Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1) 3G gecilince ucuz olucak Tr de olurmu olmazmi bilmemede mmsler vizir vizir herkes yolluyacak hatta arada fiyat farkı bile olmiyacak ..ama telefon alırken cokmu dusunursun dersen pek takmam ama bazen bi anda lazım olur şpa oturursun ..
3) işin yoksa apple proğram parası ver ayda jealbreak yap garantiden cıksın .
bana gore degil ama isteyende saygılıyız
4) radyo cok onemli degil dinleyen kalmadi MP3 yediyo ama yinede n97 tercih sebebi olabilir
5)3g gelince onemimi bulur oda yine N97 fark yaratacak bence

n97 ekrani da cok iyi parlaklığıda ayrıca işletim sistemi onceki sinbiyan gibi olmiyacak şayet olursa hepimiz s..çtık ama videolarından anladığım kadarıyla cok hızlı ve guzel abi ben goze aldım 700 doalrı vericem walla bence benimle aynı fikirde olan cok kişi var olmayanlarda telefonu gorunce begenecektir
Halamada biyik taksan amcam olur .3G gelince olunca diye konusmamak gerekir bence .Laflarini daha dikkatli secmelisin bence ama onceki yazilarindan uslub bozuklugunun oldugunu bilen bilir .Sonucta karsilastirma acisindan 3G-S MMS atabiliyor .Erken ya da gec ...Fazla para degil Antalya gibi bir yerde 50 TL ile herseyini yaptirabilirsin .Universite ogrecisiyiz zaten bir suru dokuman vs var zorlanma konusu olacagini sanmiyorum .Bu arada kamerada esas onemli olan 5 MP veya 10 MP olmasi degildir ,lens optigini yapan firmaninda buyuk onemi vardir .Nokia 'nin bu konuda artisi olabilir Carl Zeiss ile ...Samsung Omnia I900 icinse ayni seyi soyleyemem .