Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: beklenilen sonuç:red:(((

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart beklenilen sonuç:red:(((

arkada?lar mesajlar?m? okuyan bilir birlkte amerikaya giece?im erkek arkada??m red ald? dünhaz?rl?k okuyordu ankarada koreli bayanla girm?ti görü?meye on martta girm?tk ozmndan beri içimiz bitürlü rahat olmam?t? biliyoduk asl?nda bu sonucu not ortalamas? fena de?ildi 70ti yani 50küsür not ortalamas? olanlar bile alm??ken bi umut vard? içimzde ama nedense amerikada kalaca??n? dü?ünmü? niyeyse art?k biri dü?ük notu olana veriyor öbürü ii konu?amayana da veriyor k?staslar? nedir anlam?? de?ilim ama hakk?n? yiyorlar amerikada kalaca??n? dü?ünüpte vize vermedi?i ki?ilerin herneyse 16s?nda amerikada olmamz laz?md? yar?n yeniden randevu alcaz bukez istanbulda gircek tek gidemem bende beklicem onu okadar hayal kurmu?ken büyük hayal k?r?kl??? oldu ikimz içinde 20sinde alabilirm? ?irket randevuyu sorun ç?kmazsa vize gelir gelmez gitcez buarada geç gtti?imizden i?imizi kaybetmemk için i?erenle görü?meye çal??caz oda olmad? ben gitcem o arkamdan gelcek anlad????n?z gibi her?ey altüst oldu morallerimi s?f?r istanbulda vizeye giren özellkle 2.kez girip vize alabilen arkada?lardan yard?m bekliyorum ne yapmal?y?z nas?l sorular sordular sizlere ?imdiden te?ekkürler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Farkl? sorular sormuyorlar kimisi ilk red al???n? bile red alm???n niye ald?n demezken kimisi sorabilir ama daha ikna edici olmas? laz?m erkek arkada??n?n geri dönece?i konusunda olmad? biryerden dönünce staj yapaca??na dair bir belge götürsün tan?d?klar?n?n i?yeri olan vs biyerden bu tip bir?ey ayarlayabilir veya bir kursa ba?layaca??na dair bir belge ödendi dekontu tipi kan?tlar götürebilir.Onun harici sen önceden gidersen daha faydal? olur bu krizde hem orda gidip erkek arkada??n?n i?ini de i?verenle görü?üp yüzyüze böyle sorunlar ya?ad?k gelicek vs konu?ursun daha mant?kl? olur .Art?k senin arkandan gelememe riskini al?p gitmen laz?m bana sorarsan ama tabi seçim sizin ..ilerde pi?man olma yani.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

?lk randevuyu c?kar?n kafan?zdan 20 s? cok gec deg?l buyuk ?ht?malle al?cakt?r v?zey? v?zede herhang? b?r k?stas yok tamamen kars?ndak? k?s?y? ?kna etmene bak?yor hersey
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

yaa gerçekten üzüldüm... ilk konu?tu?umuz o ak?am? hat?rl?yorum...umar?m ?ans?n? tekrar deneyince her?ey istedi?iniz gibi olur...bu arada s?kma can?n?...hak?l?s?n kötü bi durum ama erkek arkada??n bu yüzden üzülmeni istemez bence... üzülüpte onunda can?n? daha fazla s?kma olur mu... tekarardan ba?ar?lar umar?m istedi?iniz gibi olur...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa gerçekten üzüldüm... ilk konu?tu?umuz o ak?am? hat?rl?yorum...umar?m ?ans?n? tekrar deneyince her?ey istedi?iniz gibi olur...bu arada s?kma can?n?...hak?l?s?n kötü bi durum ama erkek arkada??n bu yüzden üzülmeni istemez bence... üzülüpte onunda can?n? daha fazla s?kma olur mu... tekarardan ba?ar?lar umar?m istedi?iniz gibi olur...
    sevg?l?yle beraber zor ver?yorlar beraber kal?rlar orada d?ye.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevg?l?yle beraber zor ver?yorlar beraber kal?rlar orada d?ye.
    bi çok arkada??m var abi sevgilisi ile ilk defa giden...onu sorun etmiyorlar bildi?im kadar?yla...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?lk görü?mesi Ankara'da ve red yediyse ikinci görü?meye de mutlaka Ankara'da girmeli. ?stanbul'dan randevu talebi almaya çal??may?n.

?kinci seferde vize alma olas?l??? elbette var.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

iyide sevgilim oldu?unu nerden bilsinler ki

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya biz almaya çal??mad?k ankara çok yo?unmu? diye istanbuldan veriyorlar kendileri yani biz özellkle istanbulu istemedk

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yediveren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya biz almaya çal??mad?k ankara çok yo?unmu? diye istanbuldan veriyorlar kendileri yani biz özellkle istanbulu istemedk
    O zaman i? farkl? tabi ki. Randevu talebi esnas?nda baz? sorular yönilir; "Daha öncesinde red ald?n?z m??" gibisinden. Bu tipte önemli sorulara do?ru cevap verilir ve onlar?n insiyatifinde randevu ?stanbul'a al?n?rsa bir problem yok demektir.

Ayr?ca, ikinci görü?me için referans mektubu, döndü?ünde çal??aca?? ya da i? yapaca?? baz? yerlerin oldu?unu belgelemek önemli olabilir. Görevli bunu dikkate alacakt?r.

Umar?m bir problem ya?amaz ve vizeyi al?rs?n?z
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı CCN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman i? farkl? tabi ki. Randevu talebi esnas?nda baz? sorular yönilir; "Daha öncesinde red ald?n?z m??" gibisinden. Bu tipte önemli sorulara do?ru cevap verilir ve onlar?n insiyatifinde randevu ?stanbul'a al?n?rsa bir problem yok demektir.

Ayr?ca, ikinci görü?me için referans mektubu, döndü?ünde çal??aca?? ya da i? yapaca?? baz? yerlerin oldu?unu belgelemek önemli olabilir. Görevli bunu dikkate alacakt?r.

Umar?m bir problem ya?amaz ve vizeyi al?rs?n?z
    te?ekkür ederim umar?m öyle olur pek bakm?yorlar referanslara ama götürcez bakarlar in?allah orda sorralarm?ki niye ankarada girmedn ikinci kez vizeye diye

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eger son finalinden sonra girecekse vizeye umarim notunu yuksmistir ilk doneme gore . Yoksa artisi olmadan girecek . Hicbirsey icin gec degil 2. kez deneyin bencede .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

gelince bi hocas?n?n müzik dersanesinde hocal?k yapacak diye bi belge alsak i?e yarar m? dersiniz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

gelince bi hocas?n?n müzik dersanesinde hocal?k yapacak diye bi belge alsak i?e yarar m? dersiniz
    dedi?im gibi i?e yarar ama bunu destekleyen cümlelerle ikna edici bir konu?mayla i?e yarar onu verip sadece durursa gene bi i?e yaramayabilir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedi?im gibi i?e yarar ama bunu destekleyen cümlelerle ikna edici bir konu?mayla i?e yarar onu verip sadece durursa gene bi i?e yaramayabilir.
    anlad?m in?allah konu?abilir çok heyecanlan?yor bukezde olmazsa ne yapar?z hiç bilmiyorum zaten

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

anlad?m in?allah konu?abilir çok heyecanlan?yor bukezde olmazsa ne yapar?z hiç bilmiyorum zaten

senin gitmen laz?m tabiki bu durumda ama art?k ona bizim diyece?imiz bi?ey yok.Hay?rl?s? olsun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sevgilinden biraz ayri dur birsey olmaz.ben 26 yildir ayriyim.ne oalcak 3 aydan...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

iyide o ba?vurmasayd? bu programa tamam ayr? kal?rd?k do?ru ne olacak üç aydan ama beraber ba?vurduk ve kendini onun yerine koy ben tamma ba?vurma vizeye 2.kez desem vurmaz m? sence

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sakinlestirici falan kullansin o zaman.diazem falan..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sakinlestirici falan kullansin o zaman.diazem falan..
    tamam sa?ol söylerim.bizim kadar her süreçte s?k?nt? ya?ayan yoktur herhalde bi?eyide stressiz atlatamad?k

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tamam sa?ol söylerim.bizim kadar her süreçte s?k?nt? ya?ayan yoktur herhalde bi?eyide stressiz atlatamad?k
    ben icmistim ama yinede titremeye basladim birde kadin dedi yalan soyleyenler heyecanlanir falan neyse sonunda aldim vizeyi...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

birde arkada?lar müzik dersanesinde çal??acak diye bi referans alsak ö?retmenlk sertifikan varm? diye sorarlarm?ki yada bunun çal??maya ihtiyac? varm?? diyip yine vermezlermi vizeyi paranoyak oldum art?k yaa

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yediveren o kada stres yapma alir insaallah.almazsada 3 ay ayri kalin ne oalcak.msnden kamerlai gorusursunuz.ben kendim icin bu kadar heyecanlanmiyorum ya.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yediveren o kada stres yapma alir insaallah.almazsada 3 ay ayri kalin ne oalcak.msnden kamerlai gorusursunuz.ben kendim icin bu kadar heyecanlanmiyorum ya.
    iyi güzel diyosunda tek ba??mam? gitcem ben insan ister istemez tedirgin olur mesele üç ay ayr? kalmak de?il birlkte hayal kurup sonunda hayal k?r?kl???na u?ramak

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

iyi güzel diyosunda tek ba??mam? gitcem ben insan ister istemez tedirgin olur mesele üç ay ayr? kalmak de?il birlkte hayal kurup sonunda hayal k?r?kl???na u?ramak
    Evlenmeme 1 ay kala nisanlim terketmisti hayalleerin hepsi gitmisti.neyse insaallah sevgilin alir vizeyi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Evlenmeme 1 ay kala nisanlim terketmisti hayalleerin hepsi gitmisti.neyse insaallah sevgilin alir vizeyi.
    anlad?m ?imdi insan öyle bi süreç geçirdikten sonra her?ey daha kolay ve aç?k gelir üzüldüm ad?na te?ekkür ederim buarada

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkada?lar mesajlar?m? okuyan bilir birlkte amerikaya giece?im erkek arkada??m red ald? dünhaz?rl?k okuyordu ankarada koreli bayanla girm?ti görü?meye on martta girm?tk ozmndan beri içimiz bitürlü rahat olmam?t? biliyoduk asl?nda bu sonucu not ortalamas? fena de?ildi 70ti yani 50küsür not ortalamas? olanlar bile alm??ken bi umut vard? içimzde ama nedense amerikada kalaca??n? dü?ünmü? niyeyse art?k biri dü?ük notu olana veriyor öbürü ii konu?amayana da veriyor k?staslar? nedir anlam?? de?ilim ama hakk?n? yiyorlar amerikada kalaca??n? dü?ünüpte vize vermedi?i ki?ilerin herneyse 16s?nda amerikada olmamz laz?md? yar?n yeniden randevu alcaz bukez istanbulda gircek tek gidemem bende beklicem onu okadar hayal kurmu?ken büyük hayal k?r?kl??? oldu ikimz içinde 20sinde alabilirm? ?irket randevuyu sorun ç?kmazsa vize gelir gelmez gitcez buarada geç gtti?imizden i?imizi kaybetmemk için i?erenle görü?meye çal??caz oda olmad? ben gitcem o arkamdan gelcek anlad????n?z gibi her?ey altüst oldu morallerimi s?f?r istanbulda vizeye giren özellkle 2.kez girip vize alabilen arkada?lardan yard?m bekliyorum ne yapmal?y?z nas?l sorular sordular sizlere ?imdiden te?ekkürler

bende en yak?n arkadas?mla baslad?k yola.. ama vizeyi alamad? ortalamas? 1.72 di 2nci kez deneyelim dedik denedi alamad?. hadi bide 3 olsun dedik 3ncüyede girdi yine red ald?.. cok üzüldüm ama yapcak bi?i yok art?k. pzartesi günü tek bas?ma gidiyorum belki bölesi daha hay?rl? olucak.. bence geç giderim falan deme sen yine zaman?nda git arkadas?n al?rsa sen onu amerikadan kars?lars?n cünkü alma ihtimali bence çok az.. ama ?ans tbi..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Thumbs up

Alıntı brunette11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende en yak?n arkadas?mla baslad?k yola.. ama vizeyi alamad? ortalamas? 1.72 di 2nci kez deneyelim dedik denedi alamad?. hadi bide 3 olsun dedik 3ncüyede girdi yine red ald?.. cok üzüldüm ama yapcak bi?i yok art?k. pzartesi günü tek bas?ma gidiyorum belki bölesi daha hay?rl? olucak.. bence geç giderim falan deme sen yine zaman?nda git arkadas?n al?rsa sen onu amerikadan kars?lars?n cünkü alma ihtimali bence çok az.. ama ?ans tbi..

takdir ettim .aynen böyle yap sende yediveren

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı brunette11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alma sans? az deg?l aks?ne fazla yeterk? sorulanlara heyecanlanmadan net cevaplar vers?n
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yediveren gel beraber gidelim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)