ya ben south yarmouth wendy'steyim rahat çalışma ortamı var, zorlamıyolar, günlük 5$lık yeme hakkımız var, ben geleli 10gün oldu 8günlük bi paycheck aldım gün ve 8saat overtime yapmışım, hesapladığımdan çok fazlası vardı checkimde. alt-üst ilişkisi yok, general managerımız çok eğlenceli her sorunumuzu ilk ona söylüyoruz, hatta kaldığımız wendy'sin evi biraz pisti ve temizlik malzemelerini wendy'sten istedik, bozuk lambaların yenilerini de ordan aldık, wireless var ve çok hızlı, telefonu da kullanabiliyoruz bedava hem de,yurtdışını aramak için de evdekiler bi kart kullanıyolar mezun kart sanırım, bunların hepsi verdiğimiz kiraya dahil,ayda 320 vercez. kirayı elden, 2hftada bi general managere vermek gerekiyo, yaptırdıkları işler ilk başta yorucu geliyo fakat zamanla alışıyosun, adamların belli saatleri var mesela 11e kadar pek kimse gelmiyo 11de doluşuyolar, bi anda bunalıyosun yarım saat sonra kimse kalmıyo 1e kadar mesela... yani belli öğünleri var ve o saatte hücüm ediyolar, ben hamburger hazırlıyorum ve benim için o dakikalar zor oluyo=) burdaki wendy'ste çalışanların çoğu dominik, brezilyalı,meksikalı ve herkes kendi arasında ispanyolca konuşuyo, mesela bana dönüp ingilizce bişey söylüyo sınra öbür yanına dönüp ispanyolca konuşmaya devam ediyo gibi... bu biraz can sıkıcı olabilir ama zamanla ordakilerle ilişkilerini geliştirdikçe hem ortam çok eğlenceli oluyo, hem zaman çok çabuk geçiyo, hem de hrkes ingilizce konuşmak zorunda kalıyo