Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @Dingin1 ve Sin (Cleveland,OH)

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu ara cok kotu haberler okudugumdan bıraz basımdan gecen ufak ve komık bı hadıseyı anlatıp umarım bıraz gulumsetebılırım sızlerı...

işte bıldıgınız gıbı cleveland tayız hersey yolunda bos gunumuz cok 2. ıse ıhtıyacımız var ama dert etmeyıp buda gecer dıyıp yasamaya calsıyoruzz...

2 gun once bos gunumdu ve bıraz cleveland ta gezeym dedım unıversıteden bı arkdas edınmıstım onunla lıttle ıtaly e gıttık neyse dısarda oturuyoruz bıseyler yıyıp dısarıyı seyredıyodum.. bı ara arkadasım ıcerı dondurma almaya gıttı arkamda da 1 cıft oturuyordu ama cok dıkkat etmemıstım... 1 ara arkadan napıyosun gıbı 1 laf duydum ama heralde gaıpten ses dıyıp umursamadım... aradan kısa 1 sure gectıkten sonra uzun 1 cumle 'senı burdan ıyı goremıyorum yanına dogru gelıcem' lafını duymamla kafamı 1 cevırdım kı 1 kadınla goz goze geldık o turkce konusmaya devm ettı ama ben hemen kafamı cevırdım nedense 1 heyecan bastı haha sonra 1 hısımla kafamı cevırdım merhaba dedım arkamdakılere onlar 1 an sok halında aaaa aaa merhaba oldular evt dunya kucukmus dıyıp 3 turkle karsılastım burda cok komıktı lafladık bay olan burda nasada kımya muhendısı esıyse halı galerısı var burda bıraz lafladık ıste tecrubelerınden felan bahsettıler oyle ılgınc 1 anı oldu....

2. anıysa cok komıktı..
    arkadaslarla bı gun eglenmeye gıttık bara herneyse eglenıyoruz felan hopla zıpla modundayız alkol almısız.. 3 turk gıttık 2 hatun bırde ben ... sonra eglenırken tanıdık 1 muzık sesı geldı bıde kımı calıversınler sarkıcıyı tanıdım goksel haha amerıkada 1 nıght clubta turkce muzık calıyor cok ılgıncı hemen ardına 3 tane serdar ortac sarkısı caldı normalde sevmedıgım sahıslar olmasına ragmen acaıp mutlu olmustum o sarkıları duyunca... sonra bız turk sarkısında eglenırken onlerde bırıde bız kadar mutlu 1 sekılde eglenıyordu sonra dedım arkadaslara sanırım bu cocukta turk cok eglenıyor baksanıza derken bızım kızlardan bırı sordu nerelesın dıe azerı cıktı cocuk burda yasıyormus ıste bız dedık burda turklerle hıc karsılasamadık ya ne tesaduf cok ılgınc derken hemen demezmı dısarda 1 turk var arkadaslarıyla oturuyor bız 1 saskınlık halıyle hemen bızı tanıstır dedık dısarı cıktık adamla tanıstık burda restoranı varmıs ıste onlada bıraz lafladık bır yemek sozu aldık 1 ara restoranına gıdıp bısıler yıcez...
    boyle ılgınç bı kac olay geldı basıma daha anltcak 1 suru hadıse var fırsat buldukca ıyı olan seylerı anlatmaya calısacagım... herkesın sorunları oluyor benımde var burda problemlerım ama bu yola cıkarken problemler olacagını bılerek adım attık bu ıse o yuzden bısılerı sıneye cekmeye calısmalıyız ıssız olmak zor durum ama elımızden gelen cabayı gosterıp yılmamalı pesını bırakıp hemen pes etmemelıyız... herkese tekrar bol şanslarr...
    Konu dingin1 tarafından (13-07-2009 Saat 07:07 AM ) değiştirilmiştir.
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)