Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Red alýp veya cevap alamayýp ikinci kez vizeye baþvuranlar

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Exclamation Red alýp veya cevap alamayýp ikinci kez vizeye baþvuranlar

arkadaþlar ilk seferde red alan veya pasaportu boþ gelen ama ikinci bir kez baþvuranlar ve aldýklarý sonuçlarý buraya yazsýn bakalým kimler ikinci seferde neler yapmýþ ...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

2, cide sacma sapan býr sebebten red aldým

(kolumda yara vardý ne oldu nasýl oldu neden oldu uzattýda uzattý vermedi)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yazalým. sonuçlarý . bende çok merak ediyorum ikici randovide vize alan var mý?. bakalým haftaya randovim var. ozaman yazarým. birde ben birþey sorayým. konsolosluk için 100 dolarý fortis banka en geç ne zaman yatýrmam gerek görüþmeden önce?
    birde eðer ok alýrsam vizeyi ne zaman veriyorlar bana...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

100 dolarý görusmeden önce ne zaman yatýrýrsan yatýr önemlý olan dekont.vizende görusme olumlu gecerse ýký gunde elýnde olur

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

napýyo bunlar anlamadýmki kolundaki yara yüzünden red vereceklerini sanmýyorum çok saçma gerçekten.sadece þansýzsýn diyelim sýkma canýný boþver ya sen.baktýn wat olmuyo 12 yada 18 aylýk internship dene þirketini deðiþtirerek tabi buraya gelenler var þirketinden de çok memnunlar ihrturkey mesela çok iyiymiþ iternshipte falan.o zaman vize alma þansýn artar mezun konumunda olduðun için.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar ben biþey sorayým. vize görüþmesine giderken ds156 157 158 doldurmamýz mý gerkiyor? ben advisin myadiser adresinden doldurmuþdum daha önce sonrada kýbrýsda vize görüþmesine gidip red yedim. randovimi kendim lamýþtým. pazartesi görüþmem var elimde üzerinde j-1 statues yazan belge ds 2019 bide ciee iþ veren ve ne zaman gideceðim ile ilgili kaðýtlar var diðerlerini þirket mi gönderiyor konsolosluða?

internetten konsolosluk sayfasýnda formlarý var doldurmam gerktiði yazýyor?
    red yemememk için ince eleyip sýk dukuyorum..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benim bir arkadaþým 4.sýnýf ilkinde red aldýktan sonra o formlarý(156,157,158)yeniden doldurmuþtu,zaten formlarý alýyorlardý ilk seferde yanlýþ hatýrlamýyorsam.Ýkinci görüþmesinde vizeyi aldý,onunla birlikte biz de(2 kiþi daha) vizeyi aldýk.Üçümüz de 4.sýnýftýk,ayný gün aldýk(istanbul),birimizin okulu uzamýþtý,ilkinde red alan staj yapacaðýný belgeledi,bana da 4.sýnýf mýsýn diye bile sormadý,niye geç gidiyosun diye sordu ama 3 kez sordu).O anki ruh hallerine baðlý herhalde bir de mümkün olduðunca rahat olun,herkese baþarýlar.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet yeniden temin etmem gerekiyormuþ onlarý yeniden gönderecekler bana saol.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ds 156 157 158 bu belgeler red alsan da vizeyý alsanda konsoloslukta kalan belgeler ötekýler sana gerý ýade edýlýr o yuzden red aldýgýnda onlarý tekrar temýn etmelisin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks