Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cell phone

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

amerika da nokia fiyatları nasıl ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

cep telefonu olayını bilen yok sanırım ???????
    !!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

google dan araştırdım bu olayı genel yorumlar bu şekilde bu arada yazı alıntıdır..

Fatura geremiyor açtırmak için. Turkcell için : Turkcell Extra denen işlem yerlerine gidiyorsunuz. Bu telefonun kendisi ve pasaport gerekiyor. Bir de formaliteden bir cep telefonu numarası istiyorlar, sizin ya da başkasının numarası yetiyor. İşleminizi yapıyorlar.

ABD den ya da başka ülkelerden alırken dikkat edilecek husus telefonların UNLOCKED olması. Eğer belirli bir operatör kullansın diye kilitlenmişse diğer operatörde çalışmaz, kırdırma işlemi gerekir bunu da araştırmanız lazım.(bunun örneğini Motorola nın Türkiye pazarına girdiği ilk zamanlarda sadece Telsim de çalışacak şekilde kilitlenmesinden hatırlarsınız). UNLOCKED alırsanız başınız ağrımaz

buna ek olarak başka bi arkadaş şunu sormuş

soru1- ::: 2 tane cep telefonu aldim. TR deki akibeti ne olur acaba. Yurtdisindan telefon alma olayi, 1 tane ile kisitli ise, 1 tanesi kaydolup, digeri gelecek seneyi mi bekleyecek kayit icin ?!?

cevap1-::: Aynen öyle, ya da yurtdışına çıkmış başka birini bulacaksınız.

soru2- ::: Tamam ok, buldum, ama her ikisinde de faturadaki isim benim ismim. Faturadaki isim ile pasaporttaki isim uyumuna bakmiyorlar mi, 2. telefonu arkadasin uzerine kayit ederken. Sonuc olarak fatura benim uzerime ama pasaport arkadasin olmus olacak ?!

cevap2- ::: Faturaya bakan mi var? Isterseniz 100 tane getirin, kayit icin son 1 sene icinde cikis yapmis pasaport lazim, bir pasaporta yilda bir kez islenebiliyor

(yazılar alıntıdır)
    !!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks