arkadaþlar herkeste özellikle ilk defa gidecek olanlarda(ben dahil) süper bi heycan vardýr mutlaka...bundan dolayý ne ders ne sýnav hiçbirþey umrumda diil çalýþamýyorum gelsin artýk haretek vakti diyenler_?![]()
arkadaþlar herkeste özellikle ilk defa gidecek olanlarda(ben dahil) süper bi heycan vardýr mutlaka...bundan dolayý ne ders ne sýnav hiçbirþey umrumda diil çalýþamýyorum gelsin artýk haretek vakti diyenler_?![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
beeeennnn... 1 .![]()
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
yarýn finalim var kitap bile açmadýmbitsede gitsek gözüyle bakýyorum artýk.
Aynen aynen artýk heycendan hiçbiþeyi gözüm görmüyo. Gerçi abd ye gitçeðimin gazýyla finallerimin tümü süper geçti iþallah þu haftadaki 3 taneside güzel geçerde kafam rahat giderim![]()
önümüzdeki hafta ve diðer haftada finallerim var ve çalýþmayý düþünmüyorum çünkü hem son sýnýfým hemde usa seyahati çýkmýyor aklýmdan þu 2 hafta bitsede 24 haziranda binsem uçaðýma![]()
benimde bu hafta 6 tane falan finalim var hepside cok zor ama kitap açmadým gerçekten bitsede gitsemmm
one love from ankara
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
kankaaam hislerime tercüman olmuþsun direk yarýn ikitane sýnavým vardaha kitap açmadým çalýþamýyorum yaaa olmuyor
okusam kafama girmiyor. okumaya baþlýyorum bi bakmýþým hayallere dalmýþým filan engel olamýyorum
pöffff okul uzucak sýrf buyüzden ondan korkuyorm
notlar hep elimde ama okuyamýyorum iþte
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
insanlar bronzlaþýyor alican ders calýsýyorooldumu ahuauhahuhua
Konu Kortanzz tarafýndan (07-06-2009 Saat 03:35 PM ) deðiþtirilmiþtir.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Konu stormhik tarafýndan (07-06-2009 Saat 05:17 PM ) deðiþtirilmiþtir.
hhhahhaaannayý düþün ve diðer rus kýzlarýný :d
Konu stormhik tarafýndan (07-06-2009 Saat 05:18 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Benim sýnavlar 1 ay önce bitti..... Hala sýnav mý var ya... bu havada gerçekten hiç çekilmez.... kolay gelsin arkadaþlar.... !!!
Benimde 4 tane sinav kaldi biran once bitsede gitsek ... Biktim artik .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
3 sýnavým kaldý bnm de ve ders çalýþmýyorum as usual5 gün 22 saat, baþka yooookk
![]()
Pazartesi, çarþamba ve cuma olmak üzere toplam 3 sýnavým kaldý..Cuma Kayseri'den Mersin'e geçiyorum..Haftaya çarþamba da ABD'ye yolculuk var..
ABD'ye yolculuðun þu anda heyecaný yok..Kayseri'den kurtulayým yeter bana..Mersin'de 4 gün su gibi geçer zaten![]()
benim daha yarýn baþlýyo finaller. doðal olarak çalýþabilmiþ deðilim. sadece çalýþmaya çalýþýyorum...
öyle ama bi baþlasa çabuk bitiyo zaten![]()
ne kadar çok dert yanan varmýþ yaww...![]()
stormhik yavrum.... nasýl bizim ödev iþe yaradý mý?...
PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!![]()
hah aferim yarasýn... hade ben 7 saat sonra gidiorum amerikalara yaramazlýk yapma tamam mý akýllý uslu ol üzme forum halkýný muhahaD
PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!![]()
finaller yüzünden Amerika heyecanýmý bile yaþayamýyorum yaa![]()
þu anda tek düþünebildiðim,yarýnki çalýþmadýðým sýnavda ne yapacaðým..
yok olmuyor iþte,elime kitabý bile alamýyorum.hani bi notlarla bakýþma evresine atlasam belki gerisi gelirde...![]()
zor,çok zor..
keþke artýk finaller baþlasa bir hafta kaldý sýnavlarýn baþlamasýna![]()
Somethings never changes..
sizin yine ýýyý beným yarýn baþlýyo 20 sýne kadar sýnavým var dilek olay 11 sýnav 33 kredý makro mýkro para polýtýkasý ekonometrý ýstatýstýk çeko pazarlama iktisat sosyolojýsý kýymetlý evreak hukuku buyume bide mesleký yabancý dýl anlýcaanýz mýçtým25 ýndede ocean cýty yollarý taþlý
![]()
Konu bhasdemir tarafýndan (08-06-2009 Saat 12:05 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Hala 4 sýnavým var Classical American Cinema, American Poetry, American Novel ve American History olmak üzere.Çalýþabiliyor muyum peki? Tabii ki hayýr... Haftaya bugün olsa da bir an önce uçsam hayallerindeyim. Adamlarýn hayatýný okuyorum 3 senedir, gidip bakalým bi neymiþ þu "American Dream" =P
Hala da þaka gibi geliyor gerçi gitme fikri. Bilemedim.
Bitse de gitsek iþte kýsacasý=)
Süper fikir, ama sanmýyorum pek bir iþe yarayacaðýný=) Zaten muhtemelen final sonuçlarýmdan sonra önümüzdeki dönem "Amerikan rüyasý nasýl kabusa dönüþür?" örneði yaþayacaðým=)
Bilgisayar önümde, forum hemen hemen uyanýk ve evde olduðum her vakit açýk, ve her 5 dkda bir okuyorum yazýlanlarý. Sonra bir yandan günde 6-7 kez olmak üzere British Airways ve Greyhound'un sitelerini kontrol ediyorum. Ha tabii bir de yine günde 4-5 kez googlemaps'i açýp, kalacaðým otelden sahile kadar turluyorum falan. E kafam zaten oldukçe uçmuþ durumda; ilk kez tek baþýma bir þey yapýyorum, onu býrak hayatýmda ilk kez uçaða bineceðim. Sonra orda neler olacak meraký da rahat býrakmýyor....(bu böyle uzar gider=))
Kýsacasý bu ruh halindeyken, kitaplar sadece masa baþýnda öyle dekor oluveriyorlar=)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks