arkadas?m bende JFK dan keene valley diye newyork eyalet?nde bi sehre gitcem ayn? otobus term?nal?ne m? gitmem gerek?yo yada daha baska term?naller varm?? yard?mlar?n?z için ?imdiden tskurler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stephen arkadas?m bende JFK dan keene valley diye newyork eyalet?nde bi sehre gitcem ayn? otobus term?nal?ne m? gitmem gerek?yo yada daha baska term?naller varm?? yard?mlar?n?z için ?imdiden tskurler
    valla kardes malesef bende bilmiyorum. ne desem yalan:S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks