Kisa bir aradan sonra tekrar merhaba parkta iside basladim hatta hangi turk nerede o nu bile ogrendim ve daha sonra ilk olarak nerede ne yiyebilrimi ogrenmeye calistim cunku her yee guvenemiyosun,bu yuzden sadece turklerin oldugu ve onerdikelrini yemeye calsiyorum bundan dolayi ilk haftada chicken yapan bir turk arkadasin yanian gittim ve nasil ucuza yerim derken sen arkaya gec orada yiyebirlsin paraya gerek yok filan bu isleri de ogrendik ancak ben acemi olunca ilk gun isin icine ..... cunku oranin en kidemli 3. kisisine arkada yemek yerken yakalandim.Ben tam arkada sanki hirsizlik yapaiyosmus gibi hizli hizli tavuk ve kolami goturuken arka kapi bir acildi ve O , yani korkulur ruya.Beni gordugunde elimde sadece kola varid cunku elimdeki parkin haritasyla tavugun uzerini kpattim ve bana guldu napiysound ei iim haritada parki inceliyorum bir gun off gunumd egelmeyi dusnuyorum dedim ve iyi yaprsin iyi gelenirisn dedi.o anda ben daha fazla orda durmuyim diye on tarafa arkadasin yanian egctim ama rkaamdan bir sey ' hey you forgat your mab' veeeeee ilk duydugum kelieme GET OUTTTTTTTTTTTTTT.tamamen bittim cunku hatami anladim ve o anda ne yapcagimi bilemedim ve direk arkadasin yanain giden adami durdum eger bir sey demek istiyorsaniz bana diyin cunkub ubenim hatam filan dedim o da bilyorum bu senin hatan bi daha bunu yapmamalisj dedi tamam deidm ve direk kolayi doktum ve sonra cikiyordum ki buraya gelip bunu bitirmelsin dedi , bende hayir daha fazla yemek istemiyorumd edim ve israr etti hayir doydum ben dedim ama o da benim durum uanaldi ve tamam dedi ben direk ciktim.aksam arkadasi gordum bir sorun oldu mu dedigimde yok sadece 'NO MORE' demis.ama o dakika daha ilk haftada bunla karsilacsinca biraz cekindim ama neyse bir sorun olamdi daha sonra dusundum paramlada rezil mi olucam dedim ve members cafe'ye gidip paramla yemeye basaldim )