Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tecrübeli Bayan WATcý aranýyo :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Tecrübeli Bayan WATcý aranýyo :)

Daha önce gitmiþ ve oranýn kuaförlerinde tecrübe edinmiþ bi insan varmý yakýnlarda

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

kýz arkadþým geçen sene gitti, çok kötü olduðunu söylüyor.... hatta bi arkadaþýnýn saçlarýný yakmýþlar.... zaten bildiðim kadarý ile abd nin en iyi kuaförü türk...
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    0

Ben hiç gitmedim ama ücretleri Türkiye'ye göre oldukça yüksekti.. ztn çok yaygýn deðil kuaför orda.. burdaki kadar da talep yok sanýrým.. ama týrnak dükkanlarý fln çok.. manikür fln yapýyorlar, takma týrnak, desenli týrnak fln yapýyorlar.. ayrýca marketlerde de çok çeþitli takma týrnaklar bulabilirsin..

saç için de saç düzleþtiricileri çok ucuz.. kendin halledebilirsin..
    God is wearing black..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

turkiye ile karsilastirdigim zaman cok pahali ordaki kuaforler ve kesinlikle igrenc yapiolar saci.tavsiye etmemmm yani.
    there is nothing stopping me...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yani boyaydý vs kendim yapmam gerekicek e bu millet bzm kuaförde yaptýrdýklarýmýzý nasýl hallediyorlar? uff... ne cins bir millete gidiyoruz. su desen benzinden pahalý, orta halli bir kuaförde saç kesimi 150-200 dolar, saç kurutma parasý 15 dolar... türk kuaför nerden bulurum ki

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

ben bunu hic düþünmemiþtim orda kuaför olmadan 4 ay nasýl gecicek saçmalýk ya olaya bak saç kesimi 200 dolar olduuu kestirmeyiz artýk saç falan manikür falnda kendimiz hallederis kaþ olayý sorun ama hernese döndüðümüzde ilk iþimiz kuaföre gitmek olsun (:

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

ny california nýn göbeðindeki kuaföre gitmiceksiniz tabiki arkadaþlar..ama kaldýðýnýz yerlerdeki townlarýn hepsinde bi kuaför bulursunuz fiyatlarda kesim olarak 30 60 dolar arasýydý.biçok arkadaþý götürüp orda bekleyip çýkýþta geri getirdiðim için biliyorum fiyatlarý yani ama beyenmedim napcam þindi flan stresine girenlerdenseniz kestirmeyin sonuçta tr de bile o kadar ince detaylý anlatýp anlatýp þöle olsun böle olsun bak nolur flan demenize raðmen olmayabilio o yüzden dikkat etmek lazým
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Amerika'da saç kesimini daha çok bireyler kendileri yapýyorlar. Zaten Amerika'ya yaz aylarýnda gitmiþ olanlarýn dikkatini çekmiþtir ki birçok insanýn saç tipi benzer ve 3 numara. Çünkü insanlar wal mart gibi büyük alýþveriþ merkezlerinden saç kesme takýmý alýyorlar ve kendi iþlerini kendileri hallediyorlar.

Bayanlar için ise durum biraz farklý tabi ki. Kuaför ücretleri oldukça pahalý üstelik tip verme gibi bir de alýþkanlýk var. Bu alýþkanlýk biraz farklý; zorunlu olmasa da zorunlu gibi birþey.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmaný

Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iþte o kaþ sonuru beni de geriyo

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

geçen senelerde gden tecrübeli bayan watcýlar þimdi nerelerdeler acaba? bu sorunlarýn üstesinden nasýl geldiler, gittikleri kuaförlerde buradaki kuaförlerde yapýlan uygulamalar(kaþ misal) yapýlýyor mu yapýlýyorsa ne kadar vs..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

orda da kasinizi kendiniz aliverin :S hasbini Allah derde bak ya

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý exceptiodoli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    geçen senelerde gden tecrübeli bayan watcýlar þimdi nerelerdeler acaba? bu sorunlarýn üstesinden nasýl geldiler, gittikleri kuaförlerde buradaki kuaförlerde yapýlan uygulamalar(kaþ misal) yapýlýyor mu yapýlýyorsa ne kadar vs..
    Pahali olur pahali en iyisi bu tur isleri kendinizin halletmesi.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

hihosurvivor a katýlanlar gibi

býz kalacak yerý ýsý derdederkenhatun mýlletý pedýkurum gýttýý yaaaaaaaa etc...seklýnde dert yanýyoalar

BannedUser
    Guest

Benim bayan kuaförü var Antalya da burda 3 liraya yapýyoz orada mý acsak kuaförü paranýn gözüne vururum desenýze.

Ya bu týrnak olayýný ABD liler cok abartmýs sadece bu iþi yapýyorlar susleme isi bide buna 40*50 dolar veriyolar.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim bayan kuaförü var Antalya da burda 3 liraya yapýyoz orada mý acsak kuaförü paranýn gözüne vururum desenýze.

Ya bu týrnak olayýný ABD liler cok abartmýs sadece bu iþi yapýyorlar susleme isi bide buna 40*50 dolar veriyolar.
    3 liramýý? senin kuaför antalya da nerde tam olarak açýk adres istiyorm

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben 2 yil ustuste gittim. hic de kuafore gitmedim orda. cok pahaliydi evet dediginiz gibi kendi isimi kendim gordum. sac kestirmeye gerek yok zaten. alt tarafi 3 ay. bayan icin problem olmaz. boyayi kendim yapiodum en sorun olan kaslarimdi. onlari biraz yamulttum o kadar gelince ilk isim kuafore gitmek oldu zaten
    erkek arkadaslar oyle demeyin. bayanlar icin onemli seyler bunlar

Efsane Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý cell Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben 2 yil ustuste gittim. hic de kuafore gitmedim orda. cok pahaliydi evet dediginiz gibi kendi isimi kendim gordum. sac kestirmeye gerek yok zaten. alt tarafi 3 ay. bayan icin problem olmaz. boyayi kendim yapiodum en sorun olan kaslarimdi. onlari biraz yamulttum o kadar gelince ilk isim kuafore gitmek oldu zaten
    erkek arkadaslar oyle demeyin. bayanlar icin onemli seyler bunlar
    Benim saçlarý da iyi kesmiþtin haaa
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý ayhn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim saçlarý da iyi kesmiþtin haaa
    evet cok iyi erkek saci keserim bundan sonra para alicam

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

vay arkadas mýlletýn derdýne bak en kotusu ivedik bayan versiyonu olursunuz haha

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

kaþ+býyýk iþlerini kendiniz haleldiceksiniz hem belki böylece döndüðünüzde de gtmezsiniz kuaföre paranýz cebinizde kalýr her ay
    ben ömrümde kuaföre can ciðer yakýnýmýn düðün günü saç yaptýrma dýþýnda gitmediðim için abd de de kuaför hiç ilgimi çekmedi zaten ÇOK pahalý oldugunu duymuþtum. 3 ay da saçýnýzý kestirmek için krize girmezsiniz zaten merak etmeyin boya falan içinde boyalar var marketlerde vs alýp kendiniz boyucaksýnýz baþka çare yok.
    senelerce kýrmýzýnýn her tornunu kullanmýþ ve kendi saçýný kendi boyamýþ biri olarak, gitmeden önce kendi rengine döndüðünden saçým boyama derdiyle uðraþmamak için özel çaba sarfetmiþtim. yani ne biliyim akmýcak bi renge boyayýn uðraþmasýn 3 ay en kötü ihtimal bu diðer meseleye gelirsek burdan götürüceðiniz epilasyon aletleri,saç kurutma makineleri vs voltaj farký nedeniyle ya çalýþmýyo ya da o kadar yavaþ çalýþýyoki hiçbi iþe yaramýyo. orda bunlar çok ucuz. her türlüsü her cebe uygun epilasyon aleti var büyük marketlerde vs. saç düzleþtiricilerde aynen öyle çok ucuz ve çok çeþitli. açýkça yazmak gerekirse aðda kullananlar için,acý haber orda aðda yok. en azýndan arkdaþlar bizim bölgede bulamamýþlardý.benzer biþi bile yok yani marketlerde. ya epilasyon aleti ya da o aklýnýza gelen "diðer" seçenek tek çareniz. iþin bu kýsmý gerçekten büyük sýkýntý orda. diðer kaþ+býyýk derdi içinde cýmbýz tek çareniz
    herkese kolay gelsin

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bu arada ophelia'ya ek olarak ben walmartta agda gormustum, sogugu da var sicagi da wax diye geciyo. ama baya pahali. turkiyeden goturmek daha mantikli ki ben oyle yapmistim laf aramizda bi de cimbizin yaninda ek olarak ip kullanabilirsiniz baktiniz hic care kalmadi "jilet iyi gorunmektir" diceksiniz bayanlar icin bi jilet reyonu var, erkeklerin jilet cesitlerinden daha cok cesit var

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    15

ya ben özel bölge ýcýn hep kuafore gýderým agdaya. kendým yapamam ký nasýl olcak..:S cesaret yok
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)