Server olacak arkadaslara dikkat diyorum. 1 aydan beri burdaym yaklasik 200 dolar kazandim. Adamlar saat vermiyor. Gunde 2-3 saat calisiyoruz sonra 'you are cut:S'. Yarn managerle oturup konuscaz artk. Turkiyeye donsem donemem biletidegistirmeye para yokbugn busch gardensa gittk human resources kapaliydi, husran oldu. Bizm Turklerden duydugumz kadariyla is yok ama amerikali bi arkadasn abisi gecen hafta 60 saat schedule almis. Herkes ii kazanirsindiyor busch gardensta. Arayis icersindeyz yani. En ufak bi umut olsa bi yerden ceker giderm hic dusunmeden oraya. O derece kotu durumda isler. Neyse herkese ii watlar diliyorum...

bugn busch gardensa gittk human resources kapaliydi, husran oldu. Bizm Turklerden duydugumz kadariyla is yok ama amerikali bi arkadasn abisi gecen hafta 60 saat schedule almis. Herkes ii kazanirsindiyor busch gardensta. Arayis icersindeyz yani. En ufak bi umut olsa bi yerden ceker giderm hic dusunmeden oraya. O derece kotu durumda isler. Neyse herkese ii watlar diliyorum...
Alıntı
Bookmarks