Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: hala avea hattýný kullanmak istiyen var mý_?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

Standart hala avea hattýný kullanmak istiyen var mý_?

arkadaþlar o kadar anlattýk burda yine de bi hatýrlatayým...

avea da yurtdýþý açtýrma ücreti olarak 50kontör düþüyor.

Türkiye'den sizi aradýklarýnda 4 kontör/dk
    ABD'den siz Türkiye'yi aradýðýnýzda ise 4.24tl/dk

gibi süper yüksek bir fiyatlandýrmasý var...

detaylý bilgi: http://www.avea.com.tr/tr/sta/kapsam....ucretlendirme
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

DÝðerlerinde de bi belirsizlik sürüyor. "Net10 ile sadece ist. içi arama yapabilirsiniz", "Net10 ile tüm türkiyeyi arayabilirsiniz", "At&t +dünyatelekom en iyisi cep tellerinide arayabilirsini", "At&t +dünyatelekom sitesi sorun veriyor, mail gelmiyor, sitesinde þunu giremiyorum", "o iyi, bu kötü" falan filan....

-Net10 alalým dedik cep tel. aranmýyormuþ.
    -At&t + dünyatelekom almayý düþündüm bi dünya iþi var. Siteside sorunluymuþ millet dert yanýyor iþlem yapamýyoruz diye.
    -T-mobile, tracfone falan çýktý bide þimdi iþin yoksa onlarý araþtýr

3 ay için 250 dk tr cep+ 250 dk tr sabit hat + 100 dk falan amerika içi cep tellerini aramak toplam kaç para tutar, hangisini almak gerekir bi türlü çözemedim?

Hangisini alacaðýma bi türlü karar veremedim ama hangilerini kullanmayacaðýmý biliyorum (turkcell, avea )

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben turkcellimi götürcem yanýmda mesaj atmak için kullanýcam.ayrýca firmam ilk gittiðimde kullanmak için calling card verdi yaklaþýk 20dakika var içinde.bunlarýn dýþýnda da internet kullanýcam ve lazým oldukça calling card'a kontr yükliycem.e tabii ordayken daha avantajlý bi iletiþim yöntemi bulursam da onu kullanýcam artýk

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

net10 konusunu aydýnlattýk o baþlýkta .Ýstanbul harici arama yapamazsýnýz.cep tellerine msg yollayabilirsiniz ve 300 dkka bedawa 30 dolara bu konuþmalarý yapabilirsiniz.bi mesaj 0.5 dkka yani toplamda 600 msg atabilirsiniz.arama yaparkende dakka hesabýndan istanbulu o dakkalar süresinde arayabilirsiniz yani abd ve istanbul arasý bi fark yok aramada.Gayet ucuz ve makul bi firma eðer istanbuldaysa arayacaðýnýz yerler.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý stormhik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar o kadar anlattýk burda yine de bi hatýrlatayým...

avea da yurtdýþý açtýrma ücreti olarak 50kontör düþüyor.

Türkiye'den sizi aradýklarýnda 4 kontör/dk
    ABD'den siz Türkiye'yi aradýðýnýzda ise 4.24tl/dk

gibi süper yüksek bir fiyatlandýrmasý var...

detaylý bilgi: http://www.avea.com.tr/tr/sta/kapsam....ucretlendirme
    Amerika 'da Faturasiz yani kontorlu Avea hattinizi kullanmak isterseniz kredi karti numaranizi vermeniz gerekiyor ! Lutfen Bakiniz

Yani bu durumda en mantikli olan Turkcell Faturasiz hattinizi yurtdisina actirmak ne kredi karti numarasi ne de baska birsey gerekli . Sadece 1 SMS ile yapabilirsiniz . Arama olarak degil mesaj olarak kullanirsiniz bir sure ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

net10 istanbul dýþý sabit hatlar aranayýyor yozgatlýyým ve ailemle hergün görüþüyorum þuan utahtayým yani aramýyor filan deðil bal gibi arýyor sadece cep aramýyor o kadar

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben de ne yapacaðýma karar veremedim hala
    net10 en iyisi gibi duruyor ama bu istanbul dýþý olayý kafamý kurcalýyor

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben bugun mezun card musterý temsýlcýsýyle konustum we gayet gusel ýmkanlardan abhsettý ama bunun ýcýn at&t hattýný kullanmamýz gerekýomus osellýklerýný býras anltayým sýze amerýkdan ýster cep telefonundan ýstersenýz sabýt telefondan ýstedgýný yerý arayabýlýosunuz cebý ararsanýz 10 dolar 50 dakýkaya sabýt hattý ararsanýz 10 dolar karsýlýgý 100 dakýka konusabýlýosnuz. turkyeden sýzý arayalnar ýcýnse dakýkasý 9.9 cent gýdýo...daha uygun biþi war mý býlmýorum ama sanýrým en uygunu bu sonucrta

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý safab Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    net10 istanbul dýþý sabit hatlar aranayýyor yozgatlýyým ve ailemle hergün görüþüyorum þuan utahtayým yani aramýyor filan deðil bal gibi arýyor sadece cep aramýyor o kadar
    geçen sene aramýyordu kardeþ ona göre bilgi veriyoruz tabiki bu sene arýyorsa tabi bunu sölemen ilgilenen arkadaþlar için güzel fakat resmi net10 in sitesindede istanbul harici aranamayacaðýný söylüyor herkesin bilgisi olsun ona göre sora nie aramýo bu hani arýodu demesin kimse.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþlar TURKCELL hattýnýzý uluslararasý görüþmelere açtýrmak için *111# tuþlayýp arama tuþunu basmanýz yeterli.avea'da ki gibi kontörünüz falan düþmüyor bu iþlem sonrasýnda.yani üctersiz...ben þahsen turkcell'i götürcem...mesaj 3 kontör ve sadece yollayandan düþüyor.mesaj da öyle iki taraftan falan düþmüyor...

ama þunu unutmayýn!!! ürkiyeyi arýyacaðýnýz ya da mesaj atacaðýnýz hattý da uluslararasý görüþmelere açtýrýn...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAÞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazý insanlar çalýþýrken keyifle ýslýk çalar.Hayatlarý muhteþemdir...Bazýlarý durmadan aðlar inler.Ben çocuklara hep ayný þeyi söylerim:'Þikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayýn...Hayatýn sloganý ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dýr.Çoðu terk ediþimizde,zafere birkaç adým kaldýðýnýn farkýnda bile olmayýz.Baþarý yarýþmanýn kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý karamel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben bugun mezun card musterý temsýlcýsýyle konustum we gayet gusel ýmkanlardan abhsettý ama bunun ýcýn at&t hattýný kullanmamýz gerekýomus osellýklerýný býras anltayým sýze amerýkdan ýster cep telefonundan ýstersenýz sabýt telefondan ýstedgýný yerý arayabýlýosunuz cebý ararsanýz 10 dolar 50 dakýkaya sabýt hattý ararsanýz 10 dolar karsýlýgý 100 dakýka konusabýlýosnuz. turkyeden sýzý arayalnar ýcýnse dakýkasý 9.9 cent gýdýo...daha uygun biþi war mý býlmýorum ama sanýrým en uygunu bu sonucrta
    ayný ücretlendirme dunya telekomdada var.hatta dunya telekomda 105 dk sabitleri 55 dkda cepleri arayabiliyorsunuz netten açarsanýz birde bonusu var

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)