Arkadaşlar bugun da hava yollarını aradım ve şu tek valiz mi 2 valizmi kabusuna bir son vermek için tüm merak edilenleri sordum.
1 temmuzdan önce gidenler için 2 valiz hakkı varmış.herhangi bir ücret ödemiyoruz.fakat dönüşlerde 2.ci valiz 50 dolar.(asıl dönüşte daha çok yük olcak ama)
onun dışında valizlerin bıyunun 158 cm geçmemesi gerekiyormuş.el bagajınında 115 cm i geçmemesi gerekiyor.ee tabii bir de 23 kiloyu geçmeyecek.
gidişte el bagajı 8 kg.dönüşte 18 kg.
şu sıvı götürme ile ilgili de soruları sordum.onda da eğer uçağın içine alcaksak tüm sıvılarım 1 litreyi geçmemesi gerekiyor.fakat eğer valize koyacaksak o zaman istediğimiz kadar götürebiliyormuşuz.
yiyecek konusu da et ve sür ürünleri,sebzeler dışında herşeyi götürebilirsiniz dedi.işte bisküvi,çikolata filan sorun yokmuş.
başka bir bilgi edinen olursa paylaşsın lütfenn.

)
Alıntı

kontrol ediyolar..erik vardi mesela onu da aldilar.ama sarma ,borek,acma,kek ve biskuvilere karismadilar..adma israrla et ve et urunu olamayacak dedi..ama eger ucakta verdikleri kagitta food yerini hayir olarak isaretlersen problem olmuyomus duyduguma gore.yani hic sormuyolarmis o zaman direk gecebiliyomussun..ama dogru solemek her zaman iidir heralde..

Bookmarks