California, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego bunlar pahalı ve büyük sehirler. Bence wat ile cok fazla büyük olan bir sehre gidip kurda kusa yem olmak yerine orta nüfuslu bir sehre gidip parayı kazanıp sonra gezerken oralara gitmek daha mantıklı. Ev kiraları, ulasımı, aldıgınız saatlik ücretle kıyaslayınca California gercekten pahalı. Benim tavsiyem Floridaya gidin derim. Abd nin en güzel eyaleti Gezerken ucakla batı abd yaparsınız illa ki Cali diye tutturursanız, veya arabayla Miami, Orlando, NY a kadar gidebilirsiniz belki. Ucak biletine gelirsek California fiyatının dogu abd den cok fazla farklı olacagını sanmıyorum. Kriz ve BA saolsun NY 500$ken ondan yaklasık 2500mil daha uzaktaki Los Angelese 530$ a bilet almıstım. Tabi güme gitti o ayrı mesele Gidilecek eyalet calısılacak is kadar önemli bence. Kesinlikle cok büyük sehirler veya cok ufak sehirler secmeyin derim. Calısırken gece hayatım da olsun, denize de gireyim, yani kısacası tatil de yapayım derseniz FL derim baska bir sey demem. FL askı bir baskadır Cok reklam yaptım ama olsun.