Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kucuk kasabada yasamak!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Lightbulb Kucuk kasabada yasamak!

Arkadaslar daha once wat a kat?pl?pta kucuk kasabalarda cal?sanlar?n f?kr?n? almak ?st?yorum,b?z cok kucuk b? yerdey?z yas ortalamas?da tahm?nen m?n?mum 40 :S s?zce olay? eglencel? hale get?rmek ?c?n neler yapab?l?rm,ne yapmam? tavs?ye eders?n?z,tek geld?m buralara kadar yapcak b?sy yok can s?k?nt?s?ndan patlayacam ,oner?ler?n?z? bekl?yorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Amer?kaya gelmeden once amer?kada can?m?n s?k?lacag? h?c akl?ma gelmesd? ,eglencel? b?seyler bulmam laz?m yard?m SOS

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ben?m ?lk g?tt?g?m yer aynen oyleyd? oh?onun kasabas?yd?.cok s?k?lm?st?m ve amer?ka kotuymus d?yordum sonra ch?cagoya g?tt?m ve guzell?g?n? gordum.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

babac?m her kasaban?n bi local bicycle ? vard?r mutlaka sen tak?l ona.
    bunun da manas?n? anadili ingilizce olanlar anlar orada onlara sor.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadas?m bn?mde oleyd? gecen sene ve 2 ay anca dayand?m sonra bulundugum yerden kacd?m ve tr ye dondum
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaslar neden b?le b?le lades yap?osunuz b?lmedenm? g?d?osunuz kasabalara

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Yo kasabaya geleceg?m?z? b?l?yoduk gel?p gormeden bu kadar kucuk oldugunu anlaman cok zor be w?se,geld?k g?dem?yoruzda yaz sezonun tam anlam?yla ac?lmas?n? bekl?oz,ac?ls?n belk? b? umut .

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ktye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yo kasabaya geleceg?m?z? b?l?yoduk gel?p gormeden bu kadar kucuk oldugunu anlaman cok zor be w?se,geld?k g?dem?yoruzda yaz sezonun tam anlam?yla ac?lmas?n? bekl?oz,ac?ls?n belk? b? umut .
    Ins hersey daha guzel olur eglencel? b? yaz gec?r?rs?n umar?m...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim gidece?im yer de mini minicik bir kasaba ama yurt ortam? falan güzel olur diye umuyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Senden ba?ka watç? yok mu ki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bizim de durum ayni.
    skintidan patliyoruz burada...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Kucuk kasabalar zordur.new york olacak ch?cago olacak gezeceks?n gokdelenlere c?kacaks?n k? amer?kan?n zevk?n? alacaks?n kasabada ne zevk? olacak k? ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kucuk kasabalar zordur.new york olacak ch?cago olacak gezeceks?n gokdelenlere c?kacaks?n k? amer?kan?n zevk?n? alacaks?n kasabada ne zevk? olacak k? ...
    aynen ya.ilk i?im newyorktayd?.bende bunlar? planl?yordum.ama i?im iptal olunca para biriktiririm diye ücra bi ?ehre gittim.?imdi s?k?nt?dan patl?yorum.wat paras?n? ç?karmay? falan geçtim.2 ay çal???p elimde avucumda ne varsa büyük ?ehir olmasada(büyük ?ehirde çok para gider) kendimi sahil kenar? bi ?ehre atmak istiyorum.en az?ndan amerikada tatil yapm?? olurum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla küçük kasaba zor yaaa. Ben birsürü süper i?i sadece öyle küçük yer die elimin tersiyle ittim. Ke?ke sizde öyle yapsayd?n?z. Bence i?ini de?i?tirme imkan?n varsa de?i?tirmeni öneririm.....
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

istanbula göre heryerin köy oldu?unu ve amerikan?n da abart?ld???n? bunda da filmlerin vs kendilerini pazarlamalar?n?n etkili oldu?unu farkettim...amerikada ?uana kadar ö?rendi?im en önemli ?ey gelmeden çok abart?lm?? oldu?u

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Standart biraz fantazik ama

baya bi kat?l?yorum
    "
    Alıntı Voltage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbula göre heryerin köy oldu?unu ve amerikan?n da abart?ld???n? bunda da filmlerin vs kendilerini pazarlamalar?n?n etkili oldu?unu farkettim...amerikada ?uana kadar ö?rendi?im en önemli ?ey gelmeden çok abart?lm?? oldu?u
    "

Bende aynen küçük bir yerde kalm??t?m ve giderken küçük bir yer olmas? bilinçli tercihimdi ama bekledi?imden daha küçüktü veya biraz s?k?lm??t?m.

0-Amerikada party olgusu baya yayg?n, i?yerinden birileri mutlaka düzenliyordur, tabi mideniz kald?r?yorsa.
    1-Yan?na en az bir eleman bulabilirsen yürüyerek de gidebilece?in görülmesi mutlaka zevk verecek ?elale, dere, göl k?y?s? gibi yerler vard?r.Denenmeli bence.
    2-En az?ndan kahve içip gazete okuyabilece?in mekanlar vard?r.
    3-Bisiklet sat?n al?nabilir veya kiralanabilinir.
    4-Mutlaka bulundu?un yerde çe?itli etkinlikler vard?r. Kütüphane bro?ürlerinden veya süpermarket ilan tahtalar?ndan ö?renebilirsin.Gelenekselle?mi? etkinlikler olabilir, örne?in yaz konserleri gibi(konserperver biri olmaya gerek yok gerçekten güzel olabilir hem de bedava).
    Veya etrafta gönüllü etkinlikler olabilir örne?in yard?m kurulu?lar? veya mitingler bunlara kat?l?nabilir.
    5-Ehliyetin ve paran varsa araba al veya araba kirala ve civardaki büyük ?ehirleri turlayabilirsin tatil günlerinde.
    6-Araba imkans?zsa taksi tutup yak?ndaki biraz daha büyük ?ehre gidip tak?labilirsin. Örne?in; Üniversitesini gezmek, gözlemlemek bence ufuk aç?c? olabilir. Yine üni de düzenlenen etkinlikler olabilir koferanslar gibi (bölümünle alakal?) Yine üniversitede güzel bir koltu?a kurulup wireless nimetinden faydalanabilirsin. Kitapç?lar, sokak ortas? cafe'ler, ana caddeler tak?lmaya de?er. Muhtemelen 2 gün tatilin vard?r bu nedenle C'tesi sabahtan taksi tutup geldi?in yerde ucuz bi hostel ayarlay?p pazar? da orda geçirip pazar ak?am? evine yine taksiyle dönebilirsin.
    Örne?in bu gitti?in daha büyük yerde insanlar?n battaniyelerini al?p sokak ortas?nda topluca film izlemeleri gibi etkinliklere kat?labilirsin.
    Biri çakmak sorar, bi sarho? muhabbete girer, bi dilenci para ister...(maksat muhabbet olsun)
    7-Bu ki?isine göre de?i?ir: Etrafta mutlaka bi islamic center vard?r, e-mail ile veya telefonla selam versen çok ilgililer. Seni ziyaret etmeyi bile teklif ederler(ula??m sorunsa). Ayl?k yemekleri, toplant?lar? vard?r kat?l?nabilir. Tabi yine klise veya ba?kalar? için de bu yap?labilir heralde(ben onlar? aramad?m ama))
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tr ne demek arkada??m Türkiye diyeceksin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Voltage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar da degil sen nereye gittin ki.bence tam tersine dunyadaki en buyuk köy istanbul...amerikan?n o mukemmel ?ehirleriyle devasa buyuklukteki köy istanbulu asla kar??la?t?rmazs?n?z...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)