Merhaba arkadaslar, yine benLanetli wat 2009 un magdurlarından biri olarak 17 Haziranda kelepir British Airlines biletim olmasına ragmen hala DS im ve vizem yok. %99.9 biletimi degistirmek zorunda kalıcam, expediadan BA biletini degistiren var mı ? Expedianın sitesinde okudugum kadarıyla bilet degisimi sadece telefonla oluyor. Secmek istediginiz yeni ucusun bilgilerini söylüyorsunuz ve cezası + belirli bir miktar ek ücretle degisim yapılıyor diye yazıyor. Sormak istedigin biletim BA iken yeni ucus icin yine mi BA ucusu secmem gerekiyor ? Ve ceza haricindeki ücret diye kasteddigi yeni biletle eski biletin farkı mı yoksa
? Expediadan bilet degisimi yapan veya bilgisi olan arkadaslar yanıtlarsa sevinirim. İyi günler...

Lanetli wat 2009 un magdurlarından biri olarak 17 Haziranda kelepir British Airlines biletim olmasına ragmen hala DS im ve vizem yok. %99.9 biletimi degistirmek zorunda kalıcam, expediadan BA biletini degistiren var mı ? Expedianın sitesinde okudugum kadarıyla bilet degisimi sadece telefonla oluyor. Secmek istediginiz yeni ucusun bilgilerini söylüyorsunuz ve cezası + belirli bir miktar ek ücretle degisim yapılıyor diye yazıyor. Sormak istedigin biletim BA iken yeni ucus icin yine mi BA ucusu secmem gerekiyor ? Ve ceza haricindeki ücret diye kasteddigi yeni biletle eski biletin farkı mı yoksa
? Expediadan bilet degisimi yapan veya bilgisi olan arkadaslar yanıtlarsa sevinirim. İyi günler...
Alıntı

Ucak bileti carsamba olduguna göre yine eglence baslıyor, heycan top seviyede. Konsoloslugu arayıp durum böyle böyle diye anlatıcam isallah bu duruma uyan acil vize gibi bir uygulama vardır. 1-2 gün icin ucak bileti degistirirsem cok yazık olucak. Herkese hayırlı, krizsiz iyi watlar...
Konsoloslugun acil vize islemi vs yapan yeri yokmus ögrendigim kadarıyla. Bileti degistirmek icin Expedia yı aradıgımda ise 120€ ceza ücreti + yeni bilet-eski bilet ücreti talep ediyorlar. Korktugum basıma geldi, 500$ lık bilet icin 1200$ degisim ücreti talep ettiler. Yeni bilet alsam daha karlı olacak gibi görünüyor. Okuyun da ibret alın diyorum, baska bir sey demiyorum. Moral -1500, kafam cok karısık, sonum hayrola...

Neyse, basa gelen cekilir. Tüm watcı arkadaslara wat 2009 hayatında basarılar...

Bookmarks