Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ev kiralamak, emlak siteleri

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question ev kiralamak, emlak siteleri

arkada?lar kalaca??m?z otel ba?ta ayl?k 280$ isterken art?k 350$ istiyor. daha gitmeden zam yap?ld?. ve bir suitte 4 ki?i kalacakt?k. ?imdi att?klar? mailde odalar?n tek yatakl? oldu?unu, yata??n yetmeyebilece?ini söylediler

bu durumda kiral?k ev aramaya ba?lad?m. emlak sitelerinde ortalama 700-900 dolara iki yatak odal? dö?enmi? evler var.
    fakat sistemi bilmiyorum.

2 yatak odal? demek 2 ki?i için mi demek?
    yoksa 4 ki?i gidip yataklarda 2?er ki?i yatabilir miyiz? fotograflarda yataklar büyük hep.
    depozito genelde 300 dolar civar?. bu tek ki?i için mi?
    fiyata faturalar dahil mi oluyor yoksa biz mi ödüyoruz?

dedi?im tip ilanlara bir örnek: http://www.rent.com/rentals/missouri...urce=115782224

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkada?lar bu konuda bilgisi olan var m? gerçekten bene merak içerisindeyim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı haluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar kalaca??m?z otel ba?ta ayl?k 280$ isterken art?k 350$ istiyor. daha gitmeden zam yap?ld?. ve bir suitte 4 ki?i kalacakt?k. ?imdi att?klar? mailde odalar?n tek yatakl? oldu?unu, yata??n yetmeyebilece?ini söylediler

[/URL]
    bunu nas?l yapabiliyorlar ki? Hiç etik de?il. Anla?mada bununla ilgili madde var m?? Ben de tam bilmiyorum ama bu yap?lan çok büyük ay?p bence.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Senin gider gitmez tek ba??na ev kiralaman pek mümkün de?il.Çünkü referans ve banka kredi puan? gib ?eyler isteniyor.Sizin ad?n?za belki i?vereniniz kiralayabilir.Maksimum 4 ay kalaca??n?z? dü?ünürsek ev kiralama i?i pek mümkün de?il.

Ev kiralama sistemiyle ilgili ayr?ca bir çok evde kiran?n içinde elektrik suyu falan da dahil oluyor.Ayr?ca evde 1 yatak olsa bile sen istedi?in gibi kal?rs?n.Çünkü ev art?k senin sorumlulu?unda.?stedi?ini davet et.O yönden ev avantajl? ama dedi?im gibi wat ö?rencisinin kendi ba??na ev kiralamas? çok zor.
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gider gitmez tek ba??na ev kiralaman pek mümkün de?il.Çünkü referans ve banka kredi puan? gib ?eyler isteniyor.Sizin ad?n?za belki i?vereniniz kiralayabilir.Maksimum 4 ay kalaca??n?z? dü?ünürsek ev kiralama i?i pek mümkün de?il.

Ev kiralama sistemiyle ilgili ayr?ca bir çok evde kiran?n içinde elektrik suyu falan da dahil oluyor.Ayr?ca evde 1 yatak olsa bile sen istedi?in gibi kal?rs?n.Çünkü ev art?k senin sorumlulu?unda.?stedi?ini davet et.O yönden ev avantajl? ama dedi?im gibi wat ö?rencisinin kendi ba??na ev kiralamas? çok zor.
    benim gitti?im yerde(pcb) ev kiralamak için referans ve banka kredi puan? istemediler. ama ?öyle bir gerçek var, ilk olarak gidice?in biyerde öyle bir?ey yapman çok zor, ancak biraz süre geçince mesela 1 ay kadar ondan sonra ev kiral?yabilrsin. çünkü o 1 ay sersemlik süresidir, yeni çevre yeni yerler falan filan. türkiyede bile il de?i?tirdi?inde bir sersemler insan ki sen ülke, k?ta de?i?tiriyosun.

amedeus bu arada ?öyle bir olay var; 1 insan ba??na dü?en metrekare miktar? var. e?er bu 5 metrekareyse(say?y? kafadan att?m), 15 metrekare evde 4 ki?i kal?nca ev sahibi ?utluyabilir.
    Konu orcns tarafından (04-04-2012 Saat 07:18 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

maine boothbay harbor da konut i?i en uygun nas?l oluyor bilgisi olan varsa cevab?n? bekliyorum ?imdiden saoln

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Craiglist.com
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bizde 4 ki?i olarak ufak çapl? bir eve ç?kmay? dü?ünüyoruz.Ayn? tip ilanlar? bende gördüm ilgimi çekti.Gerçekten nas?l yap?labilir bu kiralama sitelerinden nas?l faydalan?r?z bu konuda ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

apartments.com ilanlara t?klay?n sa? alt tarafta ne kadarl???na kiraya verildi?i yaz?yo. ona dikkt edin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ev kiralamak külfetli olabilir, özellikle yaln?z gidenler için imkans?z bir seçenek. ancak hostelde kalmak yerine bir evin odas?n? kiralamak istiyorum. Lake George için. Kilise, yard?m kurulu?lar?ndan tan??t???m insanlardan yard?m alabilece?imi, halk kütüphanelerinde as?lan ilanlara bakmam gerekti?ini biliyorum.
    Oda kiralama seçene?i ve hostel. hangisi daha rahat olur? Lake George için özellikle soruyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

rezidans tarz? evleri sezonluk kiralaman?z mümkün.normal aparman dairelerini ve ya müstakilleri kiralamazlar.rezidans tarz? yerlerde bir çok daire oldu?undan 3 ya da 4 ayl?k kiral?yorlar.Normalde ev kiralarken amerikada ya?ayan birinn ve ev kiralamak için kredisi olan daha önce negatif bir geri dönü? a??nmam?? birisnin kiralamas? gerekiyor bu sizin patronunuz ya da oradaki bir türkten ufak mebla? kar??l?nda rica edebilirsiniz güvenebilirseniz tabi.ancak rezidans tarz? dedi?im yerlede sezonluk oldugundan s?z?nde k?ralaman?z yeterl?d?r. ?lk basta sözle?me yap?p ev kiras? kadar ya da yar?s? kadar depozito ödüyorsunuz 3 ayl?k kiralarsan?z depozitoyu da 4 üncü aya sayd?rabiliyorsunuz.Benim bildikleri aç?kcas? bu kadar dostum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

fiyatlar? ne mesela..örne?in ben 350 400 dolarla gidicem 2 ki?i olsakda evi tutsak bile ödenemezki.Bide 2 hafta para alam?caz i?yerinden zaten...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

mesela en bas?t ornek gecen sene ben?m san d?ego da kald?g?m yer?n f?yatlar?. Apartments for Rent in San Diego Avalon San Diego Apartments

7-10 k?s? kal?yorduk fakat o kadar kalmak yasak biz 3 k?s? kal?yor g?b? goster?p g?r?slere c?k?slara d?kkat edy?orduk mesela. s?zde b?r kac k?s? bulup boyle b?r ev tutab?l?rs?n?z.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)