Ben de hemen benim ma?duriyetimi yazay?m. Ben kendime ve arkada??ma british airwaysten bilet ald?m. Limit olay? yüzünden birini ??bankas? maksimum card ile ötekisini ise HSBC advantege card ile ald?k. Herneyse s?ra geldi ekstreyi ödemeye. Ozaman?n kuru üzerinden bizim hesaplamam?zla 440 euro 935 lira ediyordu. Hsbcye gittim ekstreyi ödemeye 936 lira ödedim ç?kt?m. Yani tam kur üzerinden çevirmi?lerdi ve ekstreye yans?tm??lard?. ??bankas?nda gitti?imde ?ok oldum bana 1.003 lira oldu?unu söylediler hatalar?n?n oldu?unu söyledim. Çünkü arada çok fark vard?. Aç?klamalar?da ?uydu; Biz euro üzerinden kura çevirmiyoruz sadece dolar üzerinden TL paras?na çevirioruz. Yani benim 440 euroyu önce dolara sonra türk liras?na çevirmi?ler. Tabi haliyle her çevirmede bana acc?k daha, acc?k daha geçirmi?ler helal olsun en sonunda 70 liral?k bi fark olu?turabilmi?ler. Burdan i? bankas?n? k?n?yorum. ?tiraz etmeme ra?men yapabilecekleri bir?ey olmad???n? söyleyip beni pa?a pa?a bu paray? ödemek zorunda b?rakt?lar. Bende eli mahkum paray? ödedim. Bu yüzden bende amerikaya giderken yan?mda Advantage kredi kart?m? götürüp maximum kart?m? evde b?rak?cam. Bide türkiyenin en büyük bankas? olucak. Yapt??? i?e bak.
forever HSBC!!!

Alýntý
Bookmarks