valla kardeşim bizde kız arkadaşımla farklı durumda değiliz, aynı şekilde iş değiştirmeyi düşünüyoruz, bakalım, haber saldık heryere , ses çıkarsa direk kayacaaz işallah... banada maintenance die bi iş verdiler, tamam ayak işlerini yapacağımı biliyordum ve bunu bilerek geldim ama buradaki bütün kıdemlilerin yapması gereken işleri yapmak zorunda bıraklıdım, kız arkadaşım keza aynı durumda , onada food runner die bi pozisyon verdiler, ama bulaşık yıkamak zorunda bıraklıyor. üstüne üstük bulaşıkçı bir watçı olduğu halde. kadın saat vermemek için çalıştırıyor... konaklamamız var diye sevinioduk, eywallah çok güzel bir oda tahsis etmişler , hemen çalıştığmız mekanın ikinci katı, ama işin kötü tarafı haftada 1 gece parti yapılıor, ger kalan 6 günde gece saat 2-3 e kadar açık bar ve müzik olduğu gibi bizim ve diğer watçıların odada. tabi diğerleri anasının gözü, direk rest çekiolar , ama bizim parayı çıkarma gibi mecburiyetimiz olduğundan ses çıkaramıoz. ama bende illlallah dedim artık, borçla gelmemiş olsam direk dönerim hemen, ama el mahku artık... bi kaç biyere söyledim bakalım işallah bi iş çıkarda giderim bu lanet olası yerden... küçük bi ada olmasına rağmen gayet kalabalık ama market die koydukalrı yerde sadece domuz eti ve saçma sapan birsürü yiyecek var ve çok çok çok pahalı, burdan söyleyim virginia da dahil işçi arayan biyer varsa lütfen benle iritibata geçsin... artık çok bunaldım, yeter a.....(bu arada ben new yorka 2 saat uzaklıkta bi adadayım...)

Alıntı
Bookmarks