Evet 15-17 saat arasi shiftlerden sonra ancak haftasonu yeniden yazma firsati bulabildim.Oncelikle sunu belirtmeliyimki ne olursa olsun 2.kez ayni isi secmeyin ben cidden cok sikildigimi farkettimhele ki dogu yakasi isleri sahil yok,eglence yok,bir yerlere gidebilmek icin araba sart,aaa cidden cok sikici tamam guzel para yapiyorum belki ama ikinci kez cekilmiyor.Ve dogu avrupalilar kesinlikle cok soguk kotu ve benciller,gecen yil bir nebze olsun iyiydi ruslar ve polonyalilar fakat bu yilki veletler cidden cok soguk ve kaba ne kadar sicak davransamda beni irkci bir herif yapmaya kararlilar.Bu ulkeye her gelisimde ulkemin degerini daha iyi anliyorum acikcasi,amerikalilarda sevdigim tek sey saygi,saygi yollarda,marketlerde,komsulukta vs. ama bunun disinda cidden ulkemdeki hayatima degisemem sanirim.Patronum mezun olup burada kalmami istiyor ama sanirim ben bunu istemiyorum gelince farkina vardim.Amerika sadece amerika yani cokta buyutulecek birsey yok sanirim 2-3 kere daha gitsem sanirim hicbir anlami kalmayacak benim icin,sadece bu kadar ugrasmamiza degmez gibi geliyor
Uzgunum biraz ic dokme gibi oldu bu yazim size yarayacak birseyler yazamadim,fakat Maryland,Delaware yada Virginia hakkinda sorulariniz olursa bana buradan yazin yada ozel mesaj atin elimden geldigince yardim ederim her konuda.Herkese iyi calismalar.

hele ki dogu yakasi isleri sahil yok,eglence yok,bir yerlere gidebilmek icin araba sart,aaa cidden cok sikici tamam guzel para yapiyorum belki ama ikinci kez cekilmiyor.Ve dogu avrupalilar kesinlikle cok soguk kotu ve benciller,gecen yil bir nebze olsun iyiydi ruslar ve polonyalilar fakat bu yilki veletler cidden cok soguk ve kaba ne kadar sicak davransamda beni irkci bir herif yapmaya kararlilar.Bu ulkeye her gelisimde ulkemin degerini daha iyi anliyorum acikcasi,amerikalilarda sevdigim tek sey saygi,saygi yollarda,marketlerde,komsulukta vs. ama bunun disinda cidden ulkemdeki hayatima degisemem sanirim.Patronum mezun olup burada kalmami istiyor ama sanirim ben bunu istemiyorum gelince farkina vardim.Amerika sadece amerika yani cokta buyutulecek birsey yok sanirim 2-3 kere daha gitsem sanirim hicbir anlami kalmayacak benim icin,sadece bu kadar ugrasmamiza degmez gibi geliyor
Alıntı
Bookmarks