Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City MD'de kal?cak yer acil yard?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Ocean City MD'de kal?cak yer acil yard?m

Herkese iyigunler,1 ayd?r yürüttü?ümüz kal?cak yer bulma çal??mam?z malesef sonuçsuz kald?.?irketimizin ayarlad??? kal?cak yer cidden çok haks?z para pe?inde ve avantajs?z.Bizde kendimiz bulucaz dedik,ancak ocean city md de bi tane bile hostel yok.oda arkadas? arayanlar work and travelc?lara s?cak bakm?yor.Her?eyimiz tamam. 2 hafta sonra gidice?iz,ancak kal?cak yerimizin olmamas? çok gerici bi durum.
    ?öyle bir sorum olucak,?imdi ?irketin ayarlad??? 8 - 10 ki?ilik buyuk evlere fln gidenler.2 ki?iyiz,yere bi yatak at?p yerde yatar?z hiç problem etmeyiz.Böylece sizinde kira bedeliniz dü?mü? olur.Bu i?e s?cak bakan varm?? Sonucta orda evi kontrol eden birisi olmuyacak,8 ki?ilik bir evde 10 ki?i kalmas?n? kimse dert etmez,yerde koridorda yatmay?da kabul ediyoruz.at?yorum ki?i ba?? 150 dolar oduyosan?z haftal?k bizim sayemizde 100 dolara dusucek kiran?z.Bu tür bir olaya ben var?m diyen varm?? Merak etmeyim kal?cak duzgun bi yer bulunca ta??n?caz,yani geçici, maksimum 3- 4 hafta kalabilece?imiz bir yer ar?yoruz.
    ?kinci sorum ise,lütfen ocean city md ye gitmi? ve bilgisi olanlar kal?cak yer konusunda tavsiyeniz varm?? ?öyle yap?n böyle yap?n diyeniniz varm?? Ucuz kal?cak yerlerin web sitesi,email,telefon fln iletebilirmisiniz bize.(rica ediyorum bilenler yazs?nlar) te?ekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biz de ayn? konuda problem ya??yoruz. Önceden gitmi? arkadaslar kald?klar? yerleri bize söyleyebilirler mi? bir kaç ki?i toplan?p bir ev falan tutabiliriz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bakal?m dostum.benim i?veren ayarlad? kalacak yer fakat memnun kalmazsam ve fiyat hakk?nda tam bilgim olmad??? için pahal? gelirse dü?ünürüm eve ç?kmay?.ev piyasas? da nas?l bilmiyorum ama gidince bakar?z.irtibatta oluruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasim ben ocean city deyim su anda.somerstreet de ewde kaliorum ve ev arkadaslarimin gelmesine daha varmis landlord umun soyledigine gore.ilgilenirsem gel yarin.somerstreet de solda bisikletcinin yanindaki ew.oke see you

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı osio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim ben ocean city deyim su anda.somerstreet de ewde kaliorum ve ev arkadaslarimin gelmesine daha varmis landlord umun soyledigine gore.ilgilenirsem gel yarin.somerstreet de solda bisikletcinin yanindaki ew.oke see you

bende 19 u gibi orda olucam, kalacak yer konusunda filan yard?m?na ihtiyac?m olabilir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kalcak yer konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim nasıl bulabliriz.. hostel otel motel farketmez

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)