new hamshireda The balsams hotele geldik arkada??m?zla.2 hazirandan beri amerikaday?z.fazlaca sorun ya?ad?k.genel olarak sizinle payla?mak isterim.
2 haziran 4.05 de newyorka indi uça??m?z.uçak yolculu?u çok güzel geçti.londradan new yorka uçarken yan?m?za finlandiyal? biri oturdu.yol boyunca muhabbet ettik.daha türkiyeden ç?kt???m?z gibi ingilizce konu?maya ba?lamak ve pek zorlanmamak güzeldi.uçak yolculu?u çok güzeldi.devaml? içecek servisi var.yiyecekte veriyorlar.500 dolarl?k british cilerdenim onu da belirtmek isterim
newyorkta beraber geldi?im arkada??m?n kuzenleri ya??yor.i?e ba?lama tarihimizde bizim newyorka gitmemizden 5 gün sonra oldu?undan orada 5 gün kal?r sonra i?e ba?lar?z diye planlad?k.ikinci gün yorgunlu?umuzu üstümüzden atmak için dinlendik.üçüncü gün ?irket yetkilimizden telefonumuzu almak için manhattana gittik.maalesef telefonlar?m?zla beraber kötü haberide ald?k.çal??aca??m?z restaurant sözle?memizi fesetmi?.daha önce haberleri olmas?na ra?men bizi haberdar etmemi?ler.alternatif olarak önümüze 4 seçenek sundular.bunlar; newyorkta ya?l? bak?m?,new hamshireda otelde bula??kç? yada oda temizleyicisi,boston six flagsde çal??ma,washington d???nda gezici lunaparkt?.
bir kaç gün karar vermek için bekledik ama kalaca??m?z yerde daha fazla kalamazd?kta.karar vermek zordu.en son new hamshiredaki i?i seçtik.otele gitmeden newyorku baya gezdik.çok güzel bir ?ehirdaha sonra new hamshirea gitmek için yola ç?kt?k.yolculuk oldukça zordu.newyorktan bostona,oradanda berlin diye bir yere geldik.aktarmayla beraber 10 saate yak?n süre yoldayd?k.berline gelince otel yetkileleri bizi al?p otele getirdiler.berlinden otele gelirkende yol bir buçuk saate yak?n sürdü.yolda giderken geyik falan ç?kt? araban?n önüne
önce oda temizleme vereceklerini söylediler sonra mutfa?a verdiler bizi.iki ki?ilik odada kal?yoruz.3 ö?ün yemek bedava.her türlü içece?i bardaklar?m?za koyup içebiliyoruz.ama arkada??mla beni ayr? vardiyaya verdiler o moralimi bozdu.
?imdiye kadar ya?ad?klar?m bu ?ekilde.benim için wat pek güzel ba?lamad? aç?kças?.umar?m daha iyiye gider.
amerikaya gelecek arkada?lara güzel watlar diliyorum

Alıntı

Bookmarks