hayırlı olsun dostlarım 2 nizlede yeni tanıştım aynı gün msj atıp msn ye ekledim 2 nizlede hala konuşuyorum 3 ümüzde aldık vizemizi benim pasaport bildiğiniz gibi bugün bugün geldi 17 sinde girdim 18 inde kargoya verdiler 19 undada teslim bende istanbulda girdim 17 haziranda 1 numaralı gişedeki sarı saçlı sempatik hi sir diyen geldi o gelsin diye çok dua etmiştim allah yardım etti banada okulumu söyledi orda mı okuyosun dedi bölümümü sordu daha önce hiç yurt dışına çıktınmı ded bide çalışacağım işi sordu lifeguard olucam ama pool attendant dedim havuz görevlisii zaten hazırlığı yeni bitirmitşim not ortalamamda iyiydi her ne kadar 2. dönemi az yazmış olsalarda adam hemen 3.sorudan sonra beyaz kartını çıkardı zaten ben aklımda habire neden gidiyosun derse vereceğim cevabı düşünüyorum adam upse git dedi bende thank you for everything dedim aldım vizemi
24 ündede washingtona yolculuk var inş herkes vizesini almıştır açıkcası alınamayacak gibide değildi zaten bu sorulara cevap veremeyenler americada çok zorlanırlar bi nevi adamlarda haklılar bazen vermemekte.
benden önce girenlerden biri 2 kelime ing konuştu 100 kelime türkçe dil okuluna fln gitcem dedi habire getirdiği evrakları fln söylüyodu adamda istemiyorum dedi sonrada bıktı artık verdi beyaz kartı ama benden 2-3 sıra önce bi kız vardı ortalamasını bilmiyorum ama 2.dönem kalmış wat için gidicekti kız türkçe konuştu biraz adamda ing konuşman lazım fln dedi wat ile turist olarak gidenler arasında çok fark var wat ile gidenlerde kendilerini ifade edebilecekleri kadar ing aranıyor ama turistik amaçlı fln hiç bişey istemiyorlar