Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wendys Fast Food Lafayette

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Wendys Fast Food Lafayette

Merahba arkada?lar bende bu sene yüksek ihtimalle wendys fast food ta çal??aca??m lafayette de.Bu i?yeir hakk?nda ve daha önce giden arkada?lar varsa yard?mlar?n? bekliyorum i?i seçmek üzereyim lütfen yard?m edin.Saati 7.5$ haftal?k konaklama 75$ ve yiyeceklerde %50 indirimliymi? ac?kcas? pahal? geldi ama ne dersiniz?? Cok karars?z?m...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benm arkada??m oraya gitmi?ti Baya?? bi memnun kalm??t?.Ayr?ca yemekleride bi süre sonra bedava yedi?ini biliyorum ben..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Benim kay?npeder Utah Price'da Wendys'in müdürü..Aile ?irketimiz say?l?r

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

birader saol yard?mla?n için ama biraz daha detayl? bilgi laz?m gercekten seçmek üzereyim yanl?? tercih yapmak istemiyorum arkadas?nla ileti?ime gecme olana??m varm? acaba.Bu arada sen,n babayla beni bi tan?st?rsayd?n valla

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı suatalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader saol yard?mla?n için ama biraz daha detayl? bilgi laz?m gercekten seçmek üzereyim yanl?? tercih yapmak istemiyorum arkadas?nla ileti?ime gecme olana??m varm? acaba.Bu arada sen,n babayla beni bi tan?st?rsayd?n valla
    Ben de çar?amba günü tan??acam yüz yüze..Bundan önceki tan???kl???m birkaç telefon görü?mesi ve msn muhabbetinden ibaret

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hadi ya bizim i? yatar o zaman sana kolay gelsin birader.Bu arada ne olur arkadaslar biraz daha yard?m edebilirseniz su wendys hakk?nda bugün secicem i?i ne olur arkadaslar....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

walla wendys konusunda diyebilece?im ?udur ki k?vr?ml? patatesleri güzeldi.yemeklerinide severim rahat çal??ma ortamlar? vard? çal??anlar?n ,çok geç kapam?yorlar mc donalds gib öle s?ra olmuyo kar??lar?nda zorlanm?yorlar ama tabi benim bu d??ardan gördü?üm bi mü?teri olarak gitti?im wendys restoranlar?nda durum böyleydi.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anlad?m saolas?n hadi arkadaslar ya yokmu babayi?it i? detaylar? hakk?nda bilgi verecek ....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar lütfen ya yard?m edin vazgecicem gitgeller yas?yorum busene bas?ma bela oldu bu wati?i zaten..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Abi kaçt?r yaz?yorum yokmu yard?m edecek yaaa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende florida pensacola daki wendy' se gidiyorum.. kalcak yer haftal?k 75 dolar ve ilk gitti?inde bir ayl?k kiray? (300) ve depozito (100) veriyosun..ayr?ca siyah pantalon getirmemizi istediler ve ordanda 20 dolara siyah ayakkab? al?yosun.. yiyecekleri güzel ve yüzde elli indirimli zaten bi süre sonra o bedava oluyo diye bi çok duyum ald?m..saatlik ücreti 7.5 dolar ama ben 2. i? dü?ünüyorum duruma göre bak?cam art?k..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ne zaman gideceksin birader inan i?i arast?r?yorum kimseyi bulam?yorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 30 haziranda gidiyorum.. sen ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

BEnim i? daha yeni oldu ah bu ?irketi varya yak?cakt?m art?k g?na getirdiler neyse bosver daha vize görü?mesine gidicem 15 pazartesiydi asl?nda ama saolsun ?irkeitm yeti?tiremedi o yüzden belki seninle bi ihtimal ayn? tarihte gidebiliriz.Bu arada sendeki ?artlar?n ayn?s? bende de geçerli lafayette için bakal?m nas?l oalcak bilmiyorum ama daha detayl? bilgide bulamad?m.Kotu seyler duyarsam vizeye kadar vize reddi bile alabilirim o dereceye getirdiler inan.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende ya ?irektten baya bi dilim yand? adamlar?n yüzünden geç kald?m 22 sinde vizeye gircem 29una bilet ald?m umar?m yolunda gider her?ey

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?nsallah birader bu arada wendy fast foodlar için bilgi vermek isteyen olursa özellikle lafayette ve florida için yard?mlar?n?z? bekliyoruz bizi haz?rl?kl? gonderin arkadaslar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende Montana,Bozeman'da ki Wendy's de çal??aca??m.
    Saati 8.75,konaklamada ayl?k 200 dolar..!
    Bunun d???nda benim de Wendy's ile ilgili pek bir bilgim yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hac? senin saatlik ücret kalma masraf? k?yakm?? valla

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben south yarmouth wendy'steyim rahat çal??ma ortam? var, zorlam?yolar, günlük 5$l?k yeme hakk?m?z var, ben geleli 10gün oldu 8günlük bi paycheck ald?m gün ve 8saat overtime yapm???m, hesaplad???mdan çok fazlas? vard? checkimde. alt-üst ili?kisi yok, general manager?m?z çok e?lenceli her sorunumuzu ilk ona söylüyoruz, hatta kald???m?z wendy'sin evi biraz pisti ve temizlik malzemelerini wendy'sten istedik, bozuk lambalar?n yenilerini de ordan ald?k, wireless var ve çok h?zl?, telefonu da kullanabiliyoruz bedava hem de,yurtd???n? aramak için de evdekiler bi kart kullan?yolar mezun kart san?r?m, bunlar?n hepsi verdi?imiz kiraya dahil,ayda 320 vercez. kiray? elden, 2hftada bi general managere vermek gerekiyo, yapt?rd?klar? i?ler ilk ba?ta yorucu geliyo fakat zamanla al???yosun, adamlar?n belli saatleri var mesela 11e kadar pek kimse gelmiyo 11de dolu?uyolar, bi anda bunal?yosun yar?m saat sonra kimse kalm?yo 1e kadar mesela... yani belli ö?ünleri var ve o saatte hücüm ediyolar, ben hamburger haz?rl?yorum ve benim için o dakikalar zor oluyo=) burdaki wendy'ste çal??anlar?n ço?u dominik, brezilyal?,meksikal? ve herkes kendi aras?nda ispanyolca konu?uyo, mesela bana dönüp ingilizce bi?ey söylüyo s?nra öbür yan?na dönüp ispanyolca konu?maya devam ediyo gibi... bu biraz can s?k?c? olabilir ama zamanla ordakilerle ili?kilerini geli?tirdikçe hem ortam çok e?lenceli oluyo, hem zaman çok çabuk geçiyo, hem de hrkes ingilizce konu?mak zorunda kal?yo

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayr?ca wendy'sin evleri hep müstakil ve çok güzel. k?z erkek kar???k kal?yosun, wireless telefon elektrik bilmem ne hepsi kiraya dahil. herkesle aran? iyi tuttu?un ve i?ini iyi yapt???n sürece hiçbi sorun ç?kmaz, herkes arkada? gibi. mesela orta ya?l? bi manager kad?n var, sert duruyo ama anlad?m ki içinde hala genç k?z varm??=) türkçe ö?renmeye çal???yo, yava? çal??anlara kaplumba?a diyo=))) e?lenceli bi ortam, tavsiye ederim.. ama oray? e?lenceli hale getirmek de senin elinde, olumsuz bakarsan s?k?l?rs?n ama çevre edinmeye ba?lad?kça zaman bile ak?p gidiyo, 2gündür i?yerindeki insanlar bizi arabalar?yla al?p gezmeye götürüyolar mesela, bu da bizim ili?kilerimizle alakal?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayr?ca saatlik ücretim 8$

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ozlemm ad?na sevindim ya ama ben lousiana - lafayette deki wendys restauranta gidicem vize alabilirsem pazartesi günü oras? hakk?nda da pek bilgim yok ac?kcas? bole oldu?u için pek istekte kalmad? bende ne dersin ayn? olurmu sizinki gibi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de plymouthda geçen sene çal??an bi arkada??n tavsiyesiyle geldim.farkl? bi kasaba fakat her?ey anlatt??? gibi..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizdede ayn? durum olurmu sizin giib bilmiyorum valla ya ole olaca??n? bilsem direk amerikaya valla ama akl?mda hala soru i?aretleri var...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Dostum Lousiana ile Massachusetts arasinda kusura bakma ama epey fark var ama Wendy Mc heryerde aynidir.Gecen sene Lousianaya gidenler Gustavdan cok etkilendi insallah bir daha olmaz.Lousiana da is imkanlari iyi degilmis oyle demislerdi onlarda lafeyete ye gitmislerdi.onlardan bilgi alabilirsin
    Safinaz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tevenen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum Lousiana ile Massachusetts arasinda kusura bakma ama epey fark var ama Wendy Mc heryerde aynidir.Gecen sene Lousianaya gidenler Gustavdan cok etkilendi insallah bir daha olmaz.Lousiana da is imkanlari iyi degilmis oyle demislerdi onlarda lafeyete ye gitmislerdi.onlardan bilgi alabilirsin
    Eyw dostum saolas?n i?te o yüzden bu kadar arast?r?yorum ya yani pazartesi vize görü?mem var birilerini bulmam laz?m o zamna kadar..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

slm dostum bn bir haftadir alabama daphne wendys de calisiyorum.klasik fastfood isi mc ve diger fastfoodlarla ayni,saatlik 7.5 dolar tax haric ise gelirsek surekli kosusturmaca bide bizim burada kimse 40 saat almiyor 35 falan anca ama buradaki mc daha fazla zaman veryor,buraya gelince kolay bi is bekleme burada yaptigim isler turkiyedeyken elmi surmeyecegim cinsten,cunku sonucta turkiyede universite okumus insanlariz,bide butun wendys ler ayni olmaz menagere bagli isin guzel olup olmamasi,kaldigim yer bakiminda bn sabsiliyim cunku tek basima odam var ve klimali guzel bir ev zaten ev yuzunden daphne yi sectim.neyse eger daha ayrintili sorularin olursa ozel mesaj at cevaplamaya calisirim internet buldukca...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı nicola_34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm dostum bn bir haftadir alabama daphne wendys de calisiyorum.klasik fastfood isi mc ve diger fastfoodlarla ayni,saatlik 7.5 dolar tax haric ise gelirsek surekli kosusturmaca bide bizim burada kimse 40 saat almiyor 35 falan anca ama buradaki mc daha fazla zaman veryor,buraya gelince kolay bi is bekleme burada yaptigim isler turkiyedeyken elmi surmeyecegim cinsten,cunku sonucta turkiyede universite okumus insanlariz,bide butun wendys ler ayni olmaz menagere bagli isin guzel olup olmamasi,kaldigim yer bakiminda bn sabsiliyim cunku tek basima odam var ve klimali guzel bir ev zaten ev yuzunden daphne yi sectim.neyse eger daha ayrintili sorularin olursa ozel mesaj at cevaplamaya calisirim internet buldukca...
    vay Nicola ne zaman gittin nasilsin ne var ne yok Lubo ne yapiyor yada ruben .
    alisirsin dostum eglenmene bak kimlerle konakliyorsun.Foleye gulfshorese gecemedin mi
    Safinaz...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

valla 2 taylandli cocuk ki bu cocuklar harbiden cok delikanli iyi cocuklar ama 2 hafta sonra ayriliyorlar.bi ekvatorlu bide kolombiyali kiz var.valla lubo yu bi kere gordum zaten ihtiyacta yok ama rubene gore daha sevimli lubo,gulfshorese gecemedim cunku osecenek yoktu.bn neredeyse iki haftadir buradayim...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum ev arkadaslarinla araba bulursaniz alin yoksa Daphe nede zaman zor gecer
    Safinaz...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)