arkada?lar bu pedicab medicab olay?n? duydum da merak ettim NJ de imkan? varm? acaba bi de bisiklet al?omu?uz herhalde özel nerden al?n?r nerde yap?l?r NJ de yap?l?r m?=) amma sorum var bilen gören varsa yard?m?n?z? eksit etmeyin lütfen...![]()

arkada?lar bu pedicab medicab olay?n? duydum da merak ettim NJ de imkan? varm? acaba bi de bisiklet al?omu?uz herhalde özel nerden al?n?r nerde yap?l?r NJ de yap?l?r m?=) amma sorum var bilen gören varsa yard?m?n?z? eksit etmeyin lütfen...![]()

pek tavsiye edilmeyen ve ço?u ?irket taraf?ndan i?verilmeyen bir i?
zira bu i? kolay de?ilmi? belediyelerle falan anla?mal?ym?? mafyalar? varm?? yani
bi de kas gücüne dayal? vücudun dayan?kl? m?d?r bilemem ama ?ahsen ben de tavsiye etmem ama e?lenceli bir i? olsa gerek insanlarla içiçe bol sohbetli konu?mal? falan
tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler yapan eden gören daha iyi bilir
ama forumda daha önce yapan var m? bilmiyorum ben denk gelmedim

nj new jersey galiba (cahilim bu konuda) new jersey'de pedicab yerine (benzeri say?labilir) rolling chair i?i var. forumda di?er i? seçeneklerinde i? hakk?nda ayr?nt? mevcut. seçmi? oldu?um i?tir ayr?ca.

Hocam ben bu konuyu çok ara?t?rd?m.Pedicap i?i çok yorucudur ama paras? iyidir.Olumlu yanlar? patron yok.istedi?in zaman çal??abilirsin.Kimse sana soru sormaz.?stedi?in saatte i?e gidebilirsin.?stedi?in yeri gezebilirsin.Örne?in ny ta central park? bi tur gezdirmek 60$..45 dk falan sürüyor.Hatta adamlar sohbetini be?enirse daha fazla b?rakanlarda oluyor.Benim abimin arkada?? bu i?i yapt? bikaç y?l önce.Onun anlatt?klar?n? aktar?yorum.Bi keresinde 120$ ald??? olmu?.Ama a?z?n?n laf yapmas? laz?m biraz yani mü?teriyi ça??rabilmelisin.??in olumsuz yanlar? bu i?i yapan rus k?zlar? waronlar warken kimse senin bisiklete binmez.?ahsen bende binmem
Belki sen bile onlar?n bisikletine binersin.....Bide oradaki obezite sorunun biliyorsun.Denk gelirse senin son i?in olabilir.
As?l paray? gece bar önlerinde sarho? ta??yarak ç?kar?rs?n.Bide park turlar? war tabi.Polis pedicap i?ini çok s?k? tutuyor.Ceza yiyen çok oluyormus ayr?ca bu sokaka benim giremezsin bu durak benim duramazs?n diyen negrolarda warm?sAma sektör ço?unlukla türklerin elinde onuda bil
Kiralama isine gelince bu pedicaplar?n duraklar? war.bisikletlerini park ettikleri yerler.orda bu bisikletleri kiraya weren ki?iler duruyor.Ama çok geç kald?n diyebilirim çünkü bisikletler may?s sonuna do?ru bitiyor.haftal?k kiral?yorsun 300$ çok deme ç?kar?yorsun bu paray?.
?u andaki as?l sorun.Bu i? için sertifika almak zorunda olman.yani amerikaya gidince belli bi ücret kar??l???nda sertifika almak zorundas?n.Bide bu i?te paycheck olay? olmad??? için wergi alam?yorlar senden.Bu yüzden konsolosluktada sorun ç?kabiliyrmus wize konusunda.
Walla benim bildi?im seyler bu kadar ba?ka merak etti?in ?ey warsa sor.Tabii yapanlar daha iyi bilir

http://kivirciknewyork.blogspot.com/ Pedicap'l?kla ilgili sorunlar?n?n bi k?sm?n? burada çözebilirsin. Ny'de pedicapl?k yapan bi arkada??n günlü?ü gibi bir?eyPedicap olmasam bile zevkle takip ediyorum. ??ine yarar in?

cok zor bi is diyolar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks