arkada?lar mesajlar?m? okuyan bilir birlkte amerikaya giece?im erkek arkada??m red ald? dünhaz?rl?k okuyordu ankarada koreli bayanla girm?ti görü?meye on martta girm?tk ozmndan beri içimiz bitürlü rahat olmam?t? biliyoduk asl?nda bu sonucu not ortalamas? fena de?ildi 70ti yani 50küsür not ortalamas? olanlar bile alm??ken bi umut vard? içimzde ama nedense amerikada kalaca??n? dü?ünmü? niyeyse art?k biri dü?ük notu olana veriyor öbürü ii konu?amayana da veriyor k?staslar? nedir anlam?? de?ilim ama hakk?n? yiyorlar amerikada kalaca??n? dü?ünüpte vize vermedi?i ki?ilerin herneyse 16s?nda amerikada olmamz laz?md? yar?n yeniden randevu alcaz bukez istanbulda gircek tek gidemem bende beklicem onu okadar hayal kurmu?ken büyük hayal k?r?kl??? oldu ikimz içinde 20sinde alabilirm? ?irket randevuyu sorun ç?kmazsa vize gelir gelmez gitcez buarada geç gtti?imizden i?imizi kaybetmemk için i?erenle görü?meye çal??caz oda olmad? ben gitcem o arkamdan gelcek anlad????n?z gibi her?ey altüst oldu morallerimi s?f?r
istanbulda vizeye giren özellkle 2.kez girip vize alabilen arkada?lardan yard?m bekliyorum ne yapmal?y?z nas?l sorular sordular sizlere ?imdiden te?ekkürler
![]()

haz?rl?k okuyordu ankarada koreli bayanla girm?ti görü?meye on martta girm?tk ozmndan beri içimiz bitürlü rahat olmam?t? biliyoduk asl?nda bu sonucu not ortalamas? fena de?ildi 70ti yani 50küsür not ortalamas? olanlar bile alm??ken bi umut vard? içimzde ama nedense amerikada kalaca??n? dü?ünmü? niyeyse art?k biri dü?ük notu olana veriyor öbürü ii konu?amayana da veriyor k?staslar? nedir anlam?? de?ilim ama hakk?n? yiyorlar amerikada kalaca??n? dü?ünüpte vize vermedi?i ki?ilerin herneyse 16s?nda amerikada olmamz laz?md? yar?n yeniden randevu alcaz bukez istanbulda gircek tek gidemem bende beklicem onu okadar hayal kurmu?ken büyük hayal k?r?kl??? oldu ikimz içinde 20sinde alabilirm? ?irket randevuyu sorun ç?kmazsa vize gelir gelmez gitcez buarada geç gtti?imizden i?imizi kaybetmemk için i?erenle görü?meye çal??caz oda olmad? ben gitcem o arkamdan gelcek anlad????n?z gibi her?ey altüst oldu morallerimi s?f?r

Alıntı

tekarardan ba?ar?lar umar?m istedi?iniz gibi olur...

Bookmarks