Ben yanýma 3 ay yetecek kadar (3 kutu ) antidepresan almayý düþünüyorum..Bagaja vericek çantama koyacaðým..ABD ye giriþte sorun olur mu ,herhangi birþey sorarlar mý ?
Ben yanýma 3 ay yetecek kadar (3 kutu ) antidepresan almayý düþünüyorum..Bagaja vericek çantama koyacaðým..ABD ye giriþte sorun olur mu ,herhangi birþey sorarlar mý ?
goturebilirsin.ne kullaniyorsun antidepresan olarak.ben hiperaktifim ve ritalin goturmustum.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.
ben goturdum,hic bakmadilar bile, receteyle gotur derim.
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
bende de hic bakmadilar.orada antidepresanlar hem pahali hemde doktor olmadan alinamiyor...
paxil=paroksetin en kuvvetli serotonin reuptake blokoru...
Sýkýntý olmaz. 100 tane antidepresan ile 30 tane sakinleþtirici götürdüm sadece yanýna eczacý dahi olsa ondan aldýðýn bir kaðýt ve imza muhuru falan al. sorabilirler.
ben stressam ve diazepam goturdum. takilirlar diye korkuyordum ama hic bakmadilar bile![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
diazem falan yesil recete.benim ritalin kirmizi recete.onu bile gormediler bea.
saðlýk karnemdeký býkac sayfayý kopartýp gotrusem...ordaký yazýlarý ben býle okuyamýorum![]()
o zman saðlýk ocaðýna gidip doktora böle böle diyip kýytýrýk bi reçete alalým..yanýmýzda onu götürürüz..
yaný dunya kadar recete war saðlýk karnemde hepsýný gosterýrým uyus olsun herýf bende onlara uyusum saten![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks