?phone kullan?c?s?n? anlam?yorum zaten. Telefonda mesaj yollama, arama yapma özelli?i olmasa yine "ooo olsun bilmem ?u var" falan diyecekler. 
-?phone 3g(s) tan?t?m videosunda yeni özellikleri tan?t?l?rken "mms eklendi, art?k mms at?labiliyor" söylendi?inde herkesde bi alk?? k?yamet 

1998 y?l?nda 50tllik teller bile mms atabiliyorken bunu yenilik diye lanse etmek, hadi lanse ettin kar??dan böyle tepki gelmesi.ilginç...
-Bluetooth yok. Bi telefonda nas?l bluetooth olmaz. Hadi kameras? 5m olmaz, w-less olmaz vb. olmaz ama bu ça?da telefona bluetooth koymaman?n mant??? nedir? 
-Video çekemiyorsun. Sen gel ça??n telefonunu yap. Devrim yapt?m de. 100 tllik telefon video çekerken senin telefonun video bile çekemesin.
-Video çekemedin flash koymak çok mu zor. O bile yok. 
-Flash deste?i yok. W-less, mükemmel internet diye lanse etti?in telefonunda hiç mi dü?ünmedin web sitelerinin neredeyse %20 si flashla yap?lm??. Bu adamlar nas?l açacak.
-Tamam ben hiç foto?raf çekmiyorum, kamerayla i?im yok nete bile girmem. Radyomdan ne istediniz. 1100 da bile radyo varken o özelli?i bile koyamad?n?z m?? Pardon sizde dokunmatik ekran vard?....
-Önde kamerada yoktu dimi? Neyse onu zaten kullanan yok 
Liste böyle uzay?p gidiyor....  En ilkel telefonda olan özellikler bile yok. 
?phone kötü bi telefon demiyorum. Yakla??k 5 ay kulland?m. Ekran?, applicationlar? süperötesi. Ama bu kadar basit özellikleri koymamas?ndaki mant??? nedir anlam?? de?ilim. 5MP kamera bi yerde lükstür, 3MP olsada olur ama ya ?u di?er özellikler? 
Daha iyi ekran ve application için 5MP kameradan, 14x zoomdan, mmsden, radyodan, bluetoothdan, video kay?t etmekten, flashdan, javadan ondan bundan ?undan vazgeçerim diyorsan buyur iphone al 

Bookmarks