Daha önce gitmiþ ve oranýn kuaförlerinde tecrübe edinmiþ bi insan varmý yakýnlarda![]()
Daha önce gitmiþ ve oranýn kuaförlerinde tecrübe edinmiþ bi insan varmý yakýnlarda![]()
kýz arkadþým geçen sene gitti, çok kötü olduðunu söylüyor.... hatta bi arkadaþýnýn saçlarýný yakmýþlar.... zaten bildiðim kadarý ile abd nin en iyi kuaförü türk...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Ben hiç gitmedim ama ücretleri Türkiye'ye göre oldukça yüksekti.. ztn çok yaygýn deðil kuaför orda.. burdaki kadar da talep yok sanýrým.. ama týrnak dükkanlarý fln çok.. manikür fln yapýyorlar, takma týrnak, desenli týrnak fln yapýyorlar.. ayrýca marketlerde de çok çeþitli takma týrnaklar bulabilirsin..
saç için de saç düzleþtiricileri çok ucuz.. kendin halledebilirsin..
God is wearing black..
turkiye ile karsilastirdigim zaman cok pahali ordaki kuaforler ve kesinlikle igrenc yapiolar saci.tavsiye etmemmm yani.![]()
there is nothing stopping me...
yani boyaydý vs kendim yapmam gerekiceke bu millet bzm kuaförde yaptýrdýklarýmýzý nasýl hallediyorlar?
uff... ne cins bir millete gidiyoruz. su desen benzinden pahalý, orta halli bir kuaförde saç kesimi 150-200 dolar, saç kurutma parasý 15 dolar...
türk kuaför nerden bulurum ki
ben bunu hic düþünmemiþtim orda kuaför olmadan 4 ay nasýl gecicek saçmalýk ya olaya baksaç kesimi 200 dolar olduuu
kestirmeyiz artýk saç falan manikür falnda kendimiz hallederis kaþ olayý sorun ama hernese
döndüðümüzde ilk iþimiz kuaföre gitmek olsun (:
ny california nýn göbeðindeki kuaföre gitmiceksiniz tabiki arkadaþlar..ama kaldýðýnýz yerlerdeki townlarýn hepsinde bi kuaför bulursunuz fiyatlarda kesim olarak 30 60 dolar arasýydý.biçok arkadaþý götürüp orda bekleyip çýkýþta geri getirdiðim için biliyorum fiyatlarý yani ama beyenmedim napcam þindi flan stresine girenlerdenseniz kestirmeyin sonuçta tr de bile o kadar ince detaylý anlatýp anlatýp þöle olsun böle olsun bak nolur flan demenize raðmen olmayabilio o yüzden dikkat etmek lazým
![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Amerika'da saç kesimini daha çok bireyler kendileri yapýyorlar. Zaten Amerika'ya yaz aylarýnda gitmiþ olanlarýn dikkatini çekmiþtir ki birçok insanýn saç tipi benzer ve 3 numara. Çünkü insanlar wal mart gibi büyük alýþveriþ merkezlerinden saç kesme takýmý alýyorlar ve kendi iþlerini kendileri hallediyorlar.
Bayanlar için ise durum biraz farklý tabi ki. Kuaför ücretleri oldukça pahalý üstelik tip verme gibi bir de alýþkanlýk var. Bu alýþkanlýk biraz farklý; zorunlu olmasa da zorunlu gibi birþey.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmaný
Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
iþte o kaþ sonuru beni de geriyo![]()
geçen senelerde gden tecrübeli bayan watcýlar þimdi nerelerdeler acaba?bu sorunlarýn üstesinden nasýl geldiler, gittikleri kuaförlerde buradaki kuaförlerde yapýlan uygulamalar(kaþ misal) yapýlýyor mu yapýlýyorsa ne kadar vs..
orda da kasinizi kendiniz aliverin :S hasbini Allah derde bak ya![]()
hihosurvivor a katýlanlar gibi
býz kalacak yerý ýsý derdederkenhatun mýlletý pedýkurum gýttýý yaaaaaaaa
etc...seklýnde dert yanýyoalar
![]()
Benim bayan kuaförü var Antalya daburda 3 liraya yapýyoz orada mý acsak kuaförü paranýn gözüne vururum desenýze.
Ya bu týrnak olayýný ABD liler cok abartmýs sadece bu iþi yapýyorlar susleme isi bide buna 40*50 dolar veriyolar.
ben 2 yil ustuste gittim. hic de kuafore gitmedim orda. cok pahaliydi evet dediginiz gibikendi isimi kendim gordum. sac kestirmeye gerek yok zaten. alt tarafi 3 ay. bayan icin problem olmaz. boyayi kendim yapiodum
en sorun olan kaslarimdi. onlari biraz yamulttum o kadar
gelince ilk isim kuafore gitmek oldu zaten
erkek arkadaslar oyle demeyin. bayanlar icin onemli seyler bunlar![]()
vay arkadas mýlletýn derdýne baken kotusu ivedik bayan versiyonu olursunuz haha
![]()
kaþ+býyýk iþlerini kendiniz haleldiceksiniz hem belki böylece döndüðünüzde de gtmezsiniz kuaföre paranýz cebinizde kalýr her ay
ben ömrümde kuaföre can ciðer yakýnýmýn düðün günü saç yaptýrma dýþýnda gitmediðim için abd de de kuaför hiç ilgimi çekmedizaten ÇOK pahalý oldugunu duymuþtum. 3 ay da saçýnýzý kestirmek için krize girmezsiniz zaten merak etmeyin
boya falan içinde boyalar var marketlerde vs alýp kendiniz boyucaksýnýz baþka çare yok.
senelerce kýrmýzýnýn her tornunu kullanmýþ ve kendi saçýný kendi boyamýþ biri olarak, gitmeden önce kendi rengine döndüðünden saçým boyama derdiyle uðraþmamak için özel çaba sarfetmiþtim. yani ne biliyim akmýcak bi renge boyayýn uðraþmasýn 3 ay en kötü ihtimal budiðer meseleye gelirsek burdan götürüceðiniz epilasyon aletleri,saç kurutma makineleri vs voltaj farký nedeniyle ya çalýþmýyo ya da o kadar yavaþ çalýþýyoki hiçbi iþe yaramýyo. orda bunlar çok ucuz. her türlüsü her cebe uygun epilasyon aleti var büyük marketlerde vs. saç düzleþtiricilerde aynen öyle çok ucuz ve çok çeþitli. açýkça yazmak gerekirse aðda kullananlar için,acý haber orda aðda yok. en azýndan arkdaþlar bizim bölgede bulamamýþlardý.benzer biþi bile yok yani marketlerde. ya epilasyon aleti ya da o aklýnýza gelen "diðer" seçenek tek çareniz. iþin bu kýsmý gerçekten büyük sýkýntý orda. diðer kaþ+býyýk derdi içinde cýmbýz tek çareniz
herkese kolay gelsin![]()
bu arada ophelia'ya ek olarak ben walmartta agda gormustum, sogugu da var sicagi dawax diye geciyo. ama baya pahali. turkiyeden goturmek daha mantikli ki ben oyle yapmistim laf aramizda
bi de cimbizin yaninda ek olarak ip kullanabilirsiniz
baktiniz hic care kalmadi "jilet iyi gorunmektir" diceksiniz
bayanlar icin bi jilet reyonu var, erkeklerin jilet cesitlerinden daha cok cesit var
![]()
ya ben özel bölge ýcýn hep kuafore gýderým agdaya. kendým yapamam ký nasýl olcak..:S cesaret yok
C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks