self wat için iþ sözleþmesi doldurmamýz gerekiyor ama nasýl yapýldýðý hakkýnda pek bi fikrim yok yardýmcý olabilecek birisi varmý. çok acill?
self wat için iþ sözleþmesi doldurmamýz gerekiyor ama nasýl yapýldýðý hakkýnda pek bi fikrim yok yardýmcý olabilecek birisi varmý. çok acill?
Self program için þirketin sana sponsoruna ait bir Self Application formu göndermelidir. Bunu elektronik ortamda gönderebilir ve sen de bunu iþverenine göndererek doldurtabilirsin. Sonrasýnda doldurulan bu forma hem iþverenin hem de senin imza atman gerekiyor. Böylece Job Offer tamamlanmýþ oluyor.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmaný
Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
bizden o formun kendimizle ilgili kýsýmlarýný doldurup iþverene göndermemiz istendi. alliancela gidiyoruz ve aag id lazým yazmamýz için. ama bilmiyorum id'mi, daha doðrusu varmý yokmu onuda bilmiyorum. acaba dsle birliktemi gelir, yani orayý boþ býraksam sonradan elle doldursak sorun olurmu acaba?
ID gibi bilgileri doldurmanýz çok da önemli deðil. O tür bilgileri sponsor firma veya þirketiniz de doldurabilir. Sizinle alakalý olmayan bu tür kýsýmlarý boþ býrakýn. Ayrýca durumu neden þirketinizle paylaþmýyorsunuz?
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmaný
Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks