Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yarýn vize görüþmem var(17 haziran)

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arrow yarýn vize görüþmem var(17 haziran)

Arkadaþlar yarýn Ankarada vize görüþmem war.Ortalamam 2.48 alttan bi dersim war.Þirketimin ismi ottoman yani osmanlý.Ýnþallah anlamazlar türk þirketi olduðunu Sonucu yarýn sorduklarý sorularla birlikte yazarým.Dua edin.Wat macerasý baþlamadan bitmesin.

Uzman Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Rahat ol alýrsýn kardeþim benimde ort. 2.50 idi aldým umarým sende alýrsýn bol þanslar....
    Don't Give up

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ayinstayn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Rahat ol alýrsýn kardeþim benimde ort. 2.50 idi aldým umarým sende alýrsýn bol þanslar....
    Eyw dostum

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadaþlar ankarada çekik gözlü kadýndan vizemi aldým

Benden önce bi iki kiþiye red,bi iki kiþiyede isim soruþturmasý werdi.Bana sorduðu sorular:
    hangi bölümde okuyorsun.
    Ortalaman kaç
    Nereye gidiyorsun
    Ne iþ yapacaksýn orda
    Yurtdýsýnda hiç bulundun mu
    Baban ne is yapýyor
    Ýþini sana kim buldu
    Yurdýsýnda hiç tanýdýðýn warmý

Sorduðu sorularýn hepsini cewapladým.Aldým sonunda wizeyi

4. sýnýflara itafen

Görüþme sýrasýnda tanýstýðým bi arkadaþta benden önce çekik gözlü bayandan vizeyi aldý.Son sýnýftý we ortalamasý 2.36 ydý.Ýngilizcesi abartýsýz hiç yoktu.Tüm sorulara yes no diye cewap werdi.Görüþmeye gelirken yanýnda döndükten sonra çalýþacaðý yerden bi yazý almýstý.O yazý sayesinde aldý wizeyi.Çýkarken de check connection information dedi yani bu bilgiyle þirketle baðlantý kurup kontrol edebilirsiniz ek kök yok ama olsun.Görüþme bittikten 10 dk bile geçmeden arkadaþ çalýþacaðý þirketi aradý.Sizi konsolosluktan arayabilirler.Burda çalýþacak dersiniz demeye kalmadan,biraz önce aradýlar zaten dedi bayan 10 dk bile geçmeden adamlar check ettiler.Oun için vize görümesine gidecek 4. sýnýf arkadaþlar warsa böyle bi belge yanlarýnda mutlaka götürsünler.Ýngilizce bilmeseler bile alýrlar.

Benim sirket aradý beni.Ýstanbuldan çok red yiyen war dedi.Ankaradan red yiyen neredeyse yoktu.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sevndm dosum gecen yazýsmýstýk hatta bnde bugun ýstnblda gýrdm..oncelýkle bý bayn cekýk gozlu okdar guler yuzluký dýom buna gelsem buna gelsem bý baktým parmk ýzýne ona cagrdýlar bnde sevndm parmk ýzný verdm tekarr sýra bekle dedý bnde sanýomký oan gtcem tekrar o sýrada bnde sola dogru ýlerledým orda oturuom orda týpýk amerýkalý bý adm var bayagý cýddý bý adam vermdý bnden once baktým baygýda soruo dýom ýyýký buna dusmedým ne buyurursn adam býrakn numaryý adýmý teleffuz edýo gýttým basladýk sorulara ýste arda býde rusca býlýomus bnde býlýom dedým ruscada konustk sorular ýse bnada neden kýrgýzýstanda okuosn? babn annen ne ýs yapýo?daha once hangý ulkelerde blndun?ortalan kac orda ne ýs yapcn ve nerde calýscan?bu kdar tebrkler dedý ole yaný ýns. výzem hýzlý gelýrse21 ýnde pazar ucucam ýns. klm hava yolarý amsterdam aktrmalý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

walla dostum ben daha uçak bileti almadým.rezerwasyonum bile yok yarýn araþtýracam en yakýn tarihte gitmeyi düþünüyorum.Wizemiz cuma günü gelir herhalde

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hayýrlý olsun dostlarým 2 nizlede yeni tanýþtým ayný gün msj atýp msn ye ekledim 2 nizlede hala konuþuyorum 3 ümüzde aldýk vizemizi benim pasaport bildiðiniz gibi bugün bugün geldi 17 sinde girdim 18 inde kargoya verdiler 19 undada teslim bende istanbulda girdim 17 haziranda 1 numaralý giþedeki sarý saçlý sempatik hi sir diyen geldi o gelsin diye çok dua etmiþtim allah yardým etti banada okulumu söyledi orda mý okuyosun dedi bölümümü sordu daha önce hiç yurt dýþýna çýktýnmý ded bide çalýþacaðým iþi sordu lifeguard olucam ama pool attendant dedim havuz görevlisii zaten hazýrlýðý yeni bitirmitþim not ortalamamda iyiydi her ne kadar 2. dönemi az yazmýþ olsalarda adam hemen 3.sorudan sonra beyaz kartýný çýkardý zaten ben aklýmda habire neden gidiyosun derse vereceðim cevabý düþünüyorum adam upse git dedi bende thank you for everything dedim aldým vizemi
    24 ündede washingtona yolculuk var inþ herkes vizesini almýþtýr açýkcasý alýnamayacak gibide deðildi zaten bu sorulara cevap veremeyenler americada çok zorlanýrlar bi nevi adamlarda haklýlar bazen vermemekte.
    benden önce girenlerden biri 2 kelime ing konuþtu 100 kelime türkçe dil okuluna fln gitcem dedi habire getirdiði evraklarý fln söylüyodu adamda istemiyorum dedi sonrada býktý artýk verdi beyaz kartý ama benden 2-3 sýra önce bi kýz vardý ortalamasýný bilmiyorum ama 2.dönem kalmýþ wat için gidicekti kýz türkçe konuþtu biraz adamda ing konuþman lazým fln dedi wat ile turist olarak gidenler arasýnda çok fark var wat ile gidenlerde kendilerini ifade edebilecekleri kadar ing aranýyor ama turistik amaçlý fln hiç biþey istemiyorlar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sana katýlýorm dostum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

casanova21 anlaþýlan ikimiz 17'sinde ayný yerdeydik..bende f1 vizesine kabul edildim hafif tombul bi bayan vardý 5 numarada ondan aldým vizeyi ama hala pasaportum gelmedi seninki geldimi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)